Gastroback

Gastroback

Gastroback er et tysk brand, som først og fremmest er kendt for sin fremragende kvalitet og første klasses løsninger til køkkenet.


De har innoveret på de mange daglige rutiner, som finder sted i køkkenet, og ved brug af seamless teknologi gør de hverdagen nemmere med deres produkter.


Med specialisering i køkkenmaskiner får du hos Gastroback tysk grundighed og solide tekniske løsninger, som er uundværlige i det moderne køkken.


Med alt fra riskoger til espressomaskine bevæger Gastroback sig indenfor en bred skare af produkter, så du er næsten sikker på at finde lige præcis den køkkenmaskine, som du er på udkig efter hos den tyske fabrikant. Læs mere her 

Indlæser...
Stigende orden
 1. Isknuser elektronisk - Gastroback 41127GB by Gastroback color Sort
  Isknuser elektronisk - Gastroback
  589,00 kr.
 2. Latte mælkeskummer - Gastroback 42219GB by Gastroback color Sort
  Latte mælkeskummer - Gastroback
  159,00 kr.
 3. Køkkenvægt fra Gastroback 30102GB by Gastroback color Sort
  Køkkenvægt fra Gastroback
  429,00 kr.
 4. Riskoger Pro - Gastroback 42518GB by Gastroback color Sort
  Riskoger Pro - Gastroback
  629,00 kr.
 5. Preserver PRO Gaveaske IFAP100GB by IFAP color Sort
  Preserver PRO Gaveaske
  499,00 kr.
 6. Latte Mælkeskummer Hvid - Gastroback 42325GB by Gastroback color Hvid
  Latte Mælkeskummer Hvid - Gastroback
  609,00 kr.
 7. Pro Vakuummaskine - Gastroback 46011GB by Gastroback color Sort
  Pro Vakuummaskine - Gastroback
  1.219,00 kr.
 8. Bordovn Bistro Advanced - Gastroback 42813GB by Gastroback color Sort
  Bordovn Bistro Advanced - Gastroback
  2.119,00 kr.
 9. Design Hand Mixer Pro - Gastroback 40983GB by Gastroback color Sort
  Design Hand Mixer Pro - Gastroback
  1.219,00 kr.
 10. Vakuummaskine Plus - Gastroback 46007GB by Gastroback color Sort
  Vakuummaskine Plus - Gastroback
  939,00 kr.
 11. Design Riskoger - Gastroback 42507GB by Gastroback color Sort
  Design Riskoger - Gastroback
  649,00 kr.
 12. 31%
  Kaffekværn - Gastroback 42602GB by BF20 color Sort
  Kaffekværn - Gastroback
  Tilbudspris 1.019,00 kr. Normalpris 1.469,00 kr.
 13. Fituregryde Spin-Fryer - Gastroback 42580GB by Gastroback color Sort
  Fituregryde Spin-Fryer - Gastroback
  1.389,00 kr.
 14. Bagemaskine Advanced - Gastroback 42823GB by Gastroback color Sort
  Bagemaskine Advanced - Gastroback
  1.299,00 kr.
 15. 33%
  Elkedel color vision - Gastroback 42427GB by BF15 color Sort
  Elkedel color vision - Gastroback
  Tilbudspris 479,00 kr. Normalpris 719,00 kr.
Stigende orden

Hvad kan du forvente?

Produkterne fra Gastroback tilfører ny teknik og innovation, som skal lette arbejdsbyrderne i køkkenet.


Især i de professionelle køkkener verden over har maskinerne fra Gastroback i den grad indtaget pladsen, og dermed er den tyske producent enormt anerkendt både professionelt såvel som i de private hjem.


Gastroback leverer espressomakiner, kaffemaskiner, tekogere, smoothiemaskiner, friteuser, wokpander med mere, som alle er præget af flot design og med høj klasse i forhold til funktionalitet og lang levetid.


Materialerne der anvendes er stærkt stål, stødsikkert glas, kraftigt godkendt plast, og det gør at deres udstyr er yderst holdbart og driftssikkert.


GastroBack har et tydeligt åbent sind med hensyn til design. Det skal være moderne, og ikke gå af mode for hurtigt – da deres udstyr holder en hel del år.


Design og funktionalitet skal supplere hinanden, men udstyrets funktionalitet og holdbarhed skal have første prioritet.


Deres maskiner er stilrene og har meget nemme og overskuelige betjeningspaneler – om det er espressomaskinen eller den elektriske wokpande, så kan du betjene dem uden den store vejledningsmanual.


Når først du har prøvet en af Gastrobacks maskiner, så vil du uden tvivl gerne have flere. Og det gode er, at med de mange flotte designs, så er det ikke en maskine, som du behøver at gemme væk igen efter brug. Med andre ord så ønsker Gastroback at blive set.

Udstyr til en kop velbrygget kaffe

Hvis der er noget, som Gastroback i den grad forstår sig på, så er det hvordan en rigtig god kop kaffe skal brygges. Men hvorfor stå og male dine bønner selv, når du kan få en kaffemaskine med kværn til at gøre arbejdet.

Kaffekværnen

Vi kan varmt anbefale dig denne Gastroback 42602 kaffekværn, som tillader dig at male kaffebønner som en ægte barista.

Du kan naturligvis også få en rigtig lækker Coffee Machine fra Gastroback, hvor det eneste du skal gøre, er at tilføje hele kaffebønner og vand.

Så sker hele processen fra at bønnerne kværnes til at kaffen brygges helt af sig selv. Maskinen sørger selv for at dosere den rette mængde bønner og vand, så din kop kaffe bliver helt perfekt.

Mælkeskummeren

Vil du gerne lave en god kaffelatte, skal du naturligvis have fingrene i en god mælkeskummer. Også her melder Gastroback sig på banen med alt fra manuelle mælkeskummere til fuldautomatiske mælkeskummere.

Kunne du tænke dig en multifunktionel mælkeskummer, så kunne du bl.a. se nærmere på denne Latte Magic 42325 i hvid, eller hvis du bedre kan lide den i sort, så fås den tilsvarende i denne Gastroback Latte Magic 42326 model.

På kun få sekunder kan du skumme op til 350 ml mælk. Samtidig er der en integreret varmefunktion, som kan opvarme mælk eller kakao. I forhold til rengøring er den nem at håndtere både indvendigt og udvendigt, og så er den tæt på lydløs i aktion.

Dermed er disse modeller gode bud på, hvordan en professionel mælkeskummer skal se ud.

Espressomaskinen

Naturligvis forstår Gastroback sig også på, hvordan en god espresso skal laves. Og er du på udkig efter en professionel espressomaskine, som kan gøre arbejdet for dig, så finder du den her.

Med multifunktionelle egenskaber såsom en integreret mælkeskummer, får du virkelig en espressomaskine, der kan præstere ud over det sædvanlige. Samtidig med funktionaliteten har Gastroback formået at bevare de æstetiske linjer, så du kommer ikke til at gå på kompromis med designet.

Juicere og blendere

Ligesom med maskiner til kaffe så er det også Gastroback, du skal gå til, hvis du søger en rigtig god juicer eller blender.

Med denne advanced pro multijuicer er du godt kørende, da den først og fremmest kan producere friskpresset juice. Men som du nok har bemærket, så er Gastroback vilde med konceptet multimaskine. Og det gør sig naturligvis også gældende for multijuiceren, som også går ind under multicookfænomenet.

Foruden at lave friskpresset juice, så kan du også kværne dine kaffebønner heri, samt bruge maskinen som almindelig blender.

Vi vil også gerne lige præsentere dig for denne electric citruspresser, som nemt og effektivt presser saften ud af den ønskede citrusfrugt.

Den kan håndtere alt fra citroner, appelsiner, grapefrugter og mange flere, så du har rig mulighed for at indtage en god portion c-vitamin hver morgen.

Få styr på dine køkkengadgets

I de fleste husholdninger går det stærkt, og tiden er blevet en mere vigtig faktor end nogensinde. Jo mere tid du kan spare på kokkeriet, des bedre er det.

GastroBacks produkter har fokus på nem betjening, sikkerhed, kvalitetsmaterialer, holdbarhed og på det flotte design. Samtidig hører mange af deres produkter ind under kategorien af multi cooker maskiner, som har mere end blot en funktion.

Som de selv skriver i deres vision, så er det ikke et ønskescenarie, men et faktum og en realitet, at levere noget af det bedste på markedet, og masser af kunder er helt enige.

Vakuummaskinen

I køkkenet er en god vakuummaskine et rigtig godt værktøj at have. Gastroback udmærker sig også på denne front med forskellige løsninger til, hvordan du nemt vakuumpakker dine fødevarer.

Især to modeller vil vi gerne fremhæve her på siden, som henvender sig til både professionelt såvel som privat brug.

Den første model er denne 46007 Gastroback Basic Plus Vacuum Sealer i flot design og til en fornuftig pris. Den sørger for, at dine åbnede varer kan forlænge deres holdbarhed, hvilket især er fordelagtigt, hvis du har med sarte fødevarer at gøre.

Du kan også få vakuummaskinen i denne 46008 Advanced Plus version, som avancemæssigt er mere tilegnet professionelt brug.

Riskogeren

Ønsker du at koge ris uden alt besværet, så er en rice cooker, lige hvad du mangler. Bl.a. er 42507 riskoger i flot design fra Gastroback, sikrer du dig selv fantastisk velsmagende ris hver gang.

Denne riskoger kan indeholde mellem 3 liter helt op til 5 liter, så du kan nemt koge større portioner af gangen.

Vil du opgradere til den professionelle version, skal du se nærmere på denne 42518 Gastroback Design Riskoger Pro med en kapacitet på 5 liter. Her er du også garanteret velsmagende ris, hver gang du anvender maskinen.

Bagemaskinen

Ligesom et godt vaffeljern er uundværligt, hvis du skal lave en lækker brunch eller en velsmagende dessert, så er bagemaskinen også et fantastisk værktøj at have i køkkenet.

Gastroback har udviklet denne Advanced Pro Bagemaskine, som springer rammerne for, hvad du ellers troede var muligt at automatisere. Med bagemaskinen behøver du hverken at ælte, tænke på hævetider eller bekymringen for om du nu glemmer bagværket i ovnen. Den klarer det hele for dig, så du kan bruge din tid og energi på andre gøremål.

Elkedlen

En god elkedel kommer du langt med i køkkenet, og derfor bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Når du så ovenikøbet kan få et lækkert design med i prisen, så bør betænkningstiden for hvorfor du skal anskaffe dig en elkedel fra Gastroback ikke være særlig lang.

Isknuseren

I køkkenet og i baren hvor isterninger er en fast ingrediens i de mange drikkevarer, som bliver serveret, kan det være lettere problematisk, hvis isterningerne er for store.

Derfor vil en god isknuser kunne gøre underværker, så du hele tiden har knust is i køkkenet. En isknuser som denne fra Gastroback klarer netop den tjans på bedste vis.

Det står altså fuldstændig klart, at når du skal til at anskaffe dig en ny maskine til køkkenet, så bør du altid lige gå forbi vinduet, hvor Gastroback udstiller deres produkter. På den måde er du garanteret funktionalitet, kvalitet og et godt design.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna