Jägerbomb shotglas

Nogle mener, at skuddet oprindeligt blev taget med øl, mens andre mener, at det skete ved et uheld på grund af nogens forkærlighed for energidrikke og Jagermeister. Uanset hvordan det opstod, er det elsket af mange! Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
  1. Bomb Shot - let poly 100302 by GLASS4EVER color Sort
    Bomb Shot - let poly
  2. 50%
    Jager bombs - Poly 100308 by GLASS4EVER color Sort
    Jager bombs - Poly
    Tilbudspris 12,00 kr. Normalpris 24,00 kr.
Stigende orden

Jaeger-bomber er et af de unges yndlingsskud, og det er ikke svært at se hvorfor. Den søde kombination af energidrik og Jägermeister er ikke kun nem at tilberede, den smager også godt. Oftest blandes shottet i Redbull, men andre energidrikke virker også, det vigtigste er faktisk mængden og forholdet mellem shot og energidrik.

En af tidens foretrukne shots

Jägerbombs er en af de unges foretrukne shots, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Den søde kombination af energidrik og jägermeister er både nem at lave og smager også godt. Oftest blandes shottet i redbull, men også andre energidriks går an, det vigtigste er faktisk bare mængden og forholdet mellem shot og energidrik.

Nogle mener at shottet originalt blev lavet med øl, mens andre mener det opstod ved en tilfældighed pga. nogens forkærlighed for både energidrik og jagermeister. Uanset hvordan det opstod, er det elsket af mange!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna