Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Stölzle - Brands
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Stölzle

Stölzle

Cirka 20 kilometer fra byen Graz i Østrig ligger hovedkvarteret I Köflach – ret tæt på den slovenske grænse. Her har de i årevis produceret de bedste glasprodukter til alle formål. Flakoner, glas til madvarer, glas til køkkenet og medicinindustrien, flasker til vine, og glas til alverdens fine vine, er bare en lille det af deres store produktion. 200 år på bagen siger jo en del om virksomheden, og det er med den samme ildhu som dengang, at de erobrer verden med deres høje kvalitet og det store produktudvalg. Stölzle producerer i Østrig. England, Frankrig, Tjekkoslovakiet og Polen, og leverer glas til hele verden. Kvalitetsglas som er skræddersyet til kunderne, der stiller høje krav til holdbarhed og en flot finish.
Produkter
På produktsiden er Stölzle med 37 linjer en af de største og 2,6 milliarder glas ruller ud til kunder verden over. Det er deres vinglas, vandglas og karaffel vi er særligt glade for og imponerede af her i Danmark. Glassene er meget klassiske i form og design, ikke helt tynde, men tilpas robuste og runde, som gør dem lækre at have i hånden og en fryd for øjet. Både stilk og glassets krop er langt og elegant, mens den tulipanformede krop runder glasset af med en blød kant.

Moderne design og modige former


Selvom designet virker klassisk, så er der alligevel lidt moderne over glassene. Om det er enkeltheden eller den lille fordybning i bunden af glassets krop der gør det lidt mere modigt og ungt, kan sagtens være, men faktum er, at det vækker stor begejstring hos kunderne. Den lille fordybning giver også indholdet i glasset et særligt indbydende skær.
Stölzles flotte og lidt modige karaffel er et designmæssigt scoop. Med platformen i glas, som den runde karaffel hviler i, er fantastisk flot og lækker. Typisk for Stölzle og deres moderne tankegang, og som de er bevidste om, skal drive deres brand videre i fremtiden – at turde noget anderledes

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Materialer og tests
for den kræsne forbruger – både den private og den professionelle, er det vigtigt at vide, at glas er holdbare og tåler hyppig brug. Det samme gælder rengøring. Glassene er ikke for tynde og er helt perfekte til vin og vand, og tåler også opvaskemaskine. Det giver langt bedre mulighed for at spare tiden på logistik, og bruge den på gæsterne i stedet. Stölzle gør en del ud at sikre, at kunderne får hvad de forventer. Derfor tester de altid deres produkter for både stød og fald, samt alle mulige og umulige påvirkninger. Det kan give kunderne den tryghed for at produkterne er i top klasse. 
Selvom glassene ikke er vildt dyre i investering, så kan de holde i rigtig mange år, og Stölzle ved, at der rundt om i verden er flere som samler service i gennem mange år, så de sørger også for, at kunderne kan få suppleret deres glas, hvis de skulle gå i stykker.
Vinen og glassets symbiose
Vinglas skal komplimentere en vin, og give vinen liv og farve, når den hældes ud af den mørke flaske. Stölzle har med deres fine rene glas lige det, der skal til, for at man som vinelsker oplever vinens liv, farve og krop i glasset, lige inden den skal drikkes. Glassets tulipanform gør også, at vinens aromaer bliver ledt ud af glassets munding, og giver dig et skønt møde med vinens dufte, og på den måde får en endnu større oplevelse af vinen karakter.
Vinens liv og farve kommer særligt til udtryk i rene glas med rene linjer, uden skæringer og slibninger. Derfor egner Stölzles glas sig også til vin smagninger, hvor det handler om at fange alle vinens egenskaber. Farverne er vinens alder og rundhed, som spænder lige fra den blårøde unge vin til den ældre med den rødbrune kant, mens vinens krop afspejles i ”gardinerne” på glassets inderside. Alt det giver glassene fra Stölzle dig som inkarneret vinentusiast.
Både deres vandglas, vinglas og karaffel har det flotte og rene design, som får indholdet til at folde sig ud på den gode måde, hvor oplevelsen hos beskueren bliver endnu bedre.
Kvalitet, sikkerhed og robusthed
Med 2, 6 milliarder glas om året, er det svært at se, at kunderne ikke er tilfredse. Det tyder på stor tillid til Stölzle og deres evner. Et bevis på, at de holder ord, når de beskriver deres glas som både flotte, lækre, attraktive og meget holdbare.