Link til e-mærke kontrol
0 Varer 0,00 DKK Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Sirup

Sirup

Uanset om man står i køkkenet, på en café eller i en bar så kommer man ikke uden om at have forskellige typer sirup da det er noget, som man i rigtig mange situationer bruger i forskellige sammenhænge. Hvis man har noget, som skal forsødes så kan man naturligvis altid bruge noget helt almindeligt sukker, som også vil gøre ting søde. Men den dag i dag, så kræver folk lidt mere og hvis man tager på restaurant, café eller bar, så regner man med, at der er lidt mere sofistikerede måder at gøre tingene søde på. En måde hvorpå man imødekommer denne forestilling er ved at man vælger at have sirup, som man kan bruge til at forsøde med i stedet for sukker. For sirup har blandt andet den fordel, at det er flydende og desuden har det en meget klar fordel som er, at det kan fås i mange forskellige smage.

En sirup i baren

Her på siden er det klart, at vi primært gør hvad vi kan for at imødekomme de behov, som vores bartendere har, og det er derfor, at de typer sirup vi har, de har mange forskellige smage. For det, som sirup skal gøre i en bar det er, at de skal gøre de forskellige drikke mere søde. Hvis man har for eksempel en mojito kan man også snyde lidt, hvilket man sagtens kan gøre, hvis for eksempel man har en bar, som sælger billigere drinks, som måske endda sælges endnu billigere når der er happy hour. Når drinks og cocktails kommer under en vis pris, så er det umuligt, at den pågældende bar bruger de helt naturlige råvarer og det, som de nok vil gøre i stedet for det er, at de bruger en sirup, som giver den samme smag. Det vil sige, at står man og skal lave en mojito så kan det godt være, at man ville foretrække, at man havde mulighed for at bruge rigtig lime og rigtig mynte til dette, men det er klart, at man i nogle tilfælde bare ikke lige kan få fat i disse ingredienser, og her er det blandt andet, at sirup kommer ind i billedet. For man kan sagtens få en sirup, som har smag af for eksempel lime eller mynte, og så kan man blot hælde noget af dette sirup i en cocktail og så vil det smage som om, at der er de rigtige råvarer i, selvom det slet ikke er tilfældet.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

I en café, skal der sirup til

Hvis man står og skal starte en café op, så er der forskellige ting som det er vigtigt at huske at få købt. De fleste ting, som du kommer til at skulle bruge det er noget, som du kan købe her. Ja faktisk er det sådan, at selv kaffen og kaffebønnerne er noget, som du kan finde her på siden og du kan også finde lige præcis den espressomaskine, som du ønsker. Og udover det skal du selvfølgelig også købe forskellige typer sirup til din café. For det er fortid det der med, at man drikker en kaffe late eller en cappucino med almindeligt sukker eller rørsukker for det eneste, som folk ønsker i dag det er, at drikke deres kaffe med sirup. Og det er selvfølgelig fordi, at de ønsker at deres kaffe skal være sød, men det er dog ikke den eneste grund. For en anden god ting ved netop sirup det er, at den kan have en bestemt smag som man ønsker. Nogle af de mest klassiske smage, som du også kan finde her hos Barlife det er blandt andet hasselnød og det er karamel. Den første kan give en skøn smag som næsten kan være lidt nougatagtig og den anden smag kan næsten få din kaffe til at smage som en hel dessert fordi, at karamel jo selvfølgelig altid er lækkert, også når det kommer i en sirup.