Plastglas

Stort udvalg af plast, polycarbonat og engangsglas

Gør oprydningen efter næste fest nemmere og køb plastikglas til festen. Vi anbefaler altid at have en god mængde af shotsglas og ølglas i plastik liggende for at undgå at bruge hele næste dag på opvask. Udover at vores plastglas er billige har vi også et stort udvalg af forskellige slags og til forskelligt brug. 

På denne side finder du også det super holdbare materiale polycarbonat, der er både slagfast, utrolig stærk og kan klare mange ganges brug - en perfekt erstatning til skrøbeligt glas.  

Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 21%
  SALE
  Shotglas frosted hvid 100102
  Shotglas frosted hvid
  Tilbudspris 5,95 kr Normalpris 7,50 kr Pris ned til 4,55 kr
 2. 34%
  SALE
  Shotglas frosted farvede 100104
  Shotglas frosted farvede
  Tilbudspris 4,94 kr Normalpris 7,50 kr
 3. Festivalkrus 40 cl genanvendelige ECO400
  Festivalkrus 40 cl genanvendelige
  10,00 kr
 4. 23%
  SALE
  Cocktail glas hvid 40 cl VN40-T
  Cocktail glas hvid 40 cl
  Tilbudspris 30,00 kr Normalpris 39,00 kr
 5. Shotglas 2cl frosted hvid 100105
  Shotglas 2cl frosted hvid
  7,50 kr
Stigende orden
Side

Alt i shots- og ølglas

Hvad enten du er til jagerbomb, små sure eller æblekage shots, er der et glas for alt. På vores side finder du et stort udvalg af shotsglas, du kan bruge som engangsglas, eller vaske op og bruge igen. 

Vores side har også ølglas i både plast og bionedbrydeligt materiale, så er du garanteret at finde noget, der passer til dit behov.  

Genbrugsmaterialer

En del af kritikken for engangsmateriale er det afsæt det har på miljøet, derfor tilbyder vi også kompostbare glas, papkrus og bionedbrydelige glas. Ved at købe glas lavet af genanvendeligt materiale mindsker du dit afsæt på forbruget af engangsplast og Co2 udledning.    

Polycarbonat

Et andet alternativ til engangsplast er det super hårde materiale polycarbonat, der kan bruges igen og igen. Fordelen ved denne type glas er at det er meget slidstærkt og kan tåle af blive vasket mange gange og stadig fremstår som nyt. Du undgår også glasskår hvis uheldet er ude og glasset bliver tabt. 

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna