Gastroback

GastroBack

GastroBack er et tysk brand, som først og fremmest er kendt for sin fremragende kvalitet og første klasses løsninger til køkkenet, hvor det dag for dag bliver nemmere at gebærde sig, med helt nye tekniske og innovative muligheder. Tysk grundighed og solide tekniske løsninger er uundværlige i et moderne køkken.Læs mere her 
Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Preserver PRO Gaveæske IFAP100GB
  Preserver PRO Gaveæske
  699,00 kr
 2. Easy Juicer Fun - Gastroback 40125GB
  Easy Juicer Fun - Gastroback
  1.299,00 kr
 3. Design Drink Mixer - Gastroback 40172GB
  Design Drink Mixer - Gastroback
  3.499,00 kr
 4. Design Foodprocessor Advanced - Gastroback 40965GB
  Design Foodprocessor Advanced - Gastroback
  2.999,00 kr
 5. Design Hand Blender Advanced - Gastroback 40974GB
  Design Hand Blender Advanced - Gastroback
  849,00 kr
 6. Design Stick Blender Advanced Pro - Gastroback 40975GB
  Design Stick Blender Advanced Pro - Gastroback
  999,00 kr
 7. Design Stick Blender Advanced Pro E- Gastroback 40976GB
  Design Stick Blender Advanced Pro E- Gastroback
  1.199,00 kr
 8. Design Hand Mixer Pro - Gastroback 40983GB
  Design Hand Mixer Pro - Gastroback
  1.299,00 kr
 9. Vital Blender - Gastroback 40999GB
  Vital Blender - Gastroback
  599,00 kr
Faldende orden
Side
I de fleste husholdninger går det stærkt, og tiden er blevet en mere vigtig faktor end nogensinde. Jo mere tid man kan spare på kokkeriet og andet, des bedre er det. GastroBacks produkter har fokus på nem betjening, sikkerhed, kvalitetsmaterialer, holdbarhed og med et niveau på designet.
Som de selv skriver i deres vision, så er det ikke et ønskescenarie, men et faktum og en realitet, at leverer noget af det bedste på markedet, og masser af kunder er helt enige.
Produkter
Deres produkter tilfører ny teknik og innovation, som skal lette folks byrder og arbejde i køkkenet, og på den måde, opnå de bedste resultater. Produkterne er mere end godkendte i mange professionelle køkkener rundt om i verden, og må derfor også helt klart, kunne tilfredsstille den almindelige bruger i de hjemlige køkkener.
GastroBack leverer espressomakiner, kaffemaskiner, tekogere, smoothiemaskiner, friteuser, wokpander med mere, som alle er præget af flot design og med høj klasse i forhold til funktionalitet og lang levetid. Materialerne der bruges er stærkt stål, stødsikkert glas, kraftigt godkendt plast, og det gør at deres udstyr er yderst holdbart og driftssikkert. Lige det som man som forbruger har brug for.
Stil og design
GastroBack har et tydeligt åbent sind med hensyn til design. Det skal være moderne, og ikke gå af mode for hurtigt – da deres udstyr holder en hel del år. Design og funktion skal supplere hinanden, men udstyrets funktionalitet og holdbarhed skal have første prioritet. Deres maskiner er ret flotte, og har meget nemme og overskuelige betjeningspaneler – om det er espressomaskinen eller den elektriske wokpande, så kan man næsten betjene dem uden vejledning. Når først man har fået en af deres maskiner ind i køkkenet, så er det ikke en man gemmer væk – den tåler at blive set.
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna