Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Krystalglas - Stort udvalg af lækre og stilfulde krystalglas
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Krystalglas

Krystalglas

Hvis der er noget, som er på mode for tiden så er det eksklusive ting til både bolig og køkken, så som glas og tallerkener, og derfor er netop krystalglas meget populære.

At være med på moden kræver, at man af og til går tilbage i tiden rent modemæssigt og ser på hvad der var på mode tidligere. Og hvis man gør dette vil man huske, eller måske blive gjort opmærksom på, at det tidligere var meget på mode at have krystalglas i hjemmet, som man både brugte til at drikke alkoholfri varer og andre drikke med alkohol. Til fælles har alle disse krystalglas, at de ser fine ud og pynter meget når de står der på bordet derhjemme, bag baren eller et andet sted.

Kom i gang med at lede efter krystalglas

Hvis du vil med på denne modebølge kan du stadig nå det, da krystalglas stadig er på mode og stadig er yderst eftertragtede.  Og hvis du vil hoppe med, kan du lige så godt hoppe direkte hen på Barlifes website, hvor du finder en masse forskellige krystalglas, som alle har et smukt udtryk, som vil pynte og som vil gøre dig glad. Og du kan bare gå i gang fra en ende af og købe både vandglas, drikkeglas, vinglas og shotglas i form af krystalglas for du kan nemlig få alle disse slags på siden. Et eksempel på et drikkeglas, er Radiant glasset fra Libbey, som er et krystalglas, som har mønster over det hele og som i alle henseender lever op til kravet om hvad et rigtigt krystalglas er. Bunden er tung og generelt er alt glasset i dette krystalglas meget tungt, hvilket er meget normalt for netop et glas af denne type. Der findes også en lang række forskellige typer krystalglas fra mærket Carat. Fra dette mærke finder du både det høje og lidt slankere krystalglas, mens du også finder det lavere og bredere krystalglas. Til fælles har disse krystalglas, at de har mønster for neden og den allerøverste top er der så ikke mønster på, men den er derimod helt glat. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Skal det være eksklusivt skal der is til

Mange mener, at man kan nyde en rigtig god cocktail i et krystalglas, uanset om der er tale om en longdrink med meget mixer eller om der er tale om en mere klassisk cocktail, som har en højere alkoholprocent og måske endda ingen mixer. Uanset hvilken slags drink man vælger, vil den dog formentligt smage bedre hvis der lige kommer et par isterninger i. Og sådanne isterninger kan selvfølgelig ikke opbevare sig selv så til dette formål er du nødt til at få fat i en isspand, som du kan få på Barlife website i netop det samme krystalglas, som disse andre glas og således vil de passe perfekt til hinanden. Og krystalglas minder så meget i sig selv om isterninger, at det vil skabe et endnu mere imponerende udtryk når du så vælger at kombinere disse to ting med en isspand.

Gør krystalglas topmoderne

Når man tænker på krystalglas vil de fleste nok tænke på de her helt almindelige glas, som har et mønster med firkanter og med andre lige figurer, men det er dog ikke nødvendigvis sådan, at krystalglas behøver at se ud. For her på Barlife website viser vi, at glas med krystalmønster ikke behøver at være lavede af klart glas. I Libbey serien kan vi nemlig med stolthed tilbyde krystalglas, som både er i farverne sølv, kobber, hvid og sort. Således er disse glas ikke gennemsigtige, og de skaber en utrolig flot effekt når det kommer til at skulle servere en lækker drik af disse glas. Når man skal drikke noget lækkert og eksklusivt går det ikke, at man udelukkende tænker på, at man skal finde forskellige krystalglas, som passer sammen. For man skal tænke videre end det hvis man virkelig ønsker at erhverve sig noget, som folk vil lægge mærke til når det står på bordet. Og i sådan situation bør man også købe en mixerkande, som man her på Barlife også kan få netop som krystalglas. Den vil se pæn ud til de øvrige krystalglas og sammen vil alt dette glas med flot mønster skabe en flot effekt på bordet eller på baren. Denne krystalkande er også fra mærket Libbey og i den kan man have 75 cl af lige præcis den væske man ønsker. Hvis ikke man er så meget til de alkoholiske drikke kan man sagtens vælge at bruge både denne mixerkande, samt de mange forskellige krystalglas til limonade eller til en anden saft, som er helt anderledes end de alkoholiske drikke. Også ganske almindeligt vand kan man servere og uanset hvad man vælger at servere, så vil det altid både smage bedre og se pænere ud hvis man vælger at servere det med et par klumper is.