Digestifglas

Digestif glas

At slutte aftenens lækre middag af skal naturligvis gøres med en lille én og til dette skal man have fat i et digestif glas.

På Barlife finder du et hav af forskellige digestif glas, og det de har til fælles er, at de alle sammen er beregnet til at nyde en lille drink efter en middag. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. Spey Romglas 14 cl - Urban bar SB1002 by Urban Bar color Sort
  Spey Romglas 14 cl - Urban bar
  49,00 kr.
 2. Romglas 25cl - Urban bar UB1005F by Urban Bar color Sort
  Romglas 25cl - Urban bar
  99,00 kr.
 3. Romglas distillery 14 cl - Urban bar SB1001 by Urban Bar color Sort
  Romglas distillery 14 cl - Urban bar
  30,00 kr.
Stigende orden

Med en god grappa, skal digestif glas på bordet

Skal der nydes grappa, og det skal der naturligvis en gang imellem, så bør det ikke ske uden et digestif glas, som netop er beregnet til formålet. For et apertif glas gør lige præcis, at der kommer den rette mængde ilt til glasset og, at man får den helt rigtige følelse rent taktilk når man så drikker af glasset. Det er dog ikke kun grappa, som man kan drikke som digestif. For også en drink som cognac, er der mange, der nyder efter en god middag. I virkeligheden er der en lang række alkoholiske væsker, som man kan vælge at nyde efter maden, og det er netop grunden til, at man højst sandsynligt finder flere typer alkohol, der er beregnet til digestif, end nogle, der er beregnet til en apertif, som er den drink, som man kan nyde inden maden, som er meget begrænset. Hvis du er til den hjortebeklædte Jägermeister, Kahlua eller Grand Marnier vil det også være alkoholiske drikke, som du med fordel kan nyde efter middagen er nydt og når fordøjelsesprocessen skal i gang. Det er sådan, at når man drikker en digestif vil man ofte gøre det af netop et digestif glas. For det går ikke, at nyde for eksempel en brandy af et drikkeglas eller almindeligt vinglas. Det skyldes, at en digestif ofte består af meget alkohol da man kun sjældent blandet den med noget andet. Og derfor vil mængden, som man drikker i form af en digestif være væsentligt mindre end hvis man for eksempel drikker saft eller vin. Og derfor skal et digestif glas også tilsvarende være småt således, at det ikke kommer til at se mærkeligt ud, glasset er meget

At slutte aftenens lækre middag af skal naturligvis gøres med en lille én og til dette skal man have fat i et digestif glas.

På Barlife finder du et hav af forskellige digestif glas, og det de har til fælles er, at de alle sammen er beregnet til at nyde en lille drink efter en middag. Modsat en apertif er en digestif nemlig en drink, som man nyder en efter en middag. Grunden til, at denne lille drink hedder som den hedder er, at den har en god effekt på fordøjelsessystemet da den ligesom får maden til at sætte sig godt og grundigt.

Find digestif glas, som passer lige til dit middagsselskab

Udover at en hver person har hver sin stil så er der også forskellige slags middagsselskaber og til alle disse forskellige middagsselskaber gælder, at et forskelligt digestif glas passer bedst. For det kan være, at man til en middag har nydt en masse fisk og så skal den digestif og ligeledes det digestif glas, som man drikker den af være lette i det. Hvis man derimod har spist meget kød, skal den digestif og dermed også det digestif glas være mere tunge i det. Uanset hvilket slags digestif glas du beslutter dig for at anskaffe så er det noget, som med garanti kan findes på Barlife, da vi har alt hvad du kan forestille dig. Det som et rigtigt digestif glas er kendetegnet ved er, at det, modsat for eksempel champagneglas, er bredt forneden og mere smalt foroven. Digestif glasset har den samme slags stilk, som man både ser på champagneglasset og på et vinglas, som er denne forholdsvis lange stilk, som så munder ud i selve glasset, hvor væsken hældes i.

Det mindre digestif glas står godt på bordet

Det er dog ikke kun et digestif glas med en form, som er smal foroven og bred forneden, som kan fås på Barlife. For til den lækre digestif kan du også købe et andet glas, som er lidt lavere i det og som har en mere regelmæssig form, som runder lidt.

At nyde en vinsmagning kan gøres med et digestif glas

Hvis man ønsker at tage til vinsmagning for at udforske de mange aromaer, som findes i den fine drues verden kan man vælge at gøre det med et digestif glas fra Barlife. Her kan du nemlig finde et prøvesmagningsglas, som primært er beregnet til, at man skal prøve forskellige slags digestif af. Et af de glas, som du finder her er Urban glasset med graduering, hvor du kan have 140 ml. i. I glasset kan du se fire forskellige gradueringer, hvilket er yderst smart i en prøvesmagningssituation. På den måde har du nemlig fuldstændig styr på hvilken mængde du har drukket og hvor meget det er. Det er også muligt at købe et vinglas, som er specielt beregnet til vin, men som dog alligevel kan ses som et digestif glas, da de to glas trods alt er i samme kategori. Så uanset hvad du skal prøvesmage finder du et digestif glas der passer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna