Martiniglas

Under cocktailglas kategorien hører et Martiniglas til, som et af de uundværlige drinks glas du bare skal have til din bar.

Her hos BarLife har vi et stort og lækkert udvalg af Martini glas til både den professionelle bar og til hjemmebaren. For det er svært at komme uden om, at en af de vigtigste remedier i en bar er de rigtige glas.

Og glas findes i alle mulige forme og afskygninger. Du kan med stor fordel finde inspiration til glas i vores store sortiment lige her, eller studerer de mange muligheder indenfor Martiniglas nedenfor.

Vi byder nemlig på denne side et bredt udvalg af cocktailglas og Martiniglas

På denne side byder vi nemlig på et lækkert udvalg af Martini glas, til både hverdag og fest. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Timeless Martiniglas 23 cl 96173801 by Pasabahce color Sort
  Timeless Martiniglas 23 cl
  49,00 kr.
 2. Timeless Cocktailglas 16 cl Nick & Nora 96175301 by Pasabahce color Sort
  Timeless Cocktailglas 16 cl Nick & Nora
  49,00 kr.
 3. Martiniglas Cabernet 30 cl 5000694 by ARCOROC color Sort
  Martiniglas Cabernet 30 cl
 4. Rustfrit stål Martini glas 24cl - GenWare MRS240 by Genware color Sort
  Rustfrit stål Martini glas 24cl - GenWare
  149,00 kr.
 5. Cocktailglas Noblesse, Nachtmann - 180ml 6630G by Nachtmann color Sort
  Cocktailglas Noblesse, Nachtmann - 180ml
  70,00 kr.
 6. Libbey Embassy martiniglas, 28 cl 19042328 by LIBBEY color Sort
  Libbey Embassy martiniglas, 28 cl
  47,00 kr.
 7. Martini 22 cl Diamond 96173701 by Pasabahce color Sort
  Martini 22 cl Diamond
  39,00 kr.
 8. CABERNET COCKTAIL 21 CL N6887 5000860 by ARCOROC color Sort
  CABERNET COCKTAIL 21 CL N6887
  91,00 kr.
 9. 22%
  Martini Mystique sæt/4 Ravenhead® 21 cl KR41425 by RAVENHEAD color Sort
  Martini Mystique sæt/4 Ravenhead® 21 cl
  Tilbudspris 139,00 kr. Normalpris 179,00 kr.
  Udsolgt
 10. Bormioli Ypsilon martiniglas, 24,5 cl 20802324 by BORMIOLI color Sort
  Bormioli Ypsilon martiniglas, 24,5 cl
  89,00 kr.
 11. 25%
  Martini glas Ravenhead® 20 cl - 2pack KR41608 by RAVENHEAD color Sort
  Martini glas Ravenhead® 20 cl - 2pack
  Tilbudspris 79,00 kr. Normalpris 106,00 kr.
  Udsolgt
 12. Kobber Martini Glas 24cl - GenWare MRC240 by Genware color Sort
  Kobber Martini Glas 24cl - GenWare
  189,00 kr.
 13. 23%
  Martini Winchester sæt/2 Ravenhead® 23 cl Ø11x17cm KR41455 by RAVENHEAD color Sort
  Martini Winchester sæt/2 Ravenhead® 23 cl Ø11x17cm
  Tilbudspris 119,00 kr. Normalpris 155,00 kr.
 14. Bach martiniglas/cocktailglas 4 stk. klar - 26 cl 10951-01 by Luigi Borm color Sort
  Bach martiniglas/cocktailglas 4 stk. klar - 26 cl
  339,00 kr.
 15. 22%
  Cocktailglas Bar Sæt 2 LSA 275ml LBR08 by LSA INTERNATIONAL color Sort
  Cocktailglas Bar Sæt 2 LSA 275ml
  Tilbudspris 419,00 kr. Normalpris 539,00 kr.
 16. Electric Jellyfish Glas 175ml 2 stk. GLASSWARE_JELLYFISH_175ML by Flavour Blaster color Sort
  Electric Jellyfish Glas 175ml 2 stk.
  239,00 kr.
 17. Roma 1960 martiniglas 1 stk. klar 22cl Ø10,4cm 12772-01 by Luigi Borm color Sort
  Roma 1960 martiniglas 1 stk. klar 22cl Ø10,4cm
  113,00 kr.
 18. Mixology martiniglas klar 21,5 cl H17,5cm 12459-01 by Luigi Borm color Sort
  Mixology martiniglas klar 21,5 cl H17,5cm
  92,00 kr.
Stigende orden
Side

Martiniglas - et stort udvalg

Du kan finde Martini glas i alle slags prisklasser, så du behøves altså ikke investere en mindre formue, for at hive de populære drinksglas hjem til din bar – Martiniglas er for alle. Derfor kan du finde både de helt neutrale glas til hverdags- og hjemmebrug, samt detaljerede og smukke glas til et flot opdækket bord eller den unikke bar.

Servér din Martini med stil og køb et af vores flotte Martini glas. Sæt prikken over i’et og servér din Martini med oliven sat i enden af en cocktail paraply. Vores mest unikke og detaljerede Martini glas er pt. det smukke Libbey SPKSY, som er del af en serie med en række andre smukke glas. Men lad dig ikke snyde af de flotte detaljer – det har ingen indvirkning på prisen. Du får her virkelig kvalitet for pengene!


Martinis oprindelse

Martini som virksomhed blev startet i midten af 1800 og blev hovedsageligt drevet af Alessandro Martini, Luigi Rossi og Teofilo Sola. Virksomheden er yderst kendt for deres vermouth, som produceres i Pessione. I 1879 fik virksomheden det navn, som den går under den dag i dag; Martini & Rossi. Dette ses også på det Martini logo, som repræsenterer de mange Martini flasker, som er at finde verden over.

Selvom der efterhånden er skabt en del forskellige typer drinks hvor Martini indgår, så er der i sandhed én Martini cocktail, som ofte er den de fleste forbinder med Martini – nemlig en dry Martini.


Hvad er en Martini drink?

En Dry Martini består typisk af gin og tør hvid vermouth. Blandingsforholdene varierer en anelse efter, hvem der skal drikke den og det er et spørgsmål om smag og behag.

Dog lyder de mest almindelige retningslinjer til at lave den perfekte Dry Martini på, at du bruger 5 cl gin og 2 cl hvid vermouth. Umiddelbart er det ganske ligetil – skulle man tro – men før du ved af det, hober der sig et hav af spørgsmål op som: ”Hvilken gin er mon den bedste at bruge?”, ”Går denne vermouth mon sammen med denne gin?” eller ”hvilket Dry Martini glas skal jog dog bruge?”.

Prøv dig frem, er vores bedste råd, men du går aldrig helt galt i byen med de velkendte klassikere, når du skal udvælge dig dine ingredienser.

Cocktailen har i lange tider været en af de mest kendte af de klassiske cocktails på internationalt plan. Skal du åbne en bar, anbefaler vi denne lækre cocktail som en del af ”menuen”. Vores nyeste ”skud på stammen” er det unikke Martini glas i rustfri stål. Giv din cocktail mere kant og gør den ekstra festlig, med et flot rustfrit stål glas. Med et Martini glas i rustfrit stål er du også sikret de ikke smadres. Skal du for eksempel bruge dem i en bar, er det ikke usandsynligt at berusede gæster kan få væltet glasset. Så giv dig selv mindre bekymringer, med en række af disse i baren!

Er du ikke til gin, er den klassiske udgave af Martini også blevet lavet i en udgave med vodka, nogle kalder den faktisk vodkatini, for at folk ikke forveksler den med den klassiske Dry Martini. Lige netop denne type Martini kender du måske fra filmen James Bond, hvor han ytrer de famøse ord "shaken, not stirred"

Den klassiske form på et Martini glas er den trekantede på stilk, og dette cocktail Martini glas er da også at foretrække, hvis du skulle være så heldig at være i besiddelse af et. Ellers kan et mindre hvidvinsglas også gøre det. Vi har sågar hørt til folk, som bruger et sjusglas til deres Martini drink, så igen må du eksperimentere dig frem til den løsning, som fungerer bedst for dig.


Andre Martini drinks

Som sagt er der temmelig mange variationer af cocktails hvori Martini indgår, og skal du engang holde en temafest, kunne den sagtens inkluderer en Martini bar, hvor hovedsageligt forskellige Martini cocktails bliver langet over bardisken.

En rigtig populær Martini drink er den såkaldte Espresso Martini. Til trods for den slet ikke indeholder hverken gin eller vermouth, er den stadig opkaldt efter den eksklusive Martini cocktail. Måske er det serveringen af Espresso Martini i glas, som jo gerne skal serveres i et Martini glas, som er årsagen til navnet.

Espresso Martini eller kaffe Martini skulle efter sigende være blevet opfundet i London i 1983, hvor en kvinde efterspurgte en cocktail som kunne: ”wake her up, and fuck her up!”. Bartenderen blandede dermed en cocktail af espresso, kaffelikør og vodka, og lige siden har Espresso Martini været en vellidt drink.


Martini drinksopskrifter

Nu har vi været omkring Martiniglasset og opridset, hvilke drinks du blandt andet kan servere i dine Martini glas, men vi er ikke helt færdige med at berøre Martini drinks.

I vores store udvalg af drinksopskrifter, finder du selvfølgelig også opskrifter på forskellige drinks, som du med fordel kan servere i dine Martini glas. Vi kan selvfølgelig ikke komme udenom en Dirty Tequila Martini samt opskriften på en Espresso Martini. Der er med andre ord noget til enhver smag og ellers er du velkommen til at give den dit eget præg. For at give lidt inspiration, så kan det eksempelvis være et strejf af citrus.

Vi har desuden gjort det utrolig nemt for dig, da vi udover at have drinksopskrifterne klar til dig tilmed også har samlede drinkspakker, så kan indkøbet ikke bliver mere nemt og simpelt.

Hvad end du er på udkig efter ingredienserne til en Espresso Martini eller måske en lækker Salted Caramel Espresso Martini, så finder du det her hos BarLife. Hvis du er mere til forfriskende drinks, så har vi selvfølgelig også en drinkspakke med alt, hvad du behøver for at lave en Porn Star Martini.


Det vidste du sikkert ikke om Martiniglasset…

Der findes mange historier og myter om Martini og om Martiniglasset, som pænt følger efter. Nogle af dem er sikkert rigtige, mens andre blot understreger den underholdende mystik, vi som mennesker elsker i forbindelse med den interessante historiefortælling mange cocktailglas har.

Her giver vi dig nogle spændende bulletpoints om det ikoniske glas.

 • Stilken på et Martiniglas er udelukkende skabt for, at indersiden af håndfladen ikke skal komme i kontakt med selve glasset.
 • Efterspørgslen på Martiniglas ramte dets klimaks i takt med at James Bond indtog biografsalene, hvor det berømte citat: ”Shaken, not stirred” blev en sand landeplage i USA.
 • Store personligheder som Winston Churchill, Frank Sinatra, Alfred Hitchcock og Franklin Delano Roosevelt drak alle Martinidrinken fra det klassiske Martiniglas.
 • Selve den trekantede eller kegleformede glasform har flere årsager. Den skal både holde ingredienserne fra at skille, mens glasformen også udvinder de bedste duftnoter fra ginnen i drinken.
 • Faktisk er der mange, som fortæller, at Martiniglasset blev opfundet i USA i 1920’erne under alkoholforbuddet. Når politiet kom ind på barerne for at holde øje med, om der blev serveret alkohol, så gjorde den brede åbning i Martiniglasset, at gæsterne hurtigt kunne kaste glassets indhold over skulderen.

Og sådan findes der mange underholdende facts om Martiniglasset og mange andre cocktailglas. Om de er rigtige eller ej, vil vi lade være op til dig at vurdere.


Martiniglas hos BarLife

Her hos BarLife finder du et bredt sortiment af forskellige slags Martini glas, som ligger i forskellige prisklasser og er fremstillet i forskellige materialer. De fremstilles nemlig både i glasmateriale og så i plastmaterialet polycarbonat.

Hvis vi starter med de glas vi forhandler i materialet polycarbonat, så er der nogle store fordele ved at have Martini glas i plastik, hvis du har mange gæster i din bar, eller har dårlige erfaringer med mange smadrede glas. Fordi disse Martini glas er af plast, er de også noget med hårdføre mod at blive tabt på gulvet, og går derfor ikke særlig nemt i stykker. Det er meget normalt at fremstille forskellige glastyper af plast og du kan finde alt fra drikkeglas lavet af polycarbonat til Martiniglas og cocktailglas, som du kan se her på siden.

Prismæssigt varierer cocktailglassene bredt og du har dermed mulighed for både at finde billige cocktailglas og billige Martini glas her hos os.

Er du på udkig efter det mere pompøse og fancy Martini glas, så er det dette guld Martini glas, som du skal have fingrene i. Det guldbelagte Martini glas udstråler en antik charme, som virkelig vil imponere dine gæster.

Et normalt Martini glas kan rumme imellem 13,5 – 15 cl, men er du interesseret i at skænke cocktail på en lidt anden facon, så bør du kigge nærmere på vores XXL Martini glas, som giver dig mulighed for at dele en cocktail med dine venner, på sammen måde som er tilfældet med en bowle.

Der er mange gode glasmærker som du aldrig går galt i byen med at købe og vi har en særlig forkærlighed for Luigi Bormioli og glassene derfra. De lever efter mottoet et glas til enhver lejlighed, og de efterlever i den grad deres motto. Alt fra drikkeglas, ølglas, vinglas, longdrinkglas og Martiniglas kan du finde hos den italienske glasmager, som uden tvivl er et besøg værd.


Så hvad enten det er din næste flaske Martini eller dine næste Martini glas, som du skal have fat på, så finder du det hele her hos BarLife. Desuden har vi ofte en masse gode tilbud på Martiniglas, så du kan altid holde udkig efter en god handel.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna