Final Touch

Hos Barlife kan du finde mange forskellige brands, som har deres forskellige fordele. Nogle af dem går meget op i det funktionelle, mens andre er mere æstetiske. Dog er der også undtagelser, som formår at lave produkter, som både er meget pæne og meget funktionelle.

I denne kategori har vi brandet Final Touch, som udmærker sig ved, at de ikke rigtigt hører til under et særligt segment. Isenkram er vel sagtens det tætteste, vi kommer på at definere hvilken genre Final Touch befinder sig i. Læs mere her om Final Touch

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Vælg farve
Stigende orden
Side
 1. vægmonteret vinstativ 24 Final Touch FTR024 by 5853 color Sort
  vægmonteret vinstativ 24 Final Touch
  594,00 kr
 2. Ølsmagssæt Final Touch GBT104 by 5853 color Sort
  Ølsmagssæt Final Touch
  229,00 kr
 3. Vintage Globe Glas Silver Mixology BS/VG2S by 5849 color Sort
  Vintage Globe Glas Silver Mixology
  169,00 kr
 4. 25%
  SALE
  Blinkende Tumbler Mixology FLASH/GL by 5849 color Sort
  Blinkende Tumbler Mixology
  Tilbudspris 59,00 kr Normalpris 79,00 kr
 5. 25%
  SALE
  Flaskeholder 6 stk - Final Touch LED 6 stk. FTA1816 by 5853 color Sort
  Flaskeholder 6 stk - Final Touch LED 6 stk.
  Tilbudspris 449,00 kr Normalpris 599,00 kr
 6. Moskva Mule Krus kobber Final Touch MM480 by 5853 color Sort
  Moskva Mule Krus kobber Final Touch
  149,00 kr
 7. Conundrum Decanter 1 liter Final Touch WDA650 by 5853 color Sort
  Conundrum Decanter 1 liter Final Touch
  299,00 kr
 8. Conundrum Decanter Final Touch WDA600 by 5853 color Sort
  Conundrum Decanter Final Touch
  294,00 kr
 9. Final Touch Træ-Cocktail Shaker GG1050 by 5853 color Sort
  Final Touch Træ-Cocktail Shaker
  399,00 kr
 10. 20%
  SALE
  Vintage Globe Decanter Gold Ship Mixology DC/VGG by 5849 color Sort
  Vintage Globe Decanter Gold Ship Mixology
  Tilbudspris 449,00 kr Normalpris 559,00 kr
 11. 25%
  SALE
  Flaskeholder 4 stk - Final Touch LED FTA1815 by 5853 color Sort
  Flaskeholder 4 stk - Final Touch LED
  Tilbudspris 449,00 kr Normalpris 599,00 kr
 12. kopper Barudstyrs Set Final Touch FTA1824 by 5853 color Sort
  kopper Barudstyrs Set Final Touch
  399,00 kr
 13. Ølglas Final Touch GG5001 by 5853 color Sort
  Ølglas Final Touch
  239,00 kr
 14. Final Touch Cocktail Coupe Glas 2 stk LFG2232 by 5853 color Sort
  Final Touch Cocktail Coupe Glas 2 stk
  229,00 kr
 15. Glasholder Final Touch FTR006 by 5853 color Sort
  Glasholder Final Touch
  294,00 kr
 16. Vintage flaskeåbner Mixology BO/VBO by 5849 color Sort
  Vintage flaskeåbner Mixology
  79,00 kr
 17. Garnish dispenser Final Touch FTA2000 by 5853 color Sort
  Garnish dispenser Final Touch
  229,00 kr
 18. Conundrum Hvidvin 4pk Final Touch GG5008 by 5853 color Sort
  Conundrum Hvidvin 4pk Final Touch
  294,00 kr
 19. Whiskey Glas 2pk Final Touch LFG2112 by 5853 color Sort
  Whiskey Glas 2pk Final Touch
  149,00 kr
 20. 25%
  SALE
  Globe Decanter Mixology DC/GL by 5849 color Sort
  Globe Decanter Mixology
  Tilbudspris 299,00 kr Normalpris 399,00 kr
Stigende orden
Side

DET GÆLDER BLANDT ANDET FOR BRANDET FINAL TOUCH

Final Touch laver mange forskellige produkter, og mange af dem er lavet i glas fx. den populære globe decanter mixology. Blandt andet kan du købe rødvinssæt, sammenklappelig spand, samt forskellige ting du kan bruge til at lave cocktails.

Så hvis du på nogen måde kan lide ting til køkkenet eller baren, så vil du uden tvivl kunne finde nogle perler blandt produkterne fra Final Touch.

 

Et stort udvalg af glas

Final Touch er meget populære, hvad angår glas. Men de fremstiller ikke glas, som du normalt vil tænke det. Hele tiden formår de at finde små finurlige detaljer, der gør hver genstand til en særlig oplevelse i sig selv.

For at komme med nogle konkrete eksempler kan du bare se nærmere på deres romglas eller cognacglas. Begge typer glas er designet med tre små ben, som giver den perfekte hældning, hvis du ønsker at opvarme cognacen til den perfekte temperatur inden du sipper.

Detaljer som disse gør, at Final Touch konstant bliver positivt bemærket for deres meget kreative og innovative tilgang til udviklingen af diverse udstyr.

Og nu vi er i glassenes verden, så vil vi også gerne lige præsentere dig for deres verdensomspænde Globe-serie. Her kan du bl.a. få disse herlige Globe Whisky Glas, og til glassene kan du passende tilkøbe den mageløse Globe Decanter. Som navnet antyder, er glassene samt dekanteren dekoreret med et verdenskort, hvilket endnu engang gør, at du må forholde dig til det at drikke whisky på en helt anden måde.

Du kan også finde Globe-serien i en Vintage Edition, hvis du ønsker et mere autentisk udtryk.

Hvis du er mere til øl og ølglas, så kan du få nogle helt andre typer, som du nok aldrig har set før, hos Final Touch. Heriblandt kan vi nævne ”Das Boot”, som ganske rigtigt er et ølglas formet som en støvle. Historien skulle vist gå på, at en tysk general engang lovede sine soldater, at hvis de vandt slaget, ville de hver især få en støvle fyldt op med øl. Om historien taler sandt, eller om soldaterne overhovedet vandt slaget, det ved vi desværre ikke.

Men Das Boot er blevet skabt som en hyldest til de gode historier, og holder liv i myten om den tyske general.

 

Shakere og lommelærker    

Normalt vil vi ikke just nævne en cocktailshaker eller lommelærke som to sammenhængende genstande. Men fordi vi har at gøre med et brand, som kaster tingene op i luften og griber hvad end der falder ned først, så kan vi godt gøre det i denne omgang.

Grunden til vi gerne vil komme ind på deres lommelærker og deres cocktailshakere, er fordi de igen ikke er set tilsvarende.

F.eks. deres Bullet Cocktail Shaker som sikrer dig, at du ikke får en kedelig aften bag baren. Den er formet som en patron, og du kan virkelig få fyret op under den festlige stemning, hvis du tager denne med under armen.

Er du helt vild med den karismatiske vintagestil, så vil vi gerne tage dig med ud på en lille rejse. Undervejs på rejsen støder vi først ind i denne ganske særlige cocktailshaker i træ. Med afsættet i den trend der er sket, i forhold til gerne at ville bruge naturlige materialer, er denne elegante shaker blevet til.

Men vi skal videre på ruten, hvor næste stop er denne stilede Vintage Shaker. Den udstråler klasse og elegance, og den vil skabe en rigtig god atmosfære ved bardisken, når du skal servere lækre cocktails for dine gæster.

Sidste strækning på vores rejse sammen går gennem lommelærkelandet. Her er vi så heldige at finde en stor diamant, som viser sig, at kunne indeholde lige hvad du ønsker. Du har sikkert allerede gættet, hvad vi prøver at sige. Lommelærken er diamantformet, og du kan få den i tre forskellige farver. Sort, stål eller kobber.

 

Brainfreeze og Poolshots

Ikke en sammensætning du lige høre om hver dag, men vi vil gerne uddybe, hvad det er vi mener. Skal du holde fest, og grubler du lidt over, hvordan du kan skabe den helt rigtige stemning, men uden helt at vide hvordan. Igen har Final Touch løsningen.

En isspand er særdeles brugbar, så dine gæster altid har rigeligt med is til rådighed, når de skal genfylde deres glas med en lækker drink. Men hvorfor ikke lige gøre noget ganske særligt ud af denne isspand, som det er tilfældet med brainfreeze varianten. Det er en virkelig fed og anderledes måde at opbevare isterninger på, og det kunne være en god løsning, hvis du leder efter, hvordan du lige skal sætte gang i stemningen.

Noget andet du kan gøre, er at anskaffe dig disse underholdende poolshot glas. Hurtigt kan der bygges en leg op omkring disse shotsglas, som både vil gøre dine gæster en anelse plørede men i den grad også sætte gang i festen. Hvert glas er forsynet med deres eget tal, så I kunne jo hælde forskellige drikkevarer i glassene, og så trække lod om hvem der skal drikke hvilket glas. I et af glassene kunne I så lave en ubehagelig nitte, som ingen på nogen måde kunne ønske sig.

Pludselig er der spænding involveret når lodtrækningen finder sted, og et stort kollektivt grin vil indtage rummet, når det skyldige shotsglas kommer til syne, ved at den uheldige deltager begynder med hosten og prosten.

Men rammerne er åbne i forhold til at skabe jeres egne lege.

 

Så som du både kan se og læse dig frem til, så er Final Touch stedet du skal gå hen, hvis du mangler nogle anderledes kreative indspark til dit interiør derhjemme. De formår i hvert fald at skabe et univers, som du kan gå på opdagelse i.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna