Top nyheder til baren

Få bygget den mest moderne bar ved at købe nyheder her på siden 

Med nyheder kan du være sikker på at være først
Når du endeligt har fået sparet tilstrækkelige penge sammen til at få lavet den bar du altid har drømt om, bør du tjekke denne side for nyhede. At have en bar kan betyde mange ting, men hvis du er bare en smule ambitiøs så vil du vide, at du altid bør have de nyeste og moderne ting, hvilket betyder, at du skal sørge for at se hvilken nyheder der kan tilbydes. Læs mere her 
Faldende orden
Side
 1. La Hacienda Pizzaovn til gas og kul. 56-56272
  La Hacienda Pizzaovn til gas og kul.
  1.299,00 kr
  Quickview
 2. Courvoisier "Ultime" Artisan Edt. XO Cognac* FL 70 50135
  Courvoisier "Ultime" Artisan Edt. XO Cognac* FL 70
  1.099,00 kr
  Quickview
 3. ETSU Handcrafted Gin FL 70 51362D
  ETSU Handcrafted Gin FL 70
  379,00 kr
  Quickview
 4. Ferdinand's Saar Dry Gin m/2 glas FL 50 51109
  Ferdinand's Saar Dry Gin m/2 glas FL 50
  379,00 kr
  Quickview
 5. Four Pillars Barrel Aged Gin FL 70 51014
  Four Pillars Barrel Aged Gin FL 70
  549,00 kr
  Quickview
 6. KEW Explorer's Strength Organic Gin, ØKO FL 70 51499
  KEW Explorer's Strength Organic Gin, ØKO FL 70
  349,00 kr
  Quickview
 7. Le Tribute Gin m/2 Le Tribute Tonic FL 70 51507
  Le Tribute Gin m/2 Le Tribute Tonic FL 70
  569,00 kr
  Quickview
 8. London Hill Dry Gin FL 70 51034
  London Hill Dry Gin FL 70
  179,00 kr
  Quickview
 9. Peaky Blinder Spiced Dry Gin FL 70 51494
  Peaky Blinder Spiced Dry Gin FL 70
  229,00 kr
  Quickview
 10. Blossa Glögg Årgang 2016 FL 75 40908
  Blossa Glögg Årgang 2016 FL 75
  119,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side
Her på siden lægges alle de nye produkter op, som vi lige har fået ind. På den måde kan du følge med i hvad der rykker på det nuværende marked og du kan være først til at købe det her.
At have en bar kan betyde mange ting, men hvis du er bare en smule ambitiøs så vil du vide, at du altid bør have de nyeste og moderne ting, hvilket betyder, at du skal sørge for at se hvilken nyheder der kan tilbydes. Her på siden lægges alle de nye produkter op, som vi lige har fået ind. På den måde kan du følge med i hvad der rykker på det nuværende marked og du kan være først til at købe det her.

 Spot en tendens blandt nyheder

 Tit er det blandt nyhederne her på siden, at du kan få øjnene op for forskellige tendenser. Det kan blandt andet være, at du under nyheder ser, at der er kommet en helt ny opbevaring af flasker, hvis mage du aldrig har set før, fordi, at den skiller sig så meget ud fra dem du ellers har set. Det kan også være, at du ser en hel ny serie af vinglas, som du bare må eje. I så fald bør du slå til med det samme da der formentligt er mange, som har samme ide. Og da det altid er sjovest, at være den første til at have ting, så bør man slå til hvis man under nyheder ser noget man kan lide. Man kan også bruge denne side under nyheder til at se hvad der i fremtiden vil komme af tendenser inden for bar og restauration. For hvis man ser flere ting, der har den samme form eller samme mønster kan dette være et tegn på, at netop denne form eller mønster vil blive populært inden for en nær fremtid. Så kan man tage stilling til om disse nyheder så er noget, som man har lyst til at erhverve sig blot fordi, at det er nyt eller om man heller vil købe noget, som man rent faktisk synes er pænt.

 

Køb både varer som er nyheder og som er klassiske

Selvom der er mange fordele ved at have fingeren på pulsen når det kommer til hvilke nyheder, der findes derude så bør man dog ikke gå rundt og udelukkende have nyheder i sin bar. For på samme måde kan det være smart også at have nogle mere klassiske produkter. En god blanding af disse to ting er helt ideel. For kun at have klassiske ting kan blive lidt for kedeligt og ensformigt, men på den anden side kan det også blive lidt kedeligt udelukkende at have ting som man har fundet på siden, hvor man kan se hvilke nyheder der findes.

Nye teknologier kan ofte ses som nyheder

Hvis der kommer nye teknologier, som kan bruges i barbranchen vil du også ofte kunne se dem først her, under nyheder. Det kan for eksempel være, at der pludseligt er udviklet en LED flaske lys, som er en ny teknologi, du ikke har set før. Med denne teknologi kan du få dine flasker til at lyse og det vil skabe en god stemning og en rigtig hygge bag baren, hvis der er lys i alle dine flasker. Så kan du også lade være med at have så meget lys i selve baren, da disse lys som lyser flaskerne op med LED er nok til at oplyse hele baren. <-/addresse>Det kan også være, at der er kommet en helt ny teknologi, som for altid vil lave om på måden, hvorpå man normalt brygger kaffe. For på nyheder siden er det også muligt, at du vil finde en kaffebrygger, som tager lang tid at brygge med, men som til gengæld laver den bedste kop kaffe du kan forestille dig. Den vil både være god til dig, dagen efter et job som bartender, og den vil være god når dine gæster skal have en irish coffee eller lignende.

Grunden til, at der er tale om en helt ny måde at brygge kaffe på er, at der er tale om en vakum bryggemetode, som sjældent er set før. Det foregår sådan, at dampen fra nederst i kaffebryggeren bliver til damp og dermed bliver transporteret op igennem bryggeren og helt op, hvorfra man så serverer kaffen. Når kaffen så har trukket i noget der ligner 2 minutter så kan ilden slukkes og du kan se frem til at nyde en rigtig god kop kaffe, som både er varm og smager vidunderligt. Så hold øje med nyheder for det er her, at du vil se nye teknologier så som kaffebryggeren eller andre innovative ting og sager, som du på den måde kan købe før alle andre.

Copyright © 2019 Barlife Aps