Indlæser...

Hawthorne Strainer - 4 øre Guld

Varenummer
690610
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

49,00 kr.

Beskrivelse

Luksuriøs Hawthorne Strainer i Guld

Tilføj en luksuriøs touch til din cocktailtilberedning med denne smukt udformede Hawthorne Strainer i guld. Den er designet til at sikre, at kun det bedste fra dine cocktails ender i glasset. Med sine fire praktiske "ører" er denne strainer nem at placere og holde over din shaker eller mixing glass, hvilket gør det nemt at filtrere uønskede isklumper, frugt og krydderier.

Straineren er lavet af holdbart stål og belagt med en elegant guldfinish, der tilføjer en ekstra touch af elegance til din cocktailoplevelse. Den unikke farve og design gør den til en standout tilføjelse til enhver professionel bar eller hjemmebar.

Hawthorne Strainer i guld er det ultimative valg for dem, der søger perfektion i deres cocktailkreationer. Med denne strainer kan du sikre enestående resultater hver gang og imponere dine gæster med din professionelle tilgang til cocktailtilberedning.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna