Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Gastroback - Brands
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Gastroback

GastroBack

GastroBack er et tysk brand, som først og fremmest er kendt for sin fremragende kvalitet og første klasses løsninger til køkkenet, hvor det dag for dag bliver nemmere at gebærde sig, med helt nye tekniske og innovative muligheder. Tysk grundighed og solide tekniske løsninger er uundværlige i et moderne køkken. I de fleste husholdninger går det stærkt, og tiden er blevet en mere vigtig faktor end nogensinde. Jo mere tid man kan spare på kokkeriet og andet, des bedre er det. GastroBacks produkter har fokus på nem betjening, sikkerhed, kvalitetsmaterialer, holdbarhed og med et niveau på designet.
Som de selv skriver i deres vision, så er det ikke et ønskescenarie, men et faktum og en realitet, at leverer noget af det bedste på markedet, og masser af kunder er helt enige.
Produkter
Deres produkter tilfører ny teknik og innovation, som skal lette folks byrder og arbejde i køkkenet, og på den måde, opnå de bedste resultater. Produkterne er mere end godkendte i mange professionelle køkkener rundt om i verden, og må derfor også helt klart, kunne tilfredsstille den almindelige bruger i de hjemlige køkkener.
GastroBack leverer espressomakiner, kaffemaskiner, tekogere, smoothiemaskiner, friteuser, wokpander med mere, som alle er præget af flot design og med høj klasse i forhold til funktionalitet og lang levetid. Materialerne der bruges er stærkt stål, stødsikkert glas, kraftigt godkendt plast, og det gør at deres udstyr er yderst holdbart og driftssikkert. Lige det som man som forbruger har brug for.
Stil og design
GastroBack har et tydeligt åbent sind med hensyn til design. Det skal være moderne, og ikke gå af mode for hurtigt – da deres udstyr holder en hel del år. Design og funktion skal supplere hinanden, men udstyrets funktionalitet og holdbarhed skal have første prioritet. Deres maskiner er ret flotte, og har meget nemme og overskuelige betjeningspaneler – om det er espressomaskinen eller den elektriske wokpande, så kan man næsten betjene dem uden vejledning. Når først man har fået en af deres maskiner ind i køkkenet, så er det ikke en man gemmer væk – den tåler at blive set.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Materialer og tests
Holdbare materialer er kodeordet hos det tyske brand, og deres samarbejdspartnere ved, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, og det stiller høje krav til fremstillingsprocesserne, materialer og tests. Tyskerne er vilde med test, og man kan være sikker på, at alle produkter er gennemtestet, så det vil leve op til kundernes høje krav. Specielt nye teknologiske løsninger, som også skal levere resultater ude i de professionelle køkkener, er under særlig overvågning. Sikkerheden skal være bedre end ok. Det er ikke Kina produkter, men det bedste af toppen.
Kaffe og smoothies
man mærker med det samme, når man ser deres sortiment at specielt kaffe og smoothies har deres hjerte nært. Og de er eksperter i kaffe og smoothies. Alt hvad der er vigtigt, når man skal lave verden bedste kaffe eller smoothie, det skal med i deres maskiner. Når man køber en af deres espressomaskiner, så skal alle i husstanden blive baristaer på ingen tid, og den vision, kommer de godt i mål med. Det samme gælder deres smoothiemaskiner, som virkelig lever op til kundernes høje krav, om at de skal kunne køre med alle slags ingredienser – uden undtagelse.
Deres udgangspunkt har altid været køkkenet og ikke tegnebrættet. Det er en kok og en bartender som har været med i processen om wokpanden og kaffemaskinen – produkterne er lavet af brugerne.
Innovation og holdbarhed
Om man er professionel kok, bartender, husfar eller husmor, så er GastroBacks innovative teknologiske løsninger en stor hjælp i det daglige – og i mange år frem. De er foran på teknologi i forhold til konkurrenterne, og betjeningen af deres udstyr er simpelt og lige til. Det betyder at alle får meget mere ud af assistancen fra deres produkter. Det at de selv er eksperter i køkkenet, betyder også, at de hele tiden er med på, hvad brugerne oplever og stiller af krav. Det giver endnu mere innovation og endnu flere nye muligheder for brugerne i fremtiden.
Kvalitet, sikkerhed og robusthed
Selvom deres produkter holder i mange år, så er GastroBack meget opsatte på at erstatte dit udstyr ude i fremtiden med endnu en ny og tidssvarende løsning – og stadig med fokus på høj kvalitet, sikkerhed og holdbarhed, kombineret med et virkeligt flot design.