Snapseglas

Snaps er en fast del af mange traditioner, som vi har herhjemme, og derfor drikkes den vidunderlige spiritus i mange forskellige anledninger. Du kan få snaps i utroligt mange forskellige smagsvariationer, og en god snaps bør nydes i det ideelle snapseglas. Det helt rette snapseglas finder du her hos BarLife, hvor vi har samlet et bredt udvalg af klassiske såvel som nyere snapseglas.  

Bliv klar til at servere din snaps med stil, ved at anskaffe dig de helt rette snapseglas her på siden. Læs mere om snapseglas lige her.

Indlæser...
Stigende orden
 1. Snapseglas Plast (50x3cl) 99250 by 6002 color Sort
  Snapseglas Plast (50x3cl)
  27,00 kr
 2. Snapseglas 6 cl - Libbey 20081006 by 5903 color Sort
  Snapseglas 6 cl - Libbey
  18,00 kr
 3. Snapsglas 3,5 cl. 5000712 by 5754 color Sort
  Snapsglas 3,5 cl.
  12,00 kr
 4. SNAPSEGLAS 3 CL SPIDS HØJDE 10 CM (6stk) 50007751 by 5745 color Sort
  SNAPSEGLAS 3 CL SPIDS HØJDE 10 CM (6stk)
  75,00 kr
 5. Snapseglas, 5 cl H14 cm - Libbey Aquavit 6stk. 19401005 by 5903 color Sort
  Snapseglas, 5 cl H14 cm - Libbey Aquavit 6stk.
  149,00 kr
 6. Snapseglas Plast (25x5cl) 99534 by 6002 color Sort
  Snapseglas Plast (25x5cl)
  28,00 kr
 7. Bach shotglas/snapseglas 4 stk. klar - 7 cl 06194-02 by 5864 color Klar
  Bach shotglas/snapseglas 4 stk. klar - 7 cl
  150,00 kr
 8. 34%
  SALE
  Dram Glas 12cl - Urban bar UB1319 by 5782 color Sort
  Dram Glas 12cl - Urban bar
  Tilbudspris 19,00 kr Normalpris 29,00 kr
 9. Smageglas med mål 14cl- Urban bar SB1001G1 by 5782 color Sort
  Smageglas med mål 14cl- Urban bar
  49,00 kr
Stigende orden

Snapsglas til højtider

I kalenderåret er der masser af anledninger til at finde snapsen frem. Enhver der afholder forskellige påskefrokoster eller julefrokoster, bør have snapseglas på bordet. Det samme gør sig gældende, hvis man driver en restaurant eller cafe. Det er tradition i hele Skandinavien at få en lille skarp til måltiderne.

Foretrukket er snaps, og det kræver selvfølgelig de rette glas. Til højtiderne, dækkes der traditionelt flot op med dug og flot service. Derfor er det vigtigt, at snapseglassene også er flotte, så de komplementerer resten af borddækningen.

Med over 20 forskellige glas i vores sortiment, kan du med garanti finde et glas, som passer til din borddækning. Skal du blot bruge dine glas en enkelt gang, så er det selvfølgelig en mulighed at købe dem i plastik. Fordelen er, at de kan smides ud, når festlighederne er ovre, men udseendemæssigt er de ikke på niveau med rigtige snapseglas. 

 

Mange forskellige snapseglas

Der gælder ingen regler for, hvordan et snapseglas ser ud. De fleste vælger deres glas ud fra, hvordan det passer til resten af ens service. En af de mest populære varianter er Libbey Aquavit. Med sin helt koniske form, der danner en nærmest perfekt trekant, er det meget populært til snaps. Det er et klassisk snapsglas, hvis historie rækker helt tilbage til de første snapse.

Med det ikoniske Libbey glas får du et stilrent snapseglas på stilk, som med sin traditionsrige historie hører under kategorien af gamle snapseglas, som stadig den dag i dag er utroligt moderne.  

I reklamer og afbildninger af snaps, er netop dette glas ofte brugt. Man kan drikke snaps af alle slags shotsglas, men da snaps traditionelt set bliver drukket mest til højtider, må glasset gerne være pænt. De fleste glas er helt klare, men Longchamp har produceret et glas med mønster på siderne. Det er giver et klassisk udtryk, der harmonerer godt, hvis de andre glas på bordet, også er med mønster. I modsætning til Libbey glasset får du her et snapseglas uden fod, hvilket giver et helt andet udtryk til bordpyntningen.  

Det kan være meget sjovt at have udvalgte snapseglas fra nogle af de danske spritfabrikker, hvor især snapseglas fra Aalborg Akvavit er meget populære. Stemningen bliver bare en anelse mere opløftet når en flaske Ålborg Akvavit sættes på bordet med matchende Ålborg Akvavit snapseglas.

Er du lidt af en snapseentusiast, har du sikkert også et godt forhold til den italienske brændevin Grappa, som i den grad også begynder at vinde flere og flere hjerter herhjemme. I den forbindelse vil vi gerne slå et slag for den italienske glasproducent Luigi Bormioli. Med snapseglas fra Luigi Bormioli har du sikret dig selv en utrolig høj kvalitet, og det specialiserede krystalglasmateriale har en utrolig lang levetid. Du har med andre ord et fantastisk snapseglas i mange år fremover.     

Størrelsen på et snapseglas er normal 2 cl, men kan også sagtens måle mellem 4 til 6 centiliter.

 

Snapseglas i plastik

Når det kommer til engangs snapseglas, har vi her hos BarLife også et udvalg af billige plastik snapseglas. I en rack som denne får du 50 gennemsigtige plastik shots glas, som du kan bruge til servering af snaps såvel som forskellige typer af shots. Et engangs shot glas kan være enormt praktisk til firmajulefrokosten eller til fødselsdagsfesten, hvor der kommer mange gæster.

I stedet for at skulle stå med hundredvis af glas, som skal opvaskes, er oprydningen efter shots glas i plastik væsentligt nemmere. Her er alt du behøver en affaldssæk, og så er den klaret.

De shotglas du finder i vores sortiment måler 3 cl, hvilket er en perfekt størrelse, når det drejer sig om at skænke snaps eller shots, hvor den normale mængde er 2 cl. Dermed er der stadig plads i glasset, hvilket reducerer risikoen for at spilde, når der skal skåles.  

 

Sådan får du mest ud af din snaps

Når du skal servere snaps for dig selv og dine gæster, er der nogle retningslinjer du kan følge, for at få den største nydelse ud af den snaps du drikker.

Først og fremmest bør du altid servere din snaps i glas – gerne snapseglas – da dette er med til at gøre helhedsoplevelsen meget bedre. Gode oplevelser appellerer til alle sanserne, og derfor er en velskænket snaps i et flot snapseglas en nødvendighed, når det handler om de rent æstetiske elementer.

Evt. kan du finde flere karafler til snaps, som du kan servere fra, for at gøre oplevelsen endnu mere eksklusiv, dog er dette ikke en nødvendighed.

Når det kommer til serveringstemperaturen, er det ikke alle snapse, som skal serveres iskolde, hvis du ønsker at få alle smagsnoterne med. F.eks. er en gylden akvavit mindre aromatisk end de mere lyse akvavitter, og de bør derfor serveres ved stuetemperatur.

Drik gerne snaps til maden, da smagskombinationerne mellem f.eks. en lækker sildemad kombineret med en forfriskende akvavit er utrolig god. Snaps har dermed muligheden for at udvikle sig i nye retninger, når de kombineres med maden.

Desuden er der ingen skam i at bide snapsen over, selvom det desværre i mange selskaber ikke anses som værende en god ting. Men snaps udvikler sig i munden og ligesom med god rom, whisky eller cognac, bør snaps nydes i ro og mag, med muligheden for fordybelse, når du smager på den.

 

Skal snapsglas være med eller uden stilk?

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor nogle snapseglas har en stilk, mens andre ikke har? Og hvilken form for glas er egentlig bedst?

Normalt når vi beskriver glas, der har en stilk, så er det bl.a. for at undgå, at varmen fra håndfladen skal influere temperaturen på drikken i glasset.

Lige når det gælder snaps, er dette ikke et problem, da snaps alligevel bør nydes ved stuetemperatur. I hvert fald hvis du gerne vil have den ultimative snapsesmagsoplevelse. Derfor handler det primært om et æstetisk spørgsmål. Altså hvilken glasform du bedst kan lide at servere snaps i.

Snapseglasset med stilk udstråler en mere ekstravagant stil, som passer godt ind i nogle sammenhænge. Andre gange er det snapseglasset uden fod, der passer bedst til indretningen. Her hos BarLife er vi f.eks. fuldstændig vilde med Libbey snapseglasset i krystal, som er dekoreret med de flotteste mønstre. Når du drikker snaps af sådanne glas, kan du ikke undgå andet end at få en god snapseoplevelse.

Og apropos snapseoplevelse, så har vi lavet et indlæg omkring, hvordan du drikker snaps med stil. Her får du alle de gode tips og tricks til, hvordan god snaps skal nydes.  

 

Find din snaps hos BarLife

Når julen, påsken eller en helt tredje begivenhed banker på døren, som involverer snaps, er det vigtigt at kunne finde et stort udvalg, så du kan få lige præcis den snaps, som du allerbedst kan lide. Vi har samlet et stort udvalg af forskellige typer snaps i mange forskellige prisklasser. Hermed kan du helt sikkert finde lige den snaps, som efterlever dine kriterier hvad angår smag og pris.

Hos os finder du bl.a. flere forskellige varianter af Linje Akvavit til gode priser. Desuden har vi ofte tilbud på snaps som O.P. Anderson og Linje Akvavit, så hvis du er interesseret i at gøre en god handel, når du skal ud at købe ny snaps til julefrokostbordet, bør du jævnligt tjekke ind på siden og holde øje.

 

Her hos BarLife finder du foruden de mange flotte snapseglas også regelmæssigt god snaps på tilbud. Så du kan med god grund løbende holde øje med vores side, så du har muligheden for at gøre en god handel.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna