Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Vinglas til både rød- og hvidvin i elegante designs
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Vinglas

Flotte vinglas

Det er utroligt vigtigt, at de forskellige vine serveres i de rigtige glas, således at vinen kan iltes og temperaturen forbliver nogenlunde den samme. Derudover vil man også gerne have en behagelig fornemmelse, når man sidder med et vinglas i hånden, og med et Barlife-vinglas er denne fornemmelse garanteret. Barlifes vinglas er nøje udvalgt efter vores principper: høj kvalitet til fornuftige priser. Hvidvinsglas og rødvinsglas i mange forskellige former og materialer er at finde på vores hjemmeside, og vi bestræber os på hele tiden at opfylde vores kunders behov. Derfor er du altid velkommen til at skrive til os, hvis du har svært ved at finde det, du søger.
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Sådan vælger du det rette vinglas

Ved første øjekast kan de fleste vinglas se meget ens ud, men små designforskelle har faktisk en stor indflydelse på, hvordan du sansemæssigt oplever en vin. Glassets form bestemmer hvor meget luft vinen kommer i kontakt med, hvor meget aroma der slippes fri, hvor vinen først rammer din tunge, og endda dens temperatur.

Brede vinglas

Brede glas forstørrer vinoverfladen, der udsættes for luft, hvilket gør, at mere alkohol fordamper. Det er denne fordampning, man kalder vinens aroma. Da meget af menneskers smagsoplevelser afhænger af den tilhørende lugt, kan aromaen ændre vinens smag drastisk. Dette gælder især rødvine, hvorfor de fleste rødvinsglas har brede forme.

Smalle vinglas

Lettere vine nydes bedst i smalle glas, da for meget aroma kan overskygge de mere delikate smagsvarianter. De smallere og højere glas reducerer vinoverfladen og bevarer dermed køligheden og den sarte smagsbuket, man finder i hvidvine. Mousserende vine som champagne nyder også godt at denne glasform, da bredere glas forårsager hurtigere fordampning af den karakteristiske kulsyre.

Stilkede vinglas

At holde et glas ved stammen hjælper til at holde din hånds varme væk fra vinen, hvilket præserverer vinens egentemperatur. Stilkede glas kan desuden opbevares ved at blive hængt på hovedet, hvilket forhindrer gammel luft eller støv i at samles i dem.

Ustilkede glas

Ustilkede glas er perfekte til dagligt brug og rolig underholdning såsom udendørs middage. De er mere uformelle end stilkede glas og kan endda bruges til at servere vand i.