Køb fransk Laguiole-bestik og knive her - Se det store udvalg af Laguiole.

Laguiole er franske knive, bestik og tilbehør i absolut verdensklasse. De smukke og let genkendelige knive og det tilhørende bestik stammer fra den lille provinsby Laguiole i Frankrig. Byen er kendt for sine stolte traditioner indenfor produktion af knive, der rækker omkring 200 år tilbage i tiden.

Du kan se vores store udvalg og gode Laguiole tilbud herunder, eller Læs mere her .

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 30%
  Laguiole champagnesabel m/gaveæske 40268086 by Laguiole color Sort
  Laguiole champagnesabel m/gaveæske
  Tilbudspris 349,00 kr. Normalpris 499,00 kr.
 2. LAGUIOLE Østerssæt 40268515 by Laguiole color Sort
  LAGUIOLE Østerssæt
  239,00 kr.
  Udsolgt
 3. Laguiole Momuy 6 steakknive i træ 40268338 by Laguiole color Sort
  Laguiole Momuy 6 steakknive i træ
  479,00 kr.
 4. LAGUIOLE Vinkøler stick 40268876 by Laguiole color Sort
  LAGUIOLE Vinkøler stick
  189,00 kr.
 5. Laguiole Gasbrænder 40202600 by Laguiole color Sort
  Laguiole Gasbrænder
  119,00 kr.
 6. Laguiole Champagne stopper 40268575 by Laguiole color Sort
  Laguiole Champagne stopper
  129,00 kr.
 7. Laguiole Steakknive Rosewood 6 stk. 30-LG0023 by Laguiole color Sort
  Laguiole Steakknive Rosewood 6 stk.
  309,00 kr.
 8. Laguiole Proptrækker m/oplukker 40268689 by Laguiole color Sort
  Laguiole Proptrækker m/oplukker
  219,00 kr.
 9. Laguiole Proptrækker deluxe 40268570 by Laguiole color Sort
  Laguiole Proptrækker deluxe
  409,00 kr.
 10. Laguiole BBQ Grillsæt 40268707 by Laguiole color Sort
  Laguiole BBQ Grillsæt
  389,00 kr.
 11. Hâws Laguiole Steak Gafler Rosewood 30-LG0023G by Laguiole color Sort
  Hâws Laguiole Steak Gafler Rosewood
  359,00 kr.
 12. Laguiole Gavesæt Vin 3 dele 40268025 by Laguiole color Sort
  Laguiole Gavesæt Vin 3 dele
  459,00 kr.
 13. LAGUIOLE Proptrækker 40268896 by Laguiole color Sort
  LAGUIOLE Proptrækker
  279,00 kr.
 14. 24%
  Laguiole domaine 6 steakknive 40268532 by Laguiole color Sort
  Laguiole domaine 6 steakknive
  Tilbudspris 610,00 kr. Normalpris 799,00 kr.
  Udsolgt
 15. Laguiole Fiskesaks 40268483 by Laguiole color Sort
  Laguiole Fiskesaks
  269,00 kr.
 16. Laguiole By Haws BBQ sæt 4 Dele 30-LG0119OAK by Laguiole color Sort
  Laguiole By Haws BBQ sæt 4 Dele
  469,00 kr.
 17. Laguiole 6 steakknive i træholder 40268784 by Laguiole color Sort
  Laguiole 6 steakknive i træholder
  209,00 kr.
 18. LAGUIOLE Proptrækker i træ 40268778 by Laguiole color Sort
  LAGUIOLE Proptrækker i træ
  219,00 kr.
 19. TJENER PROPTRÆKKER OLIVE - LAGUIOLE 40268475 by Laguiole color Sort
  TJENER PROPTRÆKKER OLIVE - LAGUIOLE
  259,00 kr.
Stigende orden
Side

Laguiole kvalitet

Hos Laguiole har man siden begyndelsen af 1800-tallet produceret håndlavede knive, og siden udvidet med bestik, proptrækkere, champagnesabler og andet tilbehør.

Laguiole er kendt for sit smukke design og en fremragende kvalitet, der rækker ud over det sædvanlige. Produkterne er tidløse i deres enkle og eksklusive udtryk, hvorfor de vil passe ind i ethvert hjem og vil falde i manges smag. De er ideelle til alle aldre, hvad end det er selvforkælelse i form af opgradering af køkkenudstyret eller måske endda som en gave til en man har kær.

Brandets gennemgående stil kommer til udtryk i deres designs og materialevalg. Produktporteføljen byder på et hav af smukke produkter, der er produceret i forskellige træsorter eksempelvis kniv sæt i valnøddetræ eller proptrækkere i oliventræ, og træet er ofte i kombination med metal.

Der anvendes materialer i den højeste kvalitet til at fremstille de imponerende produkter, så du eksempelvis kan have glæde af dine Laguiole knive i mange år eller kan sable adskillige champagneflasker med din champagnesabel.

Laguioles produkter er utroligt æstetiske, men er endvidere også gennemført funktionelle. Det er med andre ord gennemtænkte produkter.

En anden ting, der kendetegner Laguioles kvalitet, er produkternes udformning. Hertil kan vi ikke undgå at fremhæve de bløde linjer og organiske former. Silhuetten er udarbejdet til perfektion, hvad end det er et knivskaft, proptrækker, ostebræt eller lommelærke.

De bløde linjer gør ydermere, at produkterne er behagelige at holde ved samt, at de ligger godt i hånden, så der er tænkt over den mindste detalje herunder også brugervenlighed.

Her hos BarLife fører vi et stort sortiment af udvalgte produkter fra Château Laguiole. Her finder du både Laguiole knive, spisebestik, grillbestik, bistro bestik, proptrækkere, champagnesabler, skærebræt og meget andet køkkentilbehør fra Laguiole.


HISTORIEN BAG LAGUIOLE

Historien om Laguiole tager sin begyndelse i 1829 i den franske by Laguiole. I den lille landsby med blot 1.000 indbyggere, der er placeret i bjergkæden Massif Centrale i den centrale del af Sydfrankrig, begynder man at producere håndlavede foldeknive.

Byen bliver sammen med Thiers, der ligger små 200 km. nord for Laguiole, hurtigt kendt for deres knive af høj kvalitet, og særligt den berømte Laguiole foldekniv bliver populær.

Siden da er der sket en del i Laguiole. Man har udvidet fra at producere foldeknive til nu at producere en bred palette af forskelligt køkkenudstyr, herunder køkkenknive, bestik og steakknive. Andre ting har ikke ændret sig spor – Laguiole har stædigt holdt fast i deres stolte traditioner omkring håndlavede knive og bestik i verdensklasse, og den dag i dag laves alle Laguiole knive stadigt i hånden.

 

LAGUIOLE KNIVE

Blandt det mest populære udstyr fra Laguiole finder vi netop Laguioles køkkenknive. Knivene laves stadig med de originale træskafter, der emmer af franske traditioner og gedigent håndværk, og du har rig mulighed for selv at vælge mellem træskafter i ahorn, ibenholt, oliven og andre smukke træsorter.

Heller ej knivbladet er der gået på kompromis med. Laguiole knivenes blad er lavet i stærkt, rustfrit stål, og enkelte af bladene er derudover tilsat mellem 0,75-1% carbon. Bladet har et rent snit og skærer perfekt igennem kød, brød, grøntsager og andre fødevarer.

Laguiole knive kan både købes enkeltvis og i sæt. Derudover er det også muligt at købe knivene sammen med en Laguiole knivblok eller et Laguiole skærebræt, og er du på udkig efter et Laguiole forskærersæt, finder du også det i vores udvalg.

Det fede med Laguiole er deres ganske unikke alsidighed. Du har altså virkelig muligheden for at skabe din egen smukke knivsamling med de forskellige knivsæt, der er dedikerede til hver deres gastronomiske område.

Er du til ost, så skal du have fingrene i dette smukke ostesæt, som indeholder 3 osteknive samt et osteskærebræt. Og hvis du kigger efter det brede knivsæt, som indeholder de mest anvendte knive til dagligdagen, så vil vi varmt anbefale dig at tage et nærmere kig på denne fantastiske knivblok med 5 tilhørende knivdele.

Til kødelskerne har Laguiole naturligvis fremstillet steakknive, som er i absolut topklasse, men dem kan du læse mere om nedenunder.  

 

LAGUIOLE STEAKKNIVE

Udover sine køkkenknive er Laguiole også særligt kendt for sine Laguiole steakknive. Med steakknive fra Laguiole kan du se frem til kød, der deler sig nemt i et rent snit foran bladet. Knivene er håndlavede og i samme høje kvalitet som køkkenknivene, og også detaljerne omkring træskafterne og knivbladet er bevaret – dog er steakknivene tilpasset specifikt til kød, så de giver et optimalt snit, når du skærer i din saftige steak. Foretrækker du et skaft i metal eller plast, er det selvfølgelig også muligt.

Steakknivene er kendetegnet ved deres karismatiske udseende, hvor der er tale om en forholdsvis slank og lang steakkniv. Det betyder, at kniven både ligger godt i hånden, når du skærer, og at det lange knivblad nemt skærer igennem kødet. Det slanke design giver samtidig et elegant udseende, der er en sand fryd for øjet, og det samme gælder den smukke æske i træ, som medfølger til flere af vores Laguiole steakknive.

En af de ultimative kriterier for en steakkniv er skarpheden af selve knivbladet. Forestil dig et fuldstændig perfekt tilberedt stykke kød, hvor saft og kraft er bevaret i kødets tekstur. I hånden har du en sløv kniv, som presser sig igennem kødet, mere end den rent faktisk skærer, og der danner sig en sø af kødsaft rundt om bøffen. Netop derfor må du ikke gå på kompromis med steakkniven, fordi den netop lader saften forblive i kødet, så du får den optimale smagsoplevelse.

Laguiole går på ingen måde på kompromis med deres steakknive, og derfor kan du roligt sætte din lid til dette mærke. Kniven glider nemt igennem kødet, som var det smør, og du får en meget bedre helhedsoplevelse af kødet.

 

LAGUIOLE BESTIK

Laguiole er andet og mere end ”bare” knive. Det opdager du hurtigt, når øjnene glider hen over det smukke Laguiole bestik, og du for første gang får kniv og gaffel i hænderne. Her kan du både mærke og se, at der er tale om solidt håndværk i et stilfuldt, fransk design.

Netop designet er også videreført fra knivene. Det betyder, at du får smukke Laguiole gafler, knive og skeer i rustfrit stål med et skaft af træ, og kan vælge mellem bestik med sort skaft eller lysere afhængigt af hvilken træsort, du bedst kan lide. Samtidig giver de forskellige træsorter mulighed for at vælge knive, steakknive og bestik i samme sort og farver, så din foretrukne træsort går igen på al dit tilbehør. Også ved bestikket er det muligt at vælge et skaft i andre materialer end træ, hvis du f.eks. foretrækker et plastskaft i stedet.

Fransk bestik fra Laguiole fås i forskellige sæt, der indeholder seks knive, seks gafler osv. Det er muligt at købe sæt, der indeholder både knive, gafler og skeer. Det gælder blandt andet vores eksklusive sæt med Laguiole bestik i fire lag, der indeholder seks knive, seks gafler, seks skeer og seks teskeer. Et oplagt valg, når køkkenet skal udstyres med smukt og elegant kvalitetsbestik.

Et andet bestiksæt fra Laguiole, som du skal tilføje til ønskelisten, er trææsken med 24 dele i. I alt får du 6 x knive, 6 x gafler, 6 x spiseskeer & 6 x teskeer. Designet på både trææsken samt bestikket deri er fuldstændig i den franske ånd, og du vil fornemme kvaliteten lige så snart, du får bestikket i hænderne.

 

ØVRIGT TILBEHØR

Laguiole byder i det hele taget på et stort udvalg af forskelligt køkkenudstyr, som du også finder her på siden. Det gælder blandt andet indenfor tilbehør til vin, hvor en Laguiole proptrækker eller Laguiole vinåbner uden tvivl vil fuldende din næste vinoplevelse. En vinåbner eller proptrækker fra Laguiole er som resten af serien kendt for det smukke design og den høje kvalitet, der formentligt gør den til den bedste proptrækker, du har haft i hænderne.

Foretrækker du i stedet et glas champagne, kan du også åbne champagneflasken med Laguiole. Med en champagnesabel fra Laguiole og et rent snit langs flaskens hals kan du åbne dine champagneflasker med manér. Fransk champagne åbnet med en fransk champagnesabel – bedre bliver det ikke. Sablerne kommer i en flot trææske, som du kan opbevare din sabel i, når den ikke er i brug.

Udvalget af øvrigt tilbehør fortsætter med alt fra Laguiole ostesæt og skærebrætter til salt og peber, en Laguiole østerskniv og mange andre spændende højkvalitetsprodukter fra den lille landsby i Sydfrankrig. Gå på opdagelse i vores store sortiment ovenfor, og lad dig så inspirere af fransk elegance og kvalitet i verdensklasse.

 

En oplagt gaveide

I Laguioles sortiment findes et bredt udvalg af udstyr i høj kvalitet. Der er kredset for detaljerne både ved produktet og indpakningen. Netop derfor er Laguioles produkter ideelle som en gave.

Produkternes prisniveau spænder bredt, så der er mulighed for at finde en gave til hundrede kroner, tusind kroner og alt derimellem. Aldersmæssigt henvender produkterne sig også til en stor målgruppe. Det er klassiske og stilrene produkter i en holdbar kvalitet, så de både vil glæde teenageren, der er ved at samle udstyr til at flytte hjemmefra, men også familiefaren, der nyder at bruge tiden i køkkenet.

Blandt sortimentet finder du forskellige smukke gavesæt, så du kan finde noget, der passer til modtagerens interesser. Hvis modtageren eksempelvis er vild med vin, så er der mange muligheder. Du kan blandt andet glæde vedkommende med deres innovative vinkøler stav, den elegante vinkøler eller det fine vin gavesæt, der består af 3 dele i form af en proptrækker, vinprop og termometer. Derudover er en af de mange smukke proptrækkere også oplagte gaveideer til vinentusiasten.

Hvis du er på udkig efter en gave til en, der er vild med at have det rette udstyr og kredse for detaljerne, så har Laguiole alt hvad du kunne drømme om. Deres sortiment byder blandt andet på en champagnesabel, østerssæt, tranchersæt, alverdens grilludstyr samt en elegant gaveæske med en lommelærke og en jagtkniv. Kort fortalt, så har de et stort udvalg af gaver til kvinden eller manden, der har alt.

 

GODE TILBUD PÅ LAGUIOLE

Vi har ofte gode tilbud på vores eksklusive udvalg fra Laguiole. Det gælder alt fra vores Laguiole bestik tilbud til Laguiole proptrækker tilbud, og du vil med jævne mellemrum kunne finde gode tilbud på alt fra knive og bestik til champagnesabler og osteskæresæt her på siden. Se vores store udvalg af Laguiole i produktoversigten ovenfor – her finder du også masser af gode tilbud på Laguiole.


Så hvis du er til lækker fransk kvalitet, så er Laguiole lige det du søger efter. Du er altid velkommen til at gå på opdagelse i vores sortiment for at finde ny inspiration.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna