Polycarbonat shotsglas

Skal du holde en fest, hvad end den er stor eller lille, så er shots nærmest en selvfølge. Det gode ved shots er, at de er med til at kickstarte festen og få stemningen helt op at ringe. Her på siden finder du vores udvalg af netop shot glas i dette materiale, og hvorfor du skal overveje at købe netop disse, kan du læse meget mere om lige her.

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 37%
  Jager bombs - Poly 100308 by GLASS4EVER color Sort
  Jager bombs - Poly
  Tilbudspris 12,00 kr. Normalpris 19,00 kr.
 2. 100%
  Shotglas 2cl frosted hvid 100105 by GLASS4EVER color Klar
  Shotglas 2cl frosted hvid
  Tilbudspris 6,00 kr. Normalpris 7.260,00 kr.
 3. Shotglas farvede glas 100202 by GLASS4EVER color Sort
  Shotglas farvede glas
 4. 59%
  Bomb Shot - let poly 100302 by GLASS4EVER color Sort
  Bomb Shot - let poly
  Tilbudspris 12,00 kr. Normalpris 29,00 kr. Pris ned til 8,00 kr.
 5. Svinger shot 4 cl. Polycarbonat 100207 by GLASS4EVER color Sort
  Svinger shot 4 cl. Polycarbonat
  9,00 kr.
 6. Shotglas klar glas 3cl 100201 by GLASS4EVER color Klar
  Shotglas klar glas 3cl
 7. Shotglas frosted hvid 100102 by GLASS4EVER color Klar
  Shotglas frosted hvid
 8. Shot 4 cl 100206 by GLASS4EVER color Sort
  Shot 4 cl
  9,00 kr.
 9. Hot shotglas 6 cl 100203 by GLASS4EVER color Klar
  Hot shotglas 6 cl
 10. Shot 2,5 cl 100208 by GLASS4EVER color Sort
  Shot 2,5 cl
  9,00 kr.
 11. Granity shotglas 100204 by GLASS4EVER color Klar
  Granity shotglas
  9,00 kr.
 12. Shot glas 5 cl SHT5-T by Rbdrinks color Sort
  Shot glas 5 cl
  19,00 kr.
 13. Quaffer Shot Glas 75 ml - PP 6170 by BARLIFE color Sort
  Quaffer Shot Glas 75 ml - PP
  11,00 kr.
 14. Plastglas Snapseglas 4 cl 50 stk. 125807 by Multiline color Sort
  Plastglas Snapseglas 4 cl 50 stk.
  49,00 kr.
 15. Shot glas 2 cl SHT3-T by Rbdrinks color Sort
  Shot glas 2 cl
  19,00 kr.
 16. Shotglas 3 cl 20 stk. 4201120 by HAAHR & CO color Sort
  Shotglas 3 cl 20 stk.
  19,00 kr.
Stigende orden
Side

Det er nemt lige at strikke en konkurrence sammen, hvor det at drikke et shot enten skal være straffen for at tabe eller gevinsten for at vinde.

Der findes et hav af forskellige slags shots og måder at drikke shots på, men vi vil klart anbefale dig at anskaffe dig nogle shotsglas. Enten skal du have en større samling i almindeligt glas, eller også skal du købe plastik shotglas i materialet polycarbonat.

Hvad er fordelen ved at købe polycarbonat shotglas?

Sidder du og tænker, hvorfor du dog skulle plastic shotglas fremfor almindeligt glas, vil vi her nævne en række fordele, som du får i polycarbonat materialet.

Har du en bar, eller er du vant til at invitere mange gæster, så er der en vis risiko forbundet med at anvende almindelige shots glas. De er generelt mere udsatte for at blive slået i stykker, hvilket både er til fare for dine gæster og til ekstra besvær for dig.

Hvis du i stedet investere i polycarbonat shotglas, så undgår du, at glassene går i stykker hvis de tabes på gulvet.

Desuden kan denne type shotglas tåle store temperaturforskelle. Skal du servere et meget varmt shot eller i den modsatte ende et meget koldt shot, så brister disse glas heller ikke under mere ekstreme temperaturer.

I modsætning til engangs shotglas så kan du anvende polycarbonat glas igen og igen. De kan endda holde til at komme en tur i opvaskemaskinen, og du slipper dermed for at stå med en masse glas, som skal vaskes op i hånden.

Dog er fordelen ved engangsvarianten, at når du skal holde en større fest, så kommer du blot de brugte glas i en affaldssæk. Ligesom med shotglas har vi også engangskrus i større format, som er ideelle, hvis du vil servere øl til en større fødselsdag, men ikke har lyst til at anskaffe en masse glas.

Det smarte er bl.a. at ikke skal bruge særlig meget tid på rengøring af glas, da de blot smides ud efter brug.

Vi har forskellige varianter af plastik shotglas fra 2 cl op til 4 cl, som kan bruges til forskellige typer shots. Skal du have snaps til julefrokosten, så kan det være en fornuftig ide med engangs snapseglas.

Uanset den festlig anledning, så er shotglas uundværlige, og du kan finde mange forskellige slags her hos os.

Engangskrus som ikke er dårlige for miljøet

Det er ikke altid lige velset at benytte engangsservice og plastikkrus, da de har sætter deres negative aftryk på miljøet.

Men du kan sagtens købe plastik kopper uden at skulle kvittere med dårlig samvittighed, for engangsglas findes nemlig også i bæredygtige variationer. Her hos BarLife går vi ind for bæredygtige løsninger, også når det kommer til engangs glas.

Vi forhandler glas som er både kompostbare og bionedbrydelige. F.eks. kan du købe et rack af ølglas til havefesten, som vil nedbryde sig selv efter en given periode.

Desuden er det også en fordel, hvis du skal på festival, og vil være helgarderet under hele forløbet. Du kan altså bruge bæredygtige engangsglas i mange situationer, og samtidig få fuldt udbytte af de mange kvaliteter, som et engangsglas indeholder.

Forskellige shotglas hos BarLife

Udover de helt klassiske shotsglas som anvendes når der er snaps eller ”små blå” på menuen, så har du også mulighed for at købe shotsglas, der er mere specielle i det.

F.eks. har vi deciderede glas til jægerbomb, som består af Jägermeister og Red Bull. Glasset er designet sådan, at du hælder Jägermeister i det lille glas, som er placeret i midten af glasset. Herefter fylder du det yderste glas med Red Bull, og når du føler dig klar til at knalde nakken bagover, så tømmer du bare glasset i en køre.

Synes du den normale måde at drikke jægerbomb på er for kedelig, kan du jo altid forsøge dig med den mere ekstreme udgave. Her bytter du rundt på proportionerne således at Red Bull fyldes i det lille glas, Jägermeister i det store og derfra er ritualet i bund og grund det samme.

Vi vil dog advare imod at tage for mange af denne slags shots, da det hurtigt kan afslutte din aften, når Jägermeisteren sparker ind.

Vil du ikke nøjes med at drikke Gammel Dansk i almindelige engangs shotsglas, så bør du tage et nærmere kig på dette lidt mere fornemme shotsglas, som også går under betegnelsen, svinger shotsglas.

Som du kan se, er det en anelse mere raffineret, og passer derfor perfekt til dig, som godt kan lide at gøre lidt ekstra ud shotoplevelsen.

Vinglas og champagneglas i engangsformat

Du kan på samme vis som shotsglas, ølglas eller glas til jægerbomb, finde plastikglas til både vin og champagne.

Skal du holde en stor fest eller en vinsmagning, kan engangs vinglas være den helt rette løsning. I stedet for at skulle anskaffe en masse glas, og derefter stå for den besværlige oprydning, så spar både tid og penge ved at købe plastik vinglas.

De samme principper gør sig gældende for champagneglas. Her har vi et udvalg af forskellige plastik champagneglas, som både gør sig gældende til engangsbrug eller til at du kan bruge dem flere gange. Det smarte ved engangs champagneglas er, at når du har skålet dine gæster velkommen, så kan de blot smides i en affaldssæk, og du skal ikke bekymre dig om yderligere rengøring af glassene.

Hermed har du fået en større indsigt i, hvilke muligheder du har, når du skal ud at købe shotsglas til festen. Ofte kan det bedre betale sig at købe glas i polycarbonat eller helt simpelt engangsglas, så du hverken skal bekymre dig om knuste glas eller en masse oprydning.

Du er altid velkommen til at søge inspiration i vores store glassortiment.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna