Alessi

Er du fan af italiensk kvalitet og design af højeste kaliber, så er du kommet til den helt rette side. Alessi er indbegrebet af eksklusivitet og design, hvilket du mærker med det samme, du står med produkter fra Alessi i hånden.

Siden år 1921 har de beriget verden med deres elegante udstyr til køkkenet, hvor de har specialiseret sig indenfor udviklingen af udstyr til professionelt brug. Derfor får du virkelig ekstra værdig for pengene hos italienerne. Her hos BarLife er det især barudstyr, som vi forhandler fra Alessi, så skal du bruge en lækker kvalitetsshaker, kan du roligt se nærmere på ”the italien design”. Læs mere her 

Indlæser...
Stigende orden
 1. 30%
  Alessi Boston Shaker glas 5050 by BF20 color Sølv
  Alessi Boston Shaker glas
  Tilbudspris 79,00 kr. Normalpris 113,00 kr.
 2. 36%
  Alessi Jigger 2-4cl 865 by BF10 color Sølv
  Alessi Jigger 2-4cl
  Tilbudspris 179,00 kr. Normalpris 279,00 kr.
 3. 30%
  Alessi 3-delt Shaker 25cl 870/25 by BF20 color Sølv
  Alessi 3-delt Shaker 25cl
  Tilbudspris 509,00 kr. Normalpris 729,00 kr.
 4. Alessi Cocktailstrainer 5053 by ALESSI color Sølv
  Alessi Cocktailstrainer
  359,00 kr.
 5. Alessi Boston Shaker BS5050 by ALESSI color Sølv
  Alessi Boston Shaker
  859,00 kr.
 6. Alessi Istang 505 by ALESSI color Sort
  Alessi Istang
  439,00 kr.
Stigende orden

Historien om Alessi

Det hele startede i 1921 da ”The Alessi Brothers” stiftede Fratelli Alessi Omegna som et værksted der støbte messing og sølv til forskellige artikler til hjemmet.

Selve produktionen var dybt inspireret af de fabrikanter, som satte dagsordenen indenfor køkkenudstyr og ting til hjemmet, hvor de især var forelskede i de østrigske og engelske designs.

Den ene af brødrene, Giovanni, var fuldstændig besat af godt håndværk, og lanceringen af hans produkter blev hurtigt kendt for deres omhyggelige fremstilling og perfekte linjer.

Op gennem 1930’erne voksede firmaet markant, og der blev ansat en hel del flere mennesker i virksomheden, heriblandt Giovannis ældste søn Carlo Alessi som designede de fleste artikler, og som var blandt hovedårsagerne til Alessi’s stigende succes frem mod begyndelsen af 2. verdenskrig.

Da 2. verdenskrig nåede sin afslutning var det tid til en efterrevidering af hele virksomhedens fundament. Planen var at gå all in på industrialisering, hvilket betød at der blev lagt en meget klarere designvision på bordet og et tydeligere produktkatalog, som skulle kunne konkurrere med de førende producenter på markedet.

Dette betød bl.a. at de bløde metaller, som tidligere havde været de foretrukne materialer at arbejde med, blev skiftet ud med rustfrit stål. I denne periode skiftede virksomheden også navn til ALFRA – Alessi FRAtelli – og de specialiserede sig i at fremstille produkter til professionelt brug.

Op gennem 1960’erne manifesterede Alessi deres position på markedet og vandt flere priser for deres produkter. Og de fik et positivt omdømme som en af de mest kreative og produktive virksomheder indenfor deres branche.

I 1970’erne begyndte Alessi at designe kurve og frugtskåle til forskellige formål, herunder både en brødkurv og frugtkurv, som også fik stor succes, og stadig har det den dag i dag. Måden hvorpå Alessi formår at kombinere italiensk porcelæn med tilblivelsen af en smuk skål eller kurv, er både kreativ og innoverende.   

I 1990 tilføjede Alessi en række nye materialer til deres produktkatalog, som næsten udelukkende havde bestået af stål hidtil. Men i takt med at der kom unge designere til virksomheden, havde Alessi en ambition om at lancere glas, porcelæn, træ, keramik og mange andre produkter i materialer, som ikke blot var stål.  

Et århundrede i branchen bekræfter Alessis evne til at udvikle sig og følge med tiden. De formår at kombinere enkelthed og kunst i en form for stilistisk ekspressionisme, som kun italienere formår at skabe, og derfor er Alessi som brand et af de mest anerkendte, når det kommer sig til artikler og produkter til køkkenet og hjemmet.  

 

Kaffe og the

I Alessis søgen på hele tiden at forny sig, blev der i løbet af 1980’erne lavet en satsning på at designe ”kaffesættet”, hvilket havde stor succes.

De formåede at skabe et kunstværk, som aldrig var set lignende, som bestod af både kedel, kopper og alt derimellem.

Tyve år efter lanceringen af ”Tea & Coffee Piazza” tog man hele den tænkemåde til sig igen, og skabte en ny gren i dynastiet som blev navngivet ”Tea & Coffee Towers”. Med alt fra elkedel til espressokande og tekande formåede Alessi at indgå nogle vigtige samarbejdsaftaler med anerkendte designere, som opererede i andre brancher end dem selv, hvilket blot har medført endnu mere vidensdeling og innovation.

Derfor rækker produktkataloget lige fra en citruskurv til et Alessi bord til en vågelampe.  

 

Italiensk design og kvalitet

Når det kommer til fremstillingen af glas, har Alessi udviklet flere serier af både vinglas, vandglas, champagneglas.

Og har du som os en forkærlighed for vinglas og ikke mindst italienske vinglas, så kan vi også varmt anbefale dig at klikke ind på vores udvalg af glas fra Luigi Bormioli.

Men foruden smukke glas, så har Alessi efterhånden udviklet et bredt udvalg af forskellige typer produkter i mange forskellige materialer.

Variationen gør at du hos Alessi finder alt fra en køkkenrulleholder til et salt og peber sæt, med velskabte salt & peberkværn. Du finder et æggeur, en sæbedispenser, en nøddeknækker og en stempelkande.

Vi kunne fortsætte i det uendelige med de mange forskellige produktkategorier, som Alessi tilbyder, men du har sikkert fanget pointen.

Når det kommer til italiensk design og kvalitet, er Alessi bare et skridt foran alle andre.

 

Kvalitetsudstyr til baren

Vi forhandler især de produkter fra Alessi, som henvender sig til baren og den professionelle bartender. Det gælder alt fra den tredelte cocktailshaker, som du kan få både i en størrelse på 25 cl og 50 cl.

For at sikre at din drink bliver doseret korrekt, kan du også på denne webshop erhverve dig en jigger af mærket Alessi. Jiggeren måler 2/4cl, og er et ”must” i enhver bar.

Når du skal servere den færdigrystede drink, er det vigtigt at det kun er væsken fra cocktailshakeren, som hældes over i glasset. Derfor kan du med fordel anskaffe en Alessi Strainer til det andet barværktøj, så du altid kan skænke cocktails med stil.

Straineren sier alt frugtkød og andet garnisher fra, så det kun er den rene drink du står tilbage med.   

I vores sortiment finder du også både en Alessi Barske og en Alessi istang som begge er nødvendige redskaber i baren.

Når du skal bruge frisk citronsaft til en drink, er en juicer eller en citruspresser nogle gode værktøjer at have. Nu har vi i den grad fremhævet Alessis evne til at skabe kunstneriske designs, hvorfor vi især gerne vil fremhæve denne citruspresser fra Alessi.  

Af tjenerudstyr er proptrækkeren og oplukkeren uundværlig, hvorfor Alessi naturligvis har fremstillet denne vidunderlige proptrækker, som er en hyldest til den smilende kvinde.

Med udstyr fra Alessi er du dermed godt kørende, når dit barværktøj skal have en kærlig opgradering.

 

Alessi i dag

Alessi har indtaget mange markeder i Europa og verden over. Også herhjemme i Danmark er Alessi enormt eftertragtet, og vores interesse for det italienske brand stiger stødt.

De har formået at lykkes med deres store diversitet, fordi de hele tiden har fastholdt fokus på enkelthed og design, hvilket er en af de store årsager til, hvorfor Alessi både kan slippe afsted med at lave julepynt, en vinreol og en kaffemaskine.

Alessi er indbegrebet af, hvordan praktiske værktøjer til hverdagen, kan sammenkobles med et kunstnerisk udtryk, som folket har efterspurgt at få ind i deres hjem.

Derfor er Alessi i dag så anerkendte, som de er.

Du er mere end velkommen til at søge inspiration blandt vores udvalg af Alessi produkter, hvis du mangler lækkert kvalitetsudstyr til køkkenet eller baren.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna