Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Alessi - Brands
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Alessi

Alessi

Det italienske Alessi er et verdenskendt firma, der er startet i 1921 af Giovanni Alessi, som et værksted, der forarbejdede nikkel, sølv, messing og kobber til husholdning og bordservice. Efter at Carlo Alessi fik en ledende rolle, har de indtaget verden med storm. Carlo Alessi har stået for introduktionen af flere af Alessis designserier, og det er den samme linje, der køres i dag, efter at hans død i 2009. I dag er der mange designere tilknyttet Alessi, og flere af dem er ikke fra Italien.
Stil og design
Design er jo en smagssag, og virker forskelligt på folk. Formen, materialet, farverne og udtrykket giver produkterne både et sprog og en funktionalitet, som skal hænge sammen for forbrugeren. Når Alessis designere tegner et vinglas, tænker de også på den vin, der skal i glasset. Vinen er måske det vigtigste for forbrugeren, men det gør ikke noget, at glasset stjæler lidt af opmærksomheden – på den måde, at den ikke kunne blive præsenteret på en bedre måde. Det høje glas er elegance, foden er vinens rod, og glassets runding er vinens krop og sjæl.  Det hele er smukt og lækkert, og symbiosen – vinen, glasset og gæsten er skabt. Alessi leverer både det klassiske og tidløse, det rå og vilde, og det mere moderne og enkle design.
Produkter og udvalg
Italienske Alessi producerer varer inden for køkken, bolig, husholdningsmaskiner, vin & bar, borddækning og service, accessories med flere, men er nok – i resten af verden, mest kendt for deres køkkenprodukter, bordservice, og vin- og bar sortiment. I kategorien bar og vine spotter man hurtigt, at Alessi med design og funktionalitet rammer fuldstændigt plet.
De formår at kombinere et smukt design, som skal akkompagnere for eksempel drinks og cocktails, og dermed skaber en symbiose i udtrykket, som også fremhæver det der er i glasset, eller det der serveres i snack skålen. Typisk for Alessis designere, at tænke på gæstens helhedsindtryk, når han eller hun nyder en dejlig og lækker drink, også at præsentere farvenuancer og skær i lyset.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Materialer
Alessi vælger kun at benytte sig af robuste materialer, og går ikke på kompromis med kvaliteten. Mange andre producenter vælger billigere legeringer, andre forarbejdningsmetoder, eller en lidt dårligere kvalitet i glas, men det gør Alessi ikke. Deres glas og porcelæn er den absolut bedste kvalitet, som gør, at det tåler mere end andre producenters. Stål som er rustfrit bliver også behandlet forskelligt af markedets producenter, og hos Alessi, er det et must, at deres produkter bibeholder den smukke overflade i lang tid, uanset behandling. Alessi laver rigtig mange produkttests før de sender det på markedet, og det giver kunderne en stor tryghed
Forarbejdning og partnere
Når råvarer eller produkter forarbejdes til det endelige produkt, er der mange faser som skal gennemføres, før et produkt kommer på hylderne for forbrugerne. Alessi vælger kun de bedste samarbejdspartnere, der har samme mission som dem selv – nemlig bedre kvalitet for kunderne. Porcelæn skal for eksempel behandles i flere omgange før det endelige produkt er klar til middagsbordet. Alt lige fra indholdet i porcelænsmassen, til brændingstemperatur, efterbehandling, maling med mere afgør, hvordan du som kunde oplever kvaliteten og ikke mindst holdbarheden. Intet er tilfældigt med Alessis høje standard.
Praktisk og brugervenligt
Alessi producerer deres varer med henblik på at den høje kvalitet skal sikre en lang levetid. Det betyder, at når du køber deres varer, kan du være sikker på at det er holdbart i mere end én forstand. Materiale og farver skal være ensartet i mange år, uanset hvordan det bruges. Det skal være slidstærkt trods hyppig brug og rengøring. De fleste produkter tåler maskinvask, og hvis andet er tilfældet, skyldes det for eksempel, at designet af et tyndt konstrueret glas går forud for det praktiske.
Garanti og lang levetid
Alessi ved godt at deres ry - at være en af verdens førende producenter, forpligter, og at de derfor hver dag skal levere det bedste, for at leve op til deres meget høje kvalitet. Men de ryster ikke på hånden, og der hvor andre vælger en strategi om at lave billigere produkter, så er Alessi helt sikre på, at kunderne gerne vil betale en fair pris, for en langt bedre vare. De er så sikre på deres præstationer og kvalitet, at de garanterer fejlfri produkter.