Krystalglas

Krystalglas

 

Hvis der er noget, som er på mode for tiden så er det eksklusive ting til både bolig og køkken, så som glas og tallerkener, og derfor er netop krystalglas meget populære.Til fælles har alle disse krystalglas, at de ser fine ud og pynter meget når de står der på bordet derhjemme, bag baren eller et andet sted.

Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Anton Studio champagneglas
  Anton Studio champagneglas
  275,00 kr
  Quickview
 2. Longchamp champagneglas - 14 cl. (6 stk)
  Longchamp champagneglas - 14 cl. (6 stk)
  379,00 kr
  Quickview
 3. Longchamp vandglas - 32 cl. (6stk)
  Longchamp vandglas - 32 cl. (6stk)
  299,00 kr
  Quickview
 4. Longchamp vandglas - 23 cl. (6stk)
  Longchamp vandglas - 23 cl. (6stk)
  259,00 kr
  Quickview
 5. Champagneglass, Exquisit Stölzle Lausitz - 265ml (6stk)
  Champagneglass, Exquisit Stölzle Lausitz - 265ml (6stk)
  289,00 kr
  Quickview
 6. Tumbler Glas Imperial Nachtmann - 310ml
  Tumbler Glas Imperial Nachtmann - 310ml
  45,00 kr
  Quickview
 7. Highball Glas Bossa Nova Nachtmann - 395ml
  Highball Glas Bossa Nova Nachtmann - 395ml
  50,00 kr
  Quickview
 8. Highball glas Skulptur Nachtmann - 420 ml
  Highball glas Skulptur Nachtmann - 420 ml
  55,00 kr
  Quickview
 9. Highball Glas Aspen - 309ml
  Highball Glas Aspen - 309ml
  49,00 kr
  Quickview
 10. Tumbler glas Bossa Nova Nachtmann - 330ml
  Tumbler glas Bossa Nova Nachtmann - 330ml
  55,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Skal det være eksklusivt skal der is til

Mange mener, at man kan nyde en rigtig god cocktail i et krystalglas, uanset om der er tale om en longdrink med meget mixer eller om der er tale om en mere klassisk cocktail, som har en højere alkoholprocent og måske endda ingen mixer. Uanset hvilken slags drink man vælger, vil den dog formentligt smage bedre hvis der lige kommer et par isterninger i. Og sådanne isterninger kan selvfølgelig ikke opbevare sig selv så til dette formål er du nødt til at få fat i en isspand, som du kan få på Barlife website i netop det samme krystalglas, som disse andre glas og således vil de passe perfekt til hinanden. Og krystalglas minder så meget i sig selv om isterninger, at det vil skabe et endnu mere imponerende udtryk når du så vælger at kombinere disse to ting med en isspand.

Gør krystalglas topmoderne

Når man tænker på krystalglas vil de fleste nok tænke på de her helt almindelige glas, som har et mønster med firkanter og med andre lige figurer, men det er dog ikke nødvendigvis sådan, at krystalglas behøver at se ud. For her på Barlife website viser vi, at glas med krystalmønster ikke behøver at være lavede af klart glas. I Libbey serien kan vi nemlig med stolthed tilbyde krystalglas, som både er i farverne sølv, kobber, hvid og sort. Således er disse glas ikke gennemsigtige, og de skaber en utrolig flot effekt når det kommer til at skulle servere en lækker drik af disse glas. Når man skal drikke noget lækkert og eksklusivt går det ikke, at man udelukkende tænker på, at man skal finde forskellige krystalglas, som passer sammen. For man skal tænke videre end det hvis man virkelig ønsker at erhverve sig noget, som folk vil lægge mærke til når det står på bordet. Og i sådan situation bør man også købe en mixerkande, som man her på Barlife også kan få netop som krystalglas. Den vil se pæn ud til de øvrige krystalglas og sammen vil alt dette glas med flot mønster skabe en flot effekt på bordet eller på baren. Denne krystalkande er også fra mærket Libbey og i den kan man have 75 cl af lige præcis den væske man ønsker. Hvis ikke man er så meget til de alkoholiske drikke kan man sagtens vælge at bruge både denne mixerkande, samt de mange forskellige krystalglas til limonade eller til en anden saft, som er helt anderledes end de alkoholiske drikke. Også ganske almindeligt vand kan man servere og uanset hvad man vælger at servere, så vil det altid både smage bedre og se pænere ud hvis man vælger at servere det med et par klumper is.

Copyright © 2019 Barlife Aps