Snapseglas

Stort udvalg af flotte snapseglas

Snaps bliver drukket til rigtigt mange anledninger. De fås i ligeså mange varianter. Du behøver dog ikke at lede andre steder end her hos Barlife. I vores sortiment finder du over 20 forskellige glas, så du kan helt sikkert finde et, der passer til netop din borddækning. Vi har både de klassiske og de helt nye varianter på lager. Læs mere om snapseglas lige her

Faldende orden
 1. Snapseglas, 5 cl H14 cm - Libbey Aquavit 6stk.
  Snapseglas, 5 cl H14 cm - Libbey Aquavit 6stk.
  149,00 kr
  Quickview
 2. Snapsglas 3 cl - Klar plast - 50 stk
  Snapsglas 3 cl - Klar plast - 50 stk
  39,00 kr
  Quickview
 3. Snapseglas Plast (50x3cl)
  Snapseglas Plast (50x3cl)
  39,00 kr
  Quickview
 4. Snapseglas Plast (25x5cl)
  Snapseglas Plast (25x5cl)
  39,00 kr
  Quickview
 5. snapseglas 6 cl - Libbey
  snapseglas 6 cl - Libbey
  24,00 kr
  Quickview
 6. SNAPSEGLAS 3 CL SPIDS HØJDE 10 CM (6stk)
  SNAPSEGLAS 3 CL SPIDS HØJDE 10 CM (6stk)
  99,00 kr
  Quickview
Faldende orden

Snapsglas til højtider

I kalenderåret er der masser af anledninger til at finde snapsen frem. Enhver der afholder forskellige påskefrokoster eller julefrokoster, bør have snapseglas på bordet. Det samme gør sig gældende, hvis man driver en restaurant eller cafe. Det er tradition i hele Norden, at få en lille skarp til måltiderne. Foretrukket er snaps, og det kræver selvfølgelig de rette glas. Til højtiderne, dækkes der traditionelt flot op med dug og flot service. Derfor er det vigtigt, at snapseglassene også er flotte, så de komplementere resten af borddækningen. Med over 20 forskellige glas i vores sortiment, kan du med garanti finde et glas, som passer til din borddækning. Skal du blot bruge dine glas en enkelt gang, så er det selvfølgelig en mulighed at købe dem i plastik. Fordelen er, at de kan smides ud, når festlighederne er ovre, men udseendesmæssigt er de ikke på niveau med rigtige snapseglas. 

 

Mange forskellige snapseglas

Der gælder ingen regler for, hvordan et snapseglas ser ud. De fleste vælger deres glas udfra, hvordan det passer til resten af ens service. En af de mest populære varianter er Libbey Aquavit. Med sin helt koniske form, der danner en nærmest perfekt trekant, er det meget populært til snaps. Det er et klassisk snapse glas, hvis historie helt tilbage til de første snapse. I reklamer og afbildninger af snaps, er netop dette glas ofte brugt. Man kan drikke snaps af alle slags shotsglas, men da snaps traditionelt set bliver drukket mest til højtider, må glasset gerne være pænt. De fleste glas er helt klare, men Longchamp har produceret et glas med mønster på siderne. Det er giver et klassisk udtryk, der harmonerer godt, hvis de andre glas på bordet, også er med mønster. Størrelsen på et snapse glas er normal 4 til 6 centiliter.

Copyright © 2019 Barlife Aps