Drikkevarer

Alt i drikkevarer til din bar

Find drikkevarer i alle afskygninger hos Barlife. Uanset om du er til varme, kolde, søde, sure eller bitre drinks, så har vi alt det, du skal bruge for at lave dem. Vi har et sortiment på langt over 1000 forskellige slags spiritusflasker og over 700 forskellige mixere, likører og ekstrakter. Det er kun fantasien der sætter grænser for dine cocktails, vi har alt du skal bruge. Du kan bruge søgefunktionen til at finde en bestemt type alkohol, eller du kan blive inspireret i vores sortiment nedenfor. Læs mere her

Indlæser...
Filtrer

Spiritus i høj kvalitet

I vores sortiment har vi et stort udvalg af spiritus i høj kvalitet. Faktisk har vi over 1300 forskellige spiritusflasker at vælge imellem, så du kan med garanti, finde den type du mangler til din bar. Rom, gin og vodka er nogle af de mest populære flasker. Vi har rom i alle forskellige prisklasser og rom i alle forskellige udgaver. Bliv inspireret af vores udvalg, og find din nye yndlings rom. Gin er i en rivende udvikling, og vi forsøger altid at have de nyeste gin på lager. Vores sortiment bugner af gode gin, så det er blot at finde de smagsnoter, du bedst kan lide, eller som passer til din favorit Gin og Tonic. Mangler du vodka, så har vi over 100 forskellige slags at vælge imellem. Nogle er bedst til drinks, mens andre er så rene, at de kan drikkes rent.

Find lækker inspiration til din aperitif

Det er vigtigt at starte en middag god. Hertil kan bruges en lækker aperitif. En aperitif frisker op, og giver faktisk en smule apetit. Der er som udgangspunkt ingen regler for, hvad der kan bruges som aperitif, men de fleste vælger at bruge en Martini eller en flaske fra Lillet til at lave en lækker drink. Lillet findes i mange forskellige smage, og det giver mulighed for, at lave nogle helt unikke velkomstdrinks. Er man ikke så stærk i cocktails, har Lillet selv givet forskellige eksempler på, hvordan en drink med Lillet kan mixes. Ligesom flaskerne fra Lillet, fås Martini også i flere forskellige smagsvarianter. Derfor anvendes Martini også til forskellige velkomstdrinks. Den lave alkoholprocent i både Lillet og Martini gør, at ens gæster ikke bliver fuld, men alkoholen er med til at give en friskhed og giver samtidigt apetit.

Shots i alle varianter

Ligesom med gin, så er shots i stor udvikling. Der kommer flere og flere mærker på markedet, som er lavet på råvarer af høj kvalitet. Råstof shots er et godt eksempel på netop det. Råstof shos laves på danske råvarer, og som salt, bruges der salt fra Læsø. Råstof er et lakrids shot af høj kvalitet, som dine gæster med garanti vil sætte pris på. Pure shots er et andet dansk mærke, som har kvalitet, som deres varetegn. Pure shots få i mange forskellige varianter, og kan også bruges til at twiste en cocktail. Pure shots bliver håndlavet i Aarhus.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna