Polycarbonat shotsglas

Brug det utroligt slidstærke polycarbonat næste gang du serverer shots. Materialet kan holde til lidt af hvert og sparer dig mange penge i ødelagte glas efter en våd aften. Se udvalget nedenfor eller læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Reagensglas 2 cl. 1200 stk. - Polycarbonat
  Reagensglas 2 cl. 1200 stk. - Polycarbonat
  1.999,00 kr
  Quickview
 2. Orange Test Tube Shots 15ml Set af 20
  Orange Test Tube Shots 15ml Set af 20
  69,00 kr
  Quickview
 3. Grøn Test Tube Shots 15ml Set af 20
  Grøn Test Tube Shots 15ml Set af 20
  79,00 kr
  Quickview
 4. Neon Polystyren shotglas 50ml. 24stk.
  Neon Polystyren shotglas 50ml. 24stk.
  149,00 kr
  Quickview
 5. Neon Polystyren shotglas 35ml. 24stk.
  Neon Polystyren shotglas 35ml. 24stk.
  129,00 kr
  Quickview
 6. Plastik Test Tube Shots med hvid top 20ml Set af 12
  Plastik Test Tube Shots med hvid top 20ml Set af 12
  75,00 kr
  Quickview
 7. Plastik Test Tube Shots med gul top 20ml Set af 12
  Plastik Test Tube Shots med gul top 20ml Set af 12
  85,00 kr
  Quickview
 8. -21%
  Shotglas frosted hvid
  Shotglas frosted hvid
  Tilbudspris 5,95 kr Normalpris 7,50 kr Fra 4,55 kr
  Quickview
 9. Shot glas til flasker - Poly
  Shot glas til flasker - Poly
  15,00 kr Fra 10,00 kr
  Quickview
 10. Plastik Test Tube Shots med rød top 20ml Set af 12
  Plastik Test Tube Shots med rød top 20ml Set af 12
  75,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

HVAD ER POLYCARBONAT? 

Polycarbonat er en hård type plast, der kan håndtere både ekstremt varme og kolde drikke. Derudover kan glas i dette materiale holde til lidt af hvert og er nærmest umulige at slå i stykker ved tab. Derfor er de oplagte til barer og andre steder, hvor gæsterne, eller en selv, ofte taber et glas eller to.  

POLYCARBONAT GLAS KAN FÅS I MANGE FORMER OG TYPER

Et oplagt glas, som man kan købe til sin bar, og som man kan være sikker på holder er et polycarbonat glas til vin og øl. Så derfor kan man starte ud med at få købt nogle polycarbonat glas, som netop er beregnet til øl og vin som man bare kan smide rundt med. Således er det kun den læskende væske, som går til spilde hvis der skulle ske et uheld – og det kan jo naturligvis også være en skam i sig selv.

Et andet oplagt glas, at købe i polycarbonat er et cocktailglas, som også bliver serveret meget i en almindelig bar. Det kan være, at man ønsker at nyde en lækker strawberry daquiri. Måske er man mere til en vodka/juice, eller det kan være, at man er typen, der elsker at sidde over en mojito og kigge venner og veninder dybt i øjnene. Uanset hvilken form for lækker cocktail man er til, så kan man finde et passende glas her på siden Barlife, som har glas til enhver lejlighed og til enhver form for drik, som man kan forestille sig.

DE SMÅ DRINKS KAN OGSÅ SERVERES I POLYCARBONAT GLAS

Det er ikke kun de drikke, som man normalt nyder i en større mængde, som man kan servere i polycarbonat glas. Det gælder nemlig også for de helt små shotglas, at man kan købe dem i dette samme materiale, som holder godt. For det meste vil det være sådan, at gæster eller andre, som du drikker shots med vil blive meget overraskede over, at disse shotglas vejer så lidt hvis altså de er lavet af polycarbonat. For det vejer væsentligt mindre end almindeligt glas. Og for mange vil det gælde, at de tager et shot op og så vil de måske tage det meget hurtigt op og hurtigt få det ned fordi, at de er vant til at der er mere bund i sådan et glas, når de normalt nyder den tunge og lakridsagtige smag af dette shot. Her på siden kan du endda få mange polycarbonat shotglas på én gang. Du kan få en pakke med seks små shotglas i ’frosted’ farver, som betyder, at de er lidt matte i det. De seks shotglas er i forskellige farver og man køber dem i en bakke med alle seks. Så ikke nok med, at de er holdbare, så er der også mange af dem og så er de tilmed festlige.

Copyright © 2019 Barlife Aps