Krystalglas

Hvis der er noget, som er på mode for tiden, så er det eksklusive ting til både bolig og køkken, så som glas og tallerkener, og derfor er netop krystalglas meget populære. Til fælles har alle disse krystalglas, at de ser fine ud og pynter meget når de står der på bordet derhjemme, bag baren eller et helt tredje sted. Læs mere her

Indlæser...
Filtrer

Smukke krystalglas

Her hos BarLife finder du et stort udvalg af krystalglas i forskellige stilarter, lige fra stilen af gamle krystalglas til den nymoderne fortolkning af hvordan et krystalglas kan designes. Vi har både billige krystalglas og glas som ligger i den lidt dyrere prisklasse.

Vi forhandler mange forskellige mærker her på siden, så du har rig mulighed for at finde krystalglasset, som passer til din smag.


SKAL DET VÆRE EKSKLUSIVT SKAL DER IS TIL

Mange mener, at man kan nyde en rigtig god cocktail i et krystalglas, uanset om der er tale om en longdrink med meget mixer, eller om der er tale om en mere klassisk cocktail, som har en højere alkoholprocent og måske endda ingen mixer.

Uanset hvilken slags drink man vælger, vil den dog formentligt smage bedre hvis der lige kommer et par isterninger i. Og sådanne isterninger kan selvfølgelig ikke opbevare sig selv så til dette formål er du nødt til at få fat i en isspand, som du kan få her hos Barlife.

Du kan endda få isspande i samme krystalglasmateriale som glassene her på siden, så de vil passe perfekt til hinanden. Og krystalglas minder så meget i sig selv om isterninger, at det vil skabe et endnu mere imponerende udtryk når du så vælger at kombinere disse to ting med en isspand.

Er du en smule i tvivl om, hvad krystalglas egentlig er, og hvordan ægte krystalglas kan defineres, så kan du læse meget mere om det her.


GØR KRYSTALGLAS TOPMODERNE

Når man tænker på krystalglas, vil de fleste nok tænke på de her helt almindelige glas, som har et mønster med firkanter og med andre lige figurer, men det er dog ikke nødvendigvis sådan, at krystalglas behøver at se ud.

For her hos BarLife viser vi, at glas med krystalmønster ikke behøver at være lavede af klart glas.

Med krystalglas fra Libbey serien kan vi nemlig med stolthed tilbyde farvede krystalglas, som både er i farverne sølv, kobber, hvid og sort. Du kan sågar få blå og grønne krystalglas fra Libbey og således er farvet krystalglas ikke gennemsigtige, og de skaber en utrolig flot effekt, når det kommer til at skulle servere en lækker drik af disse glas.

Når du skal drikke noget lækkert og eksklusivt går det ikke, at du udelukkende tænker på, at du skal finde forskellige krystalglas, som passer sammen. For man skal tænke videre end det, hvis man virkelig ønsker at erhverve sig noget, som folk vil lægge mærke til når det står på bordet.

Og i sådan situation bør man også købe en mixerkande, som man her på Barlife også kan få netop som krystalglas. Den vil se pæn ud til de øvrige krystalglas og sammen vil alt dette glas med flot mønster skabe en flot effekt på bordet eller på baren.

Denne krystalkande er også fra mærket Libbey og i den kan man have 75 cl af lige præcis den væske man ønsker. Hvis ikke man er så meget til de alkoholiske drikke kan man sagtens vælge at bruge både denne mixerkande, samt de mange forskellige krystalglas til limonade eller til en anden saft, som er helt anderledes end de alkoholiske drikke.

Også ganske almindeligt vand kan man servere og uanset hvad man vælger at servere, så vil det altid både smage bedre og se pænere ud, hvis man vælger at servere det med et par klumper is.


Populære brands indenfor krystalglas

Der findes efterhånden en del glasmærker, som udelukkende beskæftiger sig med krystalglas eller som har en krystalglasserie i deres sortiment.

Vi kan anbefale dig en række gode producenter, som hver især har deres særprægede stil i forhold til at skabe glas, og den første vi gerne vil fremhæve, er RCR Melodia krystalglas, som har den helt klassiske antikke krystalglas stil. Desuden har du også mulighed for at købe et sæt af 4 forskellige highball krystalglas, som er utroligt populære og kan anvendes til mange forskellige scenarier.

Et andet suverænt glasmærke du roligt kan søge efter er Nachtmann, som er enormt dygtige til at skabe elegante, stilede og enormt udtryksfulde tumblerglas. Især whiskey krystalglas fra Nachtmann er en efterspurgt genre, og du kan også finde hele whiskysæt, som både inkluderer whisky krystalglas og karafler herfra.

Er du på udkig efter glas som er simple og smukke af udseende og hvis kvalitet bare høre til i den absolutte top, så skal du kigge efter Spiegelau. Hos BarLife forhandler vi bl.a. Spiegelau krystalglas som er utroligt flotte, og som bestemt vil præge baren med deres smukke udseende.


Krystalglas kan bruges til lidt af hvert

Der findes krystalglas, som kan bruges til enhver lejlighed, så uanset om du vil servere vin, champagne eller whisky, så finder du krystalglas til netop disse formål.

Krystalglas til vin og rødvin har et helt særligt majestætisk udtryk, som gør borddækningen royal og utrolig ekstravant at se på.

På samme måde finder du champagne krystalglas, som også vil matche de sprudlende bobler på fornemste vis i blandt vores sortiment af flotte krystalglas.


Krystal vinglas med forskellige udtryk

En af de glastyper som blot fortsætter med at øge tilstrømningen af interesserede købere er krystal vinglas. Det er der naturligvis mange grunde til, men en af dem er de meget karakteristiske designtræk, som mange krystal vinglas besidder.

For at komme med et konkret eksempel kan du prøve at se nærmere på disse vinglas fra Longchamp. Som du kan se, er dette en meget traditionelt bud på, hvordan flotte vinglas i krystal pryder enhver borddækning på majestætisk vis.

Glasset bærer præg af nogle flotte graveringer, som også vil give et helt andet samspil med vinen, som serveres heri.

Hvis vi skal komme med en enkelt ulempe, så er det, at krystalglas som oftest ikke er velegnede til hverdagsbrug. Og det fremhævede glas fra Longchamp udstråler også i høj grad bryllup eller bare en mere formel anledning at blive brugt til.

Ikke alle krystalglas har mønstre og graveringer, hvilket betyder, at du sagtens kan finde krystalvinglas, som er fuldstændig klare i deres udtryk. Er du interesseret i denne glastype, så bør du kigge i retning af Stem Nude Zero eller Luigi Bormioli. De er nemlig begge garant for at lave vinglas i topklasse, som gør din helhedsoplevelse utrolig god.

Uanset hvilke designmæssige krav du har til dine vinglas, så kan vi i hvert fald varmt anbefale dig at anskaffe nogle i krystal.


Vedligehold af dine krystalglas

Hvad angår vedligeholdelse og vask når du har brugt dine krystalglas, så kan du godt bruge opvaskemaskinen til at vaske dem op.

Dog vil vi ikke anbefale dig at bruge opvaskemaskine til krystalglas, hvis disse er nogle du har arvet fra tidligere generationer, da risikoen for at de vil blive grimme og ødelagte er temmelig høj. Derfor er det bedre at du vasker arvestykkerne op i hånden.

Men anskaffer du nogle nye glas, kan du godt sætte disse krystalglas i din opvaskemaskine uden at de tager skade af det.


Hvilke glas skal jeg have i min samling?

Her på siden finder du et enormt stort udvalg af forskellige glas typer og varianter. Derfor kan det også være utrolig svært at indsnævre feltet en smule, når det skal besluttes, hvilke glas man skal erhverve sig.

Derfor vil vi her give dig en række tips du kan bruge når du skal i gang med at vælge, hvilke glas du vil have i din samling eller måske hvilke glas du drømmer om at tilføje til din samling.

En god start er selvfølgelig et godt glas til dagligdagen. I den forbindelse må det naturligvis gerne være smukt, men vigtigst af alt, at det er et alsidigt glas, der er slidstærkt og holdbart.

Udover vandglasset, er det desuden ideelt at have vinglas i sin samling. Dertil er det naturligvis relevant med både rød- og hvidvinsglas.

Hvis du ønsker at udvide din samling yderligere, så er det altid en god ide med et godt champagneglas samt smageglas eller cocktailglas. I relation til både smageglas og cocktailglas, så findes der alverdens forskellige varianter, hvorfor du formentlig er nødt til at indsnævre udvalget en smule ved at udvælge glassene med øje for, hvilken spiritus eller hvilke drinks, der er blandt dine favoritter. Et forslag kunne derfor eksempelvis være gin glas, rom glas og cocktailglas.


Uanset hvilken type glas du er på udkig efter, lige fra whiskyglas til rødvinsglas så har vi det hele blandt vores udvalg af krystalglas. Du finder mange forskellige designs og brands på siden her, så uanset hvilken stil du søger, så kan du næsten med garanti finde den her hos os.

Du er mere end velkommen til at udforske vores univers af krystalglas og finde inspiration til, hvilke krystalglas, som passer lige netop til din stil.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna