Serveringsbakker

Flere muligheder med en serveringsbakke

En serveringsbakke har sin berettigelse i hjemmet og særligt på barer og restauranter. En bakke er tjenerens bedste ven, da den hjælper til hurtig betjening eller til afrydning af bordene. Hvis du skal gå langt med glas og bestik, er det smart med en serveringsbakke. Foruden et serveringsfad kan bakker også bruges til anretning af tapas eller andre lækre retter. Vil du forkæle din bedre halvdel med morgenmad på sengen, så er den firkantede serveringsbakke af træ skræddersyet som serveringsbakke til morgenmad på sengen. Du har dermed muligheden for at sætte dit præg på, hvordan bakken skal anvendes og kan forvandle den til en sengebakke, hvis du ønsker det. Her hos BarLife finder du et udvalg af serveringsbakker i forskellige forme og i forskelligt materiale. Vi ønsker nemlig at kunne tilbyde serveringsbakker til enhver smag. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Tjenerbakke 35cm - Rund Sort BTBL3592 by Beaumont color Sort
  Tjenerbakke 35cm - Rund Sort
  39,00 kr.
 2. Rund Forkromet Fad Ø 35 cm 2034177 by HAAHR & CO color Sort
  Rund Forkromet Fad Ø 35 cm
  49,00 kr.
 3. Tjenerbakke 38x50 -Rektangulær BTBL3682 by Beaumont color Sort
  Tjenerbakke 38x50 -Rektangulær
  99,00 kr.
 4. Forkromet Fad 41X31 cm 2034175 by HAAHR & CO color Sort
  Forkromet Fad 41X31 cm
  49,00 kr.
 5. 30%
  Tjenerbakke 55cm - Oval Sort Non-Slip BTBL3594 by Beaumont color Sort
  Tjenerbakke 55cm - Oval Sort Non-Slip
  Tilbudspris 139,00 kr. Normalpris 199,00 kr.
 6. TJENERBAKKE 32 CM ST20033 by Steel-Function color Sort
  TJENERBAKKE 32 CM
  139,00 kr.
 7. TJENERBAKKE nonskid fiberglass Ø28cm ST20025 by Steel-Function color Sort
  TJENERBAKKE nonskid fiberglass Ø28cm
  79,00 kr.
 8. TJENERBAKKE nonskid SORT Ø32cm ST20031 by Steel-Function color Sort
  TJENERBAKKE nonskid SORT Ø32cm
  129,00 kr.
 9. Tjenerbakke 41cm - Rund Sort BTBL3593 by Beaumont color Sort
  Tjenerbakke 41cm - Rund Sort
  59,00 kr.
 10. Ovalt Forkromet Fad 45X34 cm 2034180 by HAAHR & CO color Sort
  Ovalt Forkromet Fad 45X34 cm
  49,00 kr.
 11. Solid Black Butlers Tray 64 x 48 x 4.5cm BT6448BK by Genware color Sort
  Solid Black Butlers Tray 64 x 48 x 4.5cm
  449,00 kr.
 12. Tipbakke Rustfrit stål BTBL3529 by Beaumont color Sort
  Tipbakke Rustfrit stål
  19,00 kr.
 13. Skærebræt med håndtag 40Ø 117-136-005 by Sabatier color Sort
  Skærebræt med håndtag 40Ø
  189,00 kr.
 14. Sort tjenerbakke - Aluminium Effect BTBL3517 by Beaumont color Sort
  Sort tjenerbakke - Aluminium Effect
  139,00 kr.
 15. Skridsikker rund tjenerbakke 30cm 52039NS by Genware color Sort
  Skridsikker rund tjenerbakke 30cm
  199,00 kr.
 16. 32%
  Poleret Tjenerbakke 35cm BTBL9056 by BF20 color Sort
  Poleret Tjenerbakke 35cm
  Tilbudspris 149,00 kr. Normalpris 219,00 kr.
 17. Rund tjenerbakke i stål 30cm 52039GW by Genware color Sort
  Rund tjenerbakke i stål 30cm
  99,00 kr.
 18. Rund tjenerbakke i stål 35cm 52139GW by Genware color Sort
  Rund tjenerbakke i stål 35cm
  159,00 kr.
 19. Tjenerbakke Træ 64 x 48 x 4.5cm BT6448 by Genware color Sort
  Tjenerbakke Træ 64 x 48 x 4.5cm
  399,00 kr.
 20. Rund tjenerbakke i stål 41 cm 52239GW by Genware color Sort
  Rund tjenerbakke i stål 41 cm
  189,00 kr.
Stigende orden
Side

Serveringsbakkens mange egenskaber

I vores sortiment af serveringsbakker finder du varianter med hver sit formål og udseende. Der er både klassiske serveringsbakker, dekorative bakker, tjenerbakker samt bakker til baren, og herunder mere specifikt bakker til servering af shots. Vores udvalg er bredt, og du finder noget til enhver smag og anledning.

Det åbenlyse er, at du selvfølgelig kan bruge din serveringsbakke til at servere mad eller drikkevarer eksempelvis til at overraske med morgenmad på sengen, som serveringsfad til lækre tapasanretninger eller til at præsentere forfriskende cocktails til dine gæster.

Derudover er en bakke også en praktisk hjælpende hånd, når der skal bæres service og madvarer hen til spisebordet. I den forbindelse er serveringsbakker med håndtag især anvendelige.

Men de er også ideelle på køkkenbordet som dekoration, hvor du kan placere krydderier og olier på eller på badeværelset til at placere parfumer, hudpleje og duftpinde på.

Der findes altså utallige bud på, hvordan du kan anvende en serveringsbakke i hjemmet.

Den er endvidere perfekt i hjemmebaren til at udstille dit barudstyr, hvilket både pynter samtidig med, at det holder orden i din cocktailshaker, jigger, strainer og andet barudstyr. Hvis du ønsker at bakken skal matche til dit barudstyr, der med stor sandsynlighed er stål farvet, kan vi anbefale en tjenerbakke i rustfrit stål.


SERVERINGSBAKKE I TRÆ

Serveringsbakker bliver lavet i mange forskellige materialer. Mange vælger en serveringsbakke i træ. Det skaber en hyggelig stemning, og forbindes af mange med ferierne i sommerhuset. Træmaterialet giver serveringsbakken et antik udseende, hvor retrostilen passer rigtig godt ind i en hyggelig udestue eller i sommerhuset. Træbakkerne er nemme at vedligeholde, og kan let tørres over med en klud.

Vælger du at anskaffe dig en rund træbakke til din udestue eller dit sommerhus, så har du virkelig et flot dekorativt møbel, som også kan anvendes til opbevaring af blade eller magasiner, når den ikke tjener sit formål som serveringsbakke. Har man en udestue eller sommerhus, så kan en flot serveringsbakke i træ også bidrage dekorativt. Vælger du en serveringsbakke i træ, og har du et kreativt mindset, så har du muligheden for at male den i den farve, du kunne tænke dig. Ønsker du at give din bakke af træ en ny farve, skal du blot slibe den ned og herefter vælge den farve, som passer nøjagtigt til dit hjem. Vælger du at male din gamle serveringsbakke, så husk at bruge slidstærkt maling.

Vi kan også tilbyde dig serveringsbakker i bambus, som er særligt forbeholdt, til når du skal servere shots for dine gæster. Gør hele oplevelsen en smule mere pompøs når du træder ind i stuen, med en flot udsmykket serveringsbakke, hvor der er lækre sjusser i. I bambusbakken er der plads til 12 shots.


SERVERINGSBAKKE TIL BAR OG RESTAURANT

Der er en række ting, du med fordel kan være opmærksom på når du skal vælge i blandt de mange forskellige typer af serveringsbakker.

Serveringsbakken findes nemlig i forskellige varianter, hvor de blandt andet adskiller sig i materialet. Når serveringsbakken skal anvendes på en bar eller restaurant, bør du derfor blandt andet være opmærksom på, at bakken gerne skal kunne klare en tur i opvaskeren.

Derudover vil det også være ideelt at undlade materialer med en glat overflade for at sikre, at glassene kan stå ordentlig fast. Hvis overfladen er glat, kan du dog købe såkaldte anti-slip måtter, så du undgår at bekymre dig om, om servicen skøjter rundt på bakken.

Serveringsbakken er et effektivt stykke værktøj at have ved hånden i restaurationsbranchen, og særligt til finere anledninger, hvor den gør gavn til forskellige arrangementer.

Du kan eksempelvis bruge serveringsbakken til fadservering. Der findes forskellige fadserveringsmetoder herunder er engelsk servering og fransk servering et par eksempler herpå.

Ved begge metoder anrettes maden på fadet, men derudover adskiller de to serveringsformer sig ved, at serveringspersonalet ved engelsk servering, serverer maden og placerer det på gæstens tallerken. Hvorimod gæsten ved fransk servering selv tager den ønskede mængde mad fra fadet. Udover serveringsfadet, så anvendes der ved begge metoder typisk også en gaffel og en ske til serveringen.

Leder du efter nye serveringsbakker til din bar eller din restaurant, så kan du finde dem her hos BarLife. Holdbarhed og stabilitet er to yderst vigtige parametre, når man skal vælge serveringsbakker til professionelt brug.

Som tidligere nævnt er serveringsbakken tjenerens bedste ven og den bruges altså som en trofast følgesvend på jobbet. Derfor er det vigtigt at bakken har en stærk konstruktion og er behagelig for tjeneren at bruge. Yderligere er det vigtigt at vælge en serveringsbakke med håndtag, sådan at den er nem og stabil at manøvrere omkring med.

Hos Barlife har vi valgt udelukkende at forhandle serveringsbakker i stor og medium størrelse. Med en stor bakke kommer håndtagene automatisk til at sidde længere fra hinanden, hvilket giver bakken større stabilitet. Samtidig har det den fordel at fladen er større, så der er mulighed for at placere flere ting derpå.

Du finder altid serveringsbakker på tilbud hos os og serveringsbakker i mange design, så lad dig endelig inspirere.


SERVERINGSBAKKER TIL MAD

Serveringsbakker bruges normalt til at transportere glas, tallerkener og andet service på. I nogle tilfælde kan de helt store bakker afrydde et helt bord, og du har virkelig muligheden for at forsimple nogle praktiske opgaver og dermed spare tid, som du kan bruge på noget, som du synes er sjovere. en let måde. De fleste serveringsbakker er lavet i træ og har ofte en kant. Men tidens tegn tillader det innovative, og caféernes kreative brunchanretningerne har løftet sløret for, hvordan serveringsbakker også kan anvendes.

Vælger du f.eks. en rund bakke i kobber eller sølv, kan den også bruges til servering af mad. Den glatte overflade gør at madvarerne ikke hænger i og gør den ideel til servering af tapas, kager, ost mm. Og apropos caféernes uendelige kreative metoder til anretning, så kan det spækbrætlignende serveringsbræt til forskellige lækkerier, virkelig også sætte appetitten i gang. Set fra et praktisk perspektiv vil serveringsbrættet af træ være beregnet til at skære på, hvorved du både har spækbrættet og serveringsfadet fusioneret til én. Serveringsfadene i kobber eller sølv er ikke egnede til at skære fra, så ønsker du at servere på et sådant fad, bør du beskytte det med en måtte, som kan klare knivens blad.

Som nævnt kan du også bruge din serveringsbakke som morgenmadsbakke, hvor den fungerer som et lille bakkebord til sengen. Mulighederne for hvordan du bruger din serveringsbakke er mange og det er blot at bruge dit kreative sind til at nytænke bakkens funktion.


RUNDE SERVERINGSBAKKER

Hos BarLife kan vi rigtig godt lide runde serveringsbakker, da serveringsbakken får et rundt retro look. Du finder både den runde serveringsbakke i stål, aluminium, træ & kobber. Du kender helt sikkert den klassiske runde serveringsbakke i sort fra baren, hvor tusindvis af fadøl er blevet leveret på.

Den runde serveringsbakke udstråler en ganske særlig elegance og gør sig bare rigtig godt til servering af vin, champagne, snacks eller til fadøl, som tidligere nævnt.

Med et rundt serveringsbræt af akacietræ kan du på smukkeste vis servere en sprød italienskinspireret pizza, med gorgonzola, parmaskinke, oliven og basilikum.

Den runde bakke tjener mange ædle formål og vil helt sikkert også kunne hjælpe dig med at servere på flotteste manér.


SERVERINGSBAKKER I FORSKELLIGE FARVER OG FORME

Her hos BarLife finder du alt fra plastikbakker til metalbakker. Du kan finde en serveringsbakke i stål og størrelsesmæssige variationer fra den lille bakke til den store bakke. Hvad end om du er på udkig efter plastik bakker eller en stålbakke, så gør vi, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at afsøge markedet. Vi har plastbakker som er beregnet til shots, og med en plastbakke slipper du for vedligehold. Har du brug for en mere robust metalbakke, så er vi også i besiddelse af sådan en. Vi kan tilbyde en serveringsbakke med eller uden hank… og ja, budskabet er garanteret feset ind.


Serveringsbakken som dekoration

Udover de mange ovenstående anvendelsesmuligheder, så har vi tænkt os at inspirere dig til endnu flere måder til, hvordan samt hvornår du kan anvende din serveringsbakke.

Fællesnævneren for nogle af følgende ideer er, at serveringsbakken kan anvendes til dekorationer. I vintermånederne kan det være alt fra, at juledekorationen i form af kalenderlyset placeres på serveringsbakken, hvor du nemt kan placere det ønskede pynt omkring. Her kan det være alt fra julekugler, frisk gran, tørrede blomster eller noget helt fjerde.

Alt afhængigt af bakkens størrelse, kan den også bruges som adventsstage. Det er selvfølgelig samme princip som ovenfor, men her er der i stedet for tale om, at der skal placeres fire lys på bakken.

Nu vi er omkring juleideer, så kan der også skabes et hyggeligt nisselandskab på din serveringsbakke. Drys lidt falsk sne eller vat på bakken og placer derefter nisser, juletræer og andre hyggelige elementer på serveringsbakken.

Serveringsbakken kan endvidere komme i brug på nytårsbordet som dekoration. Hvis bordbomber, konfetti og andet festligt tilbehør er fast inventar til årets nytårsfest, så er en bakke en god måde at holde styr på festlighederne.

Tippet herfra lyder, at det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad serveringsbakken kan dekoreres med. Du kan faktisk have den i brug hele året rundt uagtet om det er til påske, halloween eller andre stemningsfyldte højtider.


Har du brug for en ny serveringsbakke til udestuen, sommerhuset, baren eller restauranten, så kan du med stor sandsynlighed finde, hvad du mangler her hos BarLife.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna