Glasophæng

Glasophæng til din bar eller restaurant

Driver du en bar eller er du den heldige ejer af en stor hjemmebar, så kan det være lettere problematisk at holde styr på alle glassene. Har du mange gæster er det skønt, hvis ikke glassene er gemt for langt væk. De skal gerne være inde for rækkevidde, men uden at stjæle arbejdsplads i baren. Den geniale løsning hedder et glasophæng, hvor især dine glas med stilk kommer til sin ret. Bl.a. vinglas, cocktailglas eller særlige ølglas er som skræddersyet til diverse glasholdere og det er nok heller ikke fuldstændig utænkeligt, at det netop er denne glastype, som en glasholder er lavet til.

Med et glasophæng kan du fjerne dine glas fra skabene, hylderne og bardisken. Foruden at fungere som en praktisk anbringelse til dine glas, så vil et glas ophæng også give baren det perfekte udtryk. Og derfor er en glasholder til din bar en rigtig god investering. Læs mere om vores glasholdere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. Glasophæng - Glasbøjle 25cm Messing BTBL3691BR by Beaumont color Sort
  Glasophæng - Glasbøjle 25cm Messing
  49,00 kr.
 2. Glasophæng - Glasbøjle 25cm Rustik BTBL3691RU by Beaumont color Sort
  Glasophæng - Glasbøjle 25cm Rustik
  59,00 kr.
 3. Glasophæng - Glasbøjle 25cm Chrome BTBL3691CHR by Beaumont color Sort
  Glasophæng - Glasbøjle 25cm Chrome
  39,00 kr.
 4. Glasophæng - Glasbøjle 41cm Chrome BTBL3692CHR by Beaumont color Sort
  Glasophæng - Glasbøjle 41cm Chrome
  59,00 kr.
 5. Glasophæng - Glasbøjle 41cm Rustik BTBL3692RU by Beaumont color Sort
  Glasophæng - Glasbøjle 41cm Rustik
  49,00 kr.
 6. Glasophæng - Glasbøjle 61cm Messing BTBL3693BR by Beaumont color Sort
  Glasophæng - Glasbøjle 61cm Messing
  69,00 kr.
 7. Kobber farvet ophæng ca. 33,5 cm 7891-2 by Überbart color Kobber
  Kobber farvet ophæng ca. 33,5 cm
  123,00 kr.
 8. Glasophæng - Glasbøjle 41cm Messing BTBL3692BR by Beaumont color Sort
  Glasophæng - Glasbøjle 41cm Messing
  59,00 kr.
 9. Rustfrit stål ophæng ca. 30 cm 1014-3 by Überbart color Sort
  Rustfrit stål ophæng ca. 30 cm
  133,00 kr.
 10. Vægmonteret Glastativ Vinology BH/GWM by Vinology color Sort
  Vægmonteret Glastativ Vinology
  329,00 kr.
 11. Glasophæng - Glasbøjle 61cm Chrome BTBL3693CHR by Beaumont color Sort
  Glasophæng - Glasbøjle 61cm Chrome
  69,00 kr.
 12. Glasophæng - Glasbøjle 61cm Rustik BTBL3693RU by Beaumont color Sort
  Glasophæng - Glasbøjle 61cm Rustik
  79,00 kr.
 13. Kobber farvet ophæng ca. 43 cm 7891-3 by Überbart color Kobber
  Kobber farvet ophæng ca. 43 cm
  149,00 kr.
 14. 26%
  Kobber farvet ophæng ca. 64 cm 7891-4 by BF20 color Kobber
  Kobber farvet ophæng ca. 64 cm
  Tilbudspris 139,00 kr. Normalpris 189,00 kr.
 15. REB M. GLASKUGLE Ø12 CM SILVER 2400335 by HAAHR & CO color Sort
  REB M. GLASKUGLE Ø12 CM SILVER
  82,00 kr.
 16. Flaske og Glasholder Vinology BH-UCR by Vinology color Sort
  Flaske og Glasholder Vinology
  319,00 kr.
 17. 30%
  Glasophæng, 32x29,5cm sort 11193399 by BF10 color Sort
  Glasophæng, 32x29,5cm sort
  Tilbudspris 209,00 kr. Normalpris 299,00 kr.
 18. 33%
  Glasophæng, 32x29,5cm 11193398 by BF15 color Sort
  Glasophæng, 32x29,5cm
  Tilbudspris 299,00 kr. Normalpris 449,00 kr.
 19. Glasholder Final Touch FTR006 by Final Touc color Sort
  Glasholder Final Touch
  339,00 kr.
 20. Kobber farvet ophæng ca. 28 cm 7891-1 by Überbart color Kobber
  Kobber farvet ophæng ca. 28 cm
  109,00 kr.
Stigende orden

Vinglas

Driver du en restaurant og har rigtig mange vinglas, vil disse optage en del plads. For at undgå at for meget skabs og hylde plads bliver fuldstændig overrumplet med glas, kan du som rigtig mange andre barer og restauranter montere en vinglasholder. Et ophæng til dine vinglas er bare en af de ting til baren, som du absolut ikke må spare din restaurant for. Den plads som et glasophæng til vinglas kan frigive, kan betyde en verden til forskel for hvor mange gæster, du kan nå at servicere og dermed også for hvor meget du kan omsætte i løbet af en aften.

Med vinglassene hængende frit fra de monterede glasophæng, har tjenerne og bartenderne samtidig fri adgang til glassene, hvilket har en positiv indflydelse på effektiviteten, men også for reduceringen af dårlige arbejdsstillinger for de ansatte som befinder sig baren. De slipper for at bukke sig ned efter vinglas i skabet, hver gang de skal servere vin for en ny gæst.

Det praktiske ved et glasophæng kombineret med vinglas, er måden hvorpå vinglassets form passer perfekt til ophængets design. Du vender blot vinglasset på hovedet, og lader stilken på glasset glide ind mellem de to udhæng. Glasset hænger nu uden besvær ved hjælp af foden, som sikrer at glasset ikke kan glide ned.

Glasophæng til baren

Uanset om du driver en professionel bar eller om du blot er en begejstret entusiast, som finder stor glæde i at have en lækker hjemmebar, så er det bare enormt vigtigt at have styr på udstyret. Og et glasophæng til din bar eller hjemmebar, er bare noget af det udstyr, som du bare må have styr på.

Her hos BarLife forhandler vi en del forskellige varianter af glasophæng til baren, som kan monteres på forskellig vis. Bl.a. har vi nogle rigtig flotte glasophæng i messing, som er velegnede til montering under en hylde eller et overskab.

Vi har både små og store glasophæng, så du kan tilpasse dit valg efter størrelsen på din bar. Men en af de løsninger som på utrolig kort tid, er blevet særdeles populær, er den vægmonterede glasholder fra Vinology. Vinology er kendt som et mærke, der laver en masse vinrelateret tilbehør, der har et super lækkert design. Med dette glasophæng til din væg, får du virkelig et glasstativ som passer godt ind i baren. Den er lavet i krom, hvilket gør den robust og modstandsdygtig for hvad end den kunne blive udsat for. Foruden at tjene det praktiske formål som glasholder, så hænger glassene samtidig til tørre når de placeres i en glasholder, så du kan fokusere din tid på de ting, der virkelig giver værdi for din bar.

Det føromtalte mærke Vinology og mærket Final Touch har udviklet en fed kombination af glasholder + flaskeholder i samme produkt. Med denne vinholder kan du opbevare 6 flasker vin sammen med 6 vinglas. Ønsker du at udsmykke din bar eller hjemmebar på en mere livagtig måde, så vil du med denne løsning give baren et helt særligt klassisk og eksklusivt udtryk. Du kan f.eks. fremvise en del af din vinsamling på denne måde, hvor sammensætningen af vinflaskerne og de dertil matchende vinglas, vil vække dine gæsters interesse. Det handler om at ramme det helt rigtige hjemlige, hyggelige og klassiske udtryk for baren og denne glasholder er bestemt et godt bud.

Glasophæng i forskellige størrelser

Når du gerne vil have dine stilkede glas væk fra din bars overflader, så er den bedste løsning uden diskussion at hænge dem op i loftet eller under overskabene i baren. Dermed sikrer du dig selv mere arbejdsplads i selve baren.

Ud over den ekstra mængde arbejdsplads er du også sikker på, at dine rene glas ikke bliver snavsede. Når du laver cocktails i baren, kan der nemt flyve lidt frugtsaft eller lignende over på de rene glas, hvis de er placeret for tæt på bardisken.

Står dine glas fremme i almindelig højde, er der også risiko for støvsamling, hvilket bare betyder unødvendigt dobbeltarbejde for dem, der står bag baren. Alt dette undgår du med en glasholder, der er monteret højt i baren.

Glasholdere fås i mange forskellige størrelser, så det er helt sikkert muligt at finde en, som passer ind i din bar. Skal du pifte baren lidt op, er det smart at montere lys omkring glasholderne.

GODE RÅD INDEN DU VÆLGER ET GLASOPHÆNG

Skal du til at indrette din bar med glasophæng, er der et par ting, som du skal være særligt opmærksom på. Her hos BarLife forhandler vi ophæng i forskellige størrelser, og det er derfor vigtigt, at du måler baren op, inden du vælger dit ophæng. Vi har ophæng fra 25 til 61 centimeter i længden.

Når du skal måle hvor mange glasophæng, du kan have i baren, så skal du måle de glas, som du ønsker at hænge op. Det er afgørende for, hvor mange ophæng du kan have ved siden af hinanden. Det er uheldigt at skrue dine glasholdere fast for så bagefter at finde ud af, at glassene ikke kan være der.

Er der et bestemt antal glas, der skal være plads til, så skal du måle glassets diameter. På den måde ser du, hvor mange ophæng du skal bruge og i hvilken længde. Diameteren på dine glas afgør, hvor mange glas der kan sidde i hvert glasophæng.

Du er mere end velkommen til at lade dig inspirere af vores udvalg af glasophæng her på siden.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna