Barværktøj

Det er vigtigt, at du har det helt rigtige barværktøj, når du skal brilliere med lækre cocktails i baren. Vil du byde dine gæster cocktails fra øverste hylde, så er det nødvendigt, at du har udstyret i orden.

Her på siden finder du alt det nødvendige udstyr, som det kræver, for at du kan lave gode cocktails.

Du finder alt fra isspande til cocktailshakere og meget mere, så uanset hvad du skal bruge, kan du med stor sandsynlighed finde det i vores sortiment. Læs mere her

Indlæser...
Filtrer

Brug en muddler, når du laver Mojito

Skal du lave en Mojito, så får du bare meget mere smag, hvis du anvender en muddler. I samme genre som en morter, skal du også bruge en muddler til at presse ingredienserne. Men hvor en morter decideret går ind og knuser ingredienserne sammen, så er muddleren en anelse blidere.

Formålet er at presse de forskellige safter og olier ud af ingredienserne, så det medfører en endnu bedre smagsoplevelse af mojitoen.

Det er vigtigt, at du ikke bruger muddleren for vildt og voldsomt, men blot presser med kraftige samt rolige tryk.

Cocktailshakeren er et must

Hvis ikke du har en cocktailshaker endnu, så kan det kun gå for langsomt med at få anskaffet en. Shakeren finder du i mange forskellige variationer, men overordnet findes der tre kategorier som shakeren kan inddeles efter.

En Bostonshaker hvor den ene halvdel ofte er af glas, mens den anden halvdel for det meste er lavet af metal. Denne type shaker er den mest populære og udbredte i barverdenen, da den er nem at bruge, transparant og samtidig ideel til flair bartending.

Frenchshakeren minder ufatteligt meget om bostonshakeren, blot at begge halvdelene er lavet i metal.

Cobblershakeren også kaldet Manhattan shakeren består af tre dele. En underdel, en overdel og så en indbygget strainer. På den måde har du et alt-i-en koncept, hvis du køber en Cobblershaker.

Vi har desuden et stort udvalg af forskellige strainers, hvis du har brug for et værktøj til at si alt overflødigt indhold fra, når du hælder den færdigrystede cocktail fra shakeren over i et cocktailglas.

BLÆR DIG FORAN DINE GÆSTER MED FLAIR

Mange forbinder bartendere med flyvende glas og flasker, når der laves drinks, og det er da også med til at gøre baroplevelsen bedre samt at skabe et godt show.

Hvis du ønsker at mestre de mange imponerende teknikker, kræver det en hel del øvelse. Men i stedet for at smadre glas og flasker på din rejse mod at blive en fabelagtig flair bartender, så kan du altid begynde med flair flasker.

De kan ikke gå i stykker, og du får samtidig fornemmelsen af, hvordan det er at jonglere rundt med rigtige flasker. De kan fyldes med forskellige mængder vand, så de agerer ligesom halvt fyldte spiritusflasker.

Kombiner eventuelt de smarte brudsikre flairflasker med brudsikreglas i polycarbonat. På den måde kan du øve dig med både glas og flasker uden at smadre disse under din træning.

Med dette udstyr er du klar til din bartræning, som omhandler både at kunne servere et flot show, men i lige så høj grad om at kunne servere de rette cocktails.

Lav flotte sukkerkanter

Vil du gerne dekorere cocktailglasset med den lækre sukkerkant, så kan en glasrimmer være et meget behjælpeligt værktøj.

Uden for meget besvær kan du hurtigt og nemt lave den perfekte udsmykning til den perfekte cocktail, hvilket vil sprede stor glæde blandt dine gæster.

Rør din drink sammen med en barske

Barskeen eller cocktailskeen som den også kaldes, er et uundværligt værktøj i baren. Den bruges oftest i forbindelse med at flere ingredienser skal blandes sammen i glasset. Samtidig er barskeen stilfuld og er med til at skabe en rigtig god baratmosfære.

De fleste barskeer kan også anvendes som muddler, da formen på skeen gør, at den kan tjene sammen funktion.

Igen meget praktisk hvis du vil lave en Mojito, da du har alt det nødvendige udstyr lige ved hånden, og ikke skal til at investere i en masse forskellige gadgets.

Barsæt

I stedet for at købe dit barudstyr lidt på må og få, kan du også købe et samlet barsæt fra starten. Vil du gerne til at eksperimentere med at lave drinks men uden at have noget udstyr overhovedet, så kan barsættet være den helt rigtige løsning.

Her får du alle de dele, som er nødvendige for at kunne lave langt de fleste cocktails, og du vil ikke pludselig stå og mangle en vigtig del.

Barsættene findes naturligvis i forskelligt omfang og ikke alle sættene er lige fyldige, hvad angår antallet af dele. Men f.eks. vil du være godt kørende med dette Sorte Vinyl Boston Shakersæt som indeholder alt du har brug for, hvis du gerne vil til at kaste dig over cocktailenes vidunderlige verden.

LAV KOLDE DRINKS

Drinks og cocktails skal være kolde, og derfor er det vigtigt at have isterninger i baren. For ikke at skulle gå for meget frem og tilbage mellem baren og fryseren, er det en god ide at investere i en isspand. En isspand kan indeholde mange isterninger, og de kan holdes kolde længe.

Når du kigger efter en isspand, kan du både vælge en med eller uden låg. For at have hygiejnen i top, er det vigtigt, at du benytter en istang, så du ikke skal bruge fingrene til at tage isterningerne med.

Når du bruger en istang, overfører du ikke bakterier fra hænderne og til dine gæsters drinks. Hvor stor din isspand skal være, er en vurderingssag. Det kommer an på, om den blot skal bruges til en lille privat fest, eller om den skal bruges i en rigtig bar. Har du ikke en fryser med stor kapacitet, er en isterningemaskine et godt valg.

Der findes altså utroligt meget værktøj, som vil gøre jobbet bag bardisken en hel del nemmere, og har du ikke det nødvendige udstyr, så kan det være svært at lave cocktails, som får englene til at synge.

Her hos BarLife finder du alt det værktøj, som du har brug for, hvad end du er professionel eller end nytilkommen drinkmager. Vi har noget til alle.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna