Polycarbonat ølglas

Her på Barlife kan vi bryste os af at være den førende forhandler i landet når det kommer til polycarbonat glas og det er vi stolte af.

Når det kommer til barudstyr så er der noget, som er meget vigtigt at tage højde for og det er, at man af og til er nødt til at købe glas i holdbart materiale. Her på siden kan man for eksempel købe ølglas i polycarbonat. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Longdrink glas 20 cl FAN22-T by Rbdrinks color Sort
  Longdrink glas 20 cl
  39,00 kr.
 2. Longdrink glas frosted 20 cl FAN22-ICE by Rbdrinks color Sort
  Longdrink glas frosted 20 cl
  39,00 kr.
 3. Ølglas 50 cl - Premium REF.503 by Rbdrinks color Sort
  Ølglas 50 cl - Premium
  49,00 kr.
 4. Øl glas frosted 25 cl - Polycarbonat BR25ICE by Rbdrinks color Sort
  Øl glas frosted 25 cl - Polycarbonat
  40,00 kr.
 5. Ølglas med hank 0,5l - Poly RTS2891-22 by Rbdrinks color Sort
  Ølglas med hank 0,5l - Poly
  49,00 kr.
 6. Øl glas 25 cl BR25-T by BF20 color Sort
  Øl glas 25 cl
  39,00 kr.
 7. Longdrink glas 30 cl FAN33-T by Rbdrinks color Sort
  Longdrink glas 30 cl
 8. Ølglas 0,5 L - Polycarbonat 200202 by GLASS4EVER color Sort
  Ølglas 0,5 L - Polycarbonat
  49,00 kr.
 9. Universalglas 46 cl- Polycarbonat 200116 by GLASS4EVER color Sort
  Universalglas 46 cl- Polycarbonat
  19,00 kr.
 10. Ølkrus 1 L - Poly 200302 by GLASS4EVER color Sort
  Ølkrus 1 L - Poly
 11. Ølglas 300 ml - Koziol 3415535 by Rbdrinks color Sort
  Ølglas 300 ml - Koziol
  88,00 kr.
Stigende orden
Side

HVAD ER POLYCARBONAT?

Polycarbonat er en hård type plast, der kan håndtere både ekstremt varme og kolde drikke. Derudover kan glas i dette materiale holde til lidt af hvert og er nærmest umulige at slå i stykker ved tab. Derfor er de oplagte til barer og andre steder, hvor gæsterne, eller en selv, ofte taber et glas eller to.

POLYCARBONAT GLAS KAN FÅS I MANGE FORMER OG TYPER

Et oplagt glas, som man kan købe til sin bar, og som man kan være sikker på holder er et polycarbonat glas til vin og øl. Så derfor kan man starte ud med at få købt nogle polycarbonat glas, som netop er beregnet til øl og vin som man bare kan smide rundt med. Således er det kun den læskende væske, som går til spilde hvis der skulle ske et uheld – og det kan jo naturligvis også være en skam i sig selv.

Et andet oplagt glas, at købe i polycarbonat er et cocktailglas, som også bliver serveret meget i en almindelig bar. Det kan være, at man ønsker at nyde en lækker strawberry daquiri. Måske er man mere til en vodka/juice, eller det kan være, at man er typen, der elsker at sidde over en mojito og kigge venner og veninder dybt i øjnene. Uanset hvilken form for lækker cocktail man er til, så kan man finde et passende glas her på siden Barlife, som har glas til enhver lejlighed og til enhver form for drik, som man kan forestille sig.

DE SMÅ DRINKS KAN OGSÅ SERVERES I POLYCARBONAT GLAS

Det er ikke kun de drikke, som man normalt nyder i en større mængde, som man kan servere i polycarbonat glas. Det gælder nemlig også for de helt små shotglas, at man kan købe dem i dette samme materiale, som holder godt. For det meste vil det være sådan, at gæster eller andre, som du drikker shots med vil blive meget overraskede over, at disse shotglas vejer så lidt hvis altså de er lavet af polycarbonat. For det vejer væsentligt mindre end almindeligt glas. Og for mange vil det gælde, at de tager et shot op og så vil de måske tage det meget hurtigt op og hurtigt få det ned fordi, at de er vant til at der er mere bund i sådan et glas, når de normalt nyder den tunge og lakridsagtige smag af dette shot. Her på siden kan du endda få mange polycarbonat shotglas på én gang. Du kan få en pakke med seks små shotglas i ’frosted’ farver, som betyder, at de er lidt matte i det. De seks shotglas er i forskellige farver og man køber dem i en bakke med alle seks. Så ikke nok med, at de er holdbare, så er der også mange af dem og så er de tilmed festlige.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna