Alle har brug for ting som disse

Rengøring af kaffemaskine

Hvis du har en kaffemaskine, der skal rengøres eller renses, så er det vigtigt at have det rette rengøringsmiddel. Kaffe er en stor evne til misfarve over længere tid. Derfor opleves det ofte, at kaffemaskiner og kaffekander har et brunligt skær. Det er ligeledes vigtigt at holde sin kaffemaskine ren, da det ellers kan afgive dårlig smag til kaffen. Læs om vores rengøringsprodukter her

Indlæser...
Filtrer

Clean Drop

I vores sortiment af rengøringsartikler til kaffemaskiner eller kaffekander, har vi mange forskellige typer. Clean Drop er et af de mest anvendte produkter. Clean Drop er et produkt, som du kan bruge, når du skal rense din kaffemaskine. Det kan ligeledes bruges ved almindelig rengøring af din kaffemaskine eller kaffekande. Rengøring af kaffekander kan være en større opgave. Almindeligt rengøringsmiddel virker ikke altid godt til kafferester, da det sidder kraftigt fast og misfarver overflader. Clean Drop oxiderer hvilket er med til at opløse selv det mest genstridige kafferester. Denne type rengøringsmiddel kan også bruges til afkalkning af din kaffemaskine eller kande. Kalk fjernes ikke af almindeligt sæbe. Der skal bruges midler som får kalken til at løfte sig fra overfladen. Det gør Clean Drop og det afgiver ingen smag til din kaffemaskine eller kande.

Vær varsom med kraftige rengøringsmidler

Der findes kraftige rengøringsmidler, som man bruger til at rengøre overflader i køkken, bad eller andre husholdningsartikler, som ikke er i direkte kontakte med fødevare. Det anbefales ikke at bruge disse rengøringsmidler til kaffemaskiner eller kander til kaffe og te. Disse rengøringsmidler fjerner givetvis kalk og aflejret rester af kaffe og te, men de afgiver ofte smag. Det kræver derfor, at man skyller hele maskinen grundigt igennem med vand. Selv med en kraftig gennemskylning, kan det være svært at fjerne smagen fra rengøringsmidlerne. I den efterfølgende periode, er der stor risiko for, at din kaffe eller te, får en syntetisk smag. Fjernes alle sæberester ikke, kan det være direkte giftigt at drikke dem, når de har været opvarmet. Det anbefales altid at bruge godkendte rengøringsmidler, til husholdingsartikler, der er direkte i kontakt med fødevare. Vores sortiment i denne kategori, så som Clean Drop, er alle godkendt til dette formål.

Følg rengøringsanvisningen

For at få det optimale ud af at anvende Clean Drop, eller nogle af de andre rengøringsmidler, er det vigtigt at følge brugsanvisningen. Ikke alle produkterne skal bruges på samme måde, men de giver gode resultater. Vi har valgt kun at have kvalitetsprodukter i vores sortiment, som vi selv bruger til vores kaffemaskiner og kander. Anbefalingen er, at du rengører din kaffemaskine minimum én gang om måneden med både rens og kalkfjerner. Derved sikrer du, at du aldrig får dårlig smag i kaffen, og at din kaffemaskine har længere levetid.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna