Plastglas

Under vores kategori ’Plastglas’ finder du et stort udvalg af diverse typer glas, som kan bruges til mange forskellige festligheder.

Det smarte ved plastikkrus er bl.a. at oprydningen efter festen bliver en del lettere, da du ikke står efterladt med en kæmpe opvask.

Her på siden finder du et stort udvalg af produkter i materialet polycarbonat, hvilket fungerer som den gyldne mellemvej mellem engangs glas og skrøbelige almindelige glas. Læs mere her

Indlæser...
Filtrer

ALT I SHOTSGLAS

Hvad enten du er til Jagerbomb, Små Sure eller Æblekageshots, så har vi glassene til det hele. På vores side af plastik shotglas finder du utroligt mange designs og kvaliteter, så uanset hvilket shot, varmt og koldt, som du ønsker at lave, finder du glasset til det her.

Er du til Jägermeister, er du naturligvis også til jægerbomb. Denne fantastiske konstellation af Red Bull og Jägermeister danner rammerne for et genialt shot, som naturligvis kræver det ikoniske glas til jægerbombs.

Der findes to måder at drikke en jægerbomb på. Den menneskelige version hvor du fylder det lille shotglas med Jägermeister og så det store glas med Red Bull. Har du et særligt dødsønske, så bytter du om på disse proportioner, således Jägermeisteren fyldes i det store glas og Red Bull i det lille.

Du bestemmer selvfølgelig selv, men aftenen kan hurtigt ende i black-out, hvis du vælger version nummer to.


Plastikglas til øllene

Vi har naturligvis også et solidt udvalg af ølkrus i plastik, som rummer alt fra smalle pilsnerglas til det klassiske ølkrus, som du kender fra Oktoberfest.

Igen er fordelen her, at du kan få nogle flotte og billige ølglas på samme tid, uden at du skal bekymre dig, om de går i stykker. Glassene er i bionedbrydeligt materiale, og sortimentet er bredt, så du med stor sandsynlighed finder det glas, som du er på udkig efter.

Skal du f.eks. spille beerpong vil vi klart anbefale dig at kigge i retning af de traditionelle beerpong glas med boldesom er de klassiske amerikanske plastik kopper til netop denne ølrige tradition.

Er du på jagt efter ølglas, som udelukkende er til engangsbrug, så finder du her et stort udvalg af engangs plastkrus. Disse er perfekte til den større havefest, eller til når du drager på festival. Plastikkopper er bare altid gode at have, uanset hvilken anledning du lige står i.


Vinglas & Champagneglas

Vi har naturligvis også både vinglas og champagneglas i plastik. Faktisk kan du både finde engangs champagneglas og champagneglas til mere end blot at smide ud efterfølgende. Det gode ved både engangs vinglas og champagneglas er, at hvis du f.eks. skal holde vinsmagning og lignende til mange personer, så kan det være en fordel med denne type billige glas.

Derudover går hverken plastik vinglas eller champagneglas i stykker, hvis de mod forventning skulle blive tabt.

I vores udvalg af plastik champagneglas finder du både det traditionelle glas med den høje og slanke form, samt coupeglasset der er noget bredere og knapt så højt.

På samme måde finder du mange forskellige slags plastik vinglas, som passer til forskellige lejligheder. Dermed kan du altid finde den glastype, som matcher dine behov.


Kander til lidt af hvert

Det er faktisk ikke kun, når det handler om glas, at plastik kan være praktisk. For serveringskander gavner nemlig mange af de samme egenskaber, som plastmaterialet kan tilføre. Uanset om det er øl, juice eller vand, så vil kanden i polycarbonat være utrolig praktisk i både større forsamlinger eller til privat brug.

Vi har et bredt udvalg af forskellige størrelser og designs, så du kan finde en kande til netop det formål, som du har behov for.


Til festivalgængeren

Vi har naturligvis også et udvalg af plastik krus særligt dedikeret til dig, som skal på festival. Som festivalgæst er det ikke muligt at tage almindelige glas med ind på festivalpladsen. Her kan vi både tilbyde dig genanvendelige festivalkrus og engangskrus i kompostbart materiale.

Hvis du på forhånd ved, at du efter fem øl ikke er ekspert i at holde styr på dit glas, så kan vi varmt anbefale dig at investere i en helt rack af engangsglas. Dermed sikrer du dig selv imod at løbe tør for glas under hele festivalen.

Men du kan finde et inspirerende sortiment af forskellige glas til festivalen lige her.


Fokus på miljøet

Der er en lang række fordele når vi taler plastikglas. De er praktiske og funktionelle. Men problemet er dog, at de ofte lyder som en langt større miljøsynder end hvad tilfældet er. Der findes nemlig diverse plastikglas, hvor der både er fokus på genanvendelighed og bæredygtighed.

Glassenes holdbarhed gør nemlig, at de er slidstærke og genbrugelige, hvorfor du kan have glæde af dem i mange år. Materialet er næsten umuligt at ødelægge, så du slipper derfor for at bekymre dig om risikoen for, om et glas eventuelt måtte falde på jorden.

Derfor er plastikglas eksempelvis glas i polycarbonat også oplagte til festlige lejligheder herunder sommerfester, studentergilde mm. Du kan sågar både købe vinglas, shotsglas, ølglas, champagneglas, cocktailglas og meget mere i polycarbonat. Der er ingen grænser for, hvor høj stemningen kan blive til festen, da glassene altså kan holde til lidt af hvert.

Udover at polycarbonat glassenes kvalitet og holdbarhed er en klar fordel, så er de også et mere miljøvenligt valg sammenlignet med eksempelvis engangsplastikkrus. Plastglas, der kan genanvendes, er mere fordelagtigt sammenlignet med, at glassene ellers kasseres efter brug. Eksempelvis polycarbonat glas, der typisk tåler en tur i opvaskemaskinen, hvorefter de er klar til brug igen og igen.

Hvis du er på udkig efter engangsplastikglas, men samtidig ønsker at vælge med fokus på miljøet, så findes der heldigvis engangsglas produceret i bionedbrydelige materialer, komposterbare materialer eller genanvendte materialer eksempelvis genbrugsplastik.


GENBRUGSMATERIALER

En del af kritikken af engangsmateriale er nemlig det afsæt, som det sætter på miljøet. Vi finder det derfor yderst nødvendigt at kunne tilbyde dig glas som er kompostbare papkrus og bionedbrydelige glas. Ved at købe glas lavet af genanvendeligt materiale mindsker du dit afsæt på forbruget af engangsplast og Co2 udledning.


POLYCARBONAT

Vi har været inde på polycarbonat materialet øverst på siden her. Men dette er et glimrende alternativ til engangsplastikglassene, samtidig med at de er billigere og mindre skrøbelige end almindelige glas. Vi har et kæmpe udvalg af polycarbonat glas, så du kan finde alt hvad du behøver indenfor denne materialegenre.

Polycarbonat er i princippet hård plast, som er brudsikkert. Men du behøver ikke at smide glassene ud efterfølgende, for de er nemlig genanvendelige og kan endda sagtens tåle at komme i opvaskemaskinen.

Hvis uheldet skulle være ude og et glas bliver tabt, så undgår du glasskår over det hele, hvilket kan være praktisk i større forsamlinger.


Køb dine glas hos BarLife

Hvad end du søger almindelige glas eller plastikglas, så har vi alt hvad hjertet begærer i vores store glas shop.

Vores glas fås i forskellige priser, men de er alle i høj kvalitet og fra mange af de mest populære brands på markedet.

Er du interesseret i at gøre en god handel, så har vi konstant tilbud på alt fra drikkeglas til grappaglas, så du kan med fordel holde dig opdateret på vores sortiment og slå til, når der lige er det perfekte tilbud for dig.

Du er altid velkommen til at søge inspiration her hos os.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna