Martiniglas

Martini glas

 

Hos barlife.dk har vi et lækkert udvalg af tilbehør til baren, både den professionelle og hjemmebaren. En af de vigtigste remedier i en bar, er naturligvis glas. Glas i alle mulige afskygninger.
På denne side byder vi på et lækkert udvalg af Martini glas, til både hverdag og fest. Læs mere her

Indlæser...
Faldende orden
Side
Faldende orden
Side
Der er Martini glas i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Ligeledes er der både de helt neutrale glas til hverdags- og hjemmebrug, samt detaljerede og smukke glas til et flot opdækket bord eller den unikke bar.
Servér din Martini med stil og køb et af vores flotte Martini glas. Sæt prikken over i’et og servér din Martini med oliven sat i enden af en cocktail paraply.
Vores mest unikke og detaljerede Martini glas er pt. det smukke Libbey SPKSY, som er del af en serie med en række andre smukke glas. Men lad dig ikke snyde af de flotte detaljer – det har ingen indvirkning på prisen. Du får her virkelig kvalitet for pengene!
 

Hvad er en martini? 

En Martini består typisk af gin og tør hvid vermouth, i forhold der afhænger helt af hvem der skal drikke den – det er et spørgsmål om tradition og smag. Cocktailen har i lange tider været en af de mest kendte af de klassiske cocktails på internationalt plan. Skal du åbne en bar, anbefaler vi denne lækre cocktail som en del af ”menuen”. Vores nyeste ”skud på stammen” er det unikke Martini glas i rustfri stål. Giv din cocktail mere kant og gør den ekstra festlig, med et flot rustfrit stål glas. Med et martini glas i rustfrit stål er du også sikret de ikke smadres. Skal du for eksempel bruge dem i en bar, er det ikke usandsynligt at berusede gæster kan få væltet glasset. Så giv dig selv mindre bekymringer, med en række af disse i baren!

Er du ikke til gin, er den klassiske udgave af martini også blevet lavet i en udgave med vodka, nogle kalder den faktisk vodkatini, for at folk ikke forveksler den med den klassiske gin martini. Lige netop denne type martini kender du måske fra filmen James Bond, hvor han ytrer de famøse ord "shaken, not stirred"

Uanset hvordan du foretrækker din martini har vi glassene til det. 

 

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna