Server de lækreste velkomstdrinks

Indlæser...
Server de lækreste velkomstdrinks

En af de helt klassiske velkomstdrinks, man kan overveje at servere er den såkaldte Berllini. Det er en italiensk drik, som er perfekt uanset om vejret godt eller dårligt. Den tager sig bedst ud hvis du serverer den i champagneglas.

- Se de mange forskellige champagneglas hos Barlife -

Skal du lave en bellini skal du have hvide ferskner, gerne omkring 200 gram af. Det er vigtigt, de er syltede da det giver mest sødme. Disse ferskner hælder du i en blender sammen med 1 spsk flormelis og 1 dl vand. Derudover skal du også hælde citronsaft, som du for eksempel kan presse med en god og effektiv citronpresser. Sammen med ferskner, citronsaft, flormelis og vand hælder du også lidt abrikoslikør. Har du ikke det kan du også vælge abrikossirup, hvilket også giver en dejlig smag.  

Dernæst blendes alle ingredienserne sammen. I hvert champagneglas placerer du under ½ deciliter ferskenpure. Derudover placerer du knust is for at holde velkomstdrinken kold. Til sidst hælder du iskold cava eller en anden mousserende vin hen over drinken. Din Bellini er nu klar til at blive drukket af dine gæster.

en flot lyserød bellini

En moderne velkomstdrink: Aperol Spritz

Hvis der er en drink, som de seneste år har fået en genfødsel så må det siges at være Aperol Spritz. En lun forårs- eller sommerdag ser man på alle gadehjørner, caféer og barer, folk der sidder med en rød drink i hånden. Skal du holde et større selskab er en Aperol Spritz et godt bud på en velkomstdrink.

Det vigtigste i denne drink er naturligvis Aperol. Skal du holde et stort selskab kan du lige så godt købe magnumstørrelsen da det godt kan betale sig. Udover Aperol skal du også have mellem 8 og 10 cl hvidvin. Er du mere til spumante eller en anden mousserende vin kan du også vælge at hælde dette i, så bliver drinken lidt mere luksuriøs.  

- Lad dig forføre af de mange lækre mousserende vine hos Barlife -

Dernæst skal du bruge mellem 3 og 4 isterninger, og til sidst skal du bruge en ½ skive appelsin. Det er naturligvis blot til pynt, men ikke desto mindre gør det meget for hele oplevelsen.

Er  du meget glad for Aperol kan du vælge at hælde mere Aperol i end hvidvin, men de fleste foretrækker dog hvidvinen eller spumanten fremfor Aperol, som har en mere intens smag.  

et billede af aperol spritz

Den forfriskende: Asti og citronsorbet

Skal du holde et stort selskab om sommeren i for eksempel juli eller august er der en stor chance for, at det bliver godt vejr. Som en sommer velkomstdrinks kan du servere Asti og citronsorbet, som er en skøn kombination.

Det første du skal bruge i denne cockail er naturligvis Asti. Er du mere til en mere klassisk mousserende vin kan du også vælge det. Hvis du vil have det allerbedste bør du altid vælge en god champagne. Udover, at du skal bruge Asti skal du også købe citronsorbet. Normalt er det nok med en enkelt kugle citronsorbet, som du først lægger i glasset. Dernæst hælder du Asti udover. Du kan for eksempel servere drinken i et champagneglas af typen coupe. Det er et af de gammeldags champagneglas, som er bredt og minder mere om en skål end et glas. Du kan også finde et smukt krystalglas af enten type highball eller lowball, som vil pynte drinken godt.

- Se Barlifes store udvalg af alle former for glas og bliv inspireret -

En original velkomstdrink: gin og passionsfrugt

Hvis du ønsker at skille dig lidt ud i forhold til dit valg af velkomstdrink, så kan du også vælge noget mere eksotisk. Du kan for eksempel vælge en drink, som indeholder både gin og passionsfrugt. Begge ting er meget populære og udbredte, hvorfor det formentligt er noget, som folk kan lide. I en sådan drink skal du for det første have et smukt glas og her kan du bruge et almindeligt drikkeglas. Vælg helst et, som er smukt da det vil pynte meget bedre end et, der ser helt almindeligt ud. Til en enkelt drink skal du bruge 2 cl gin.

- Se Barlifes store og specialiserede udvalg i gin -

Du skal også bruge noget danskvand til denne drink. Du kan selv lave danskvand med de rette remedier, som kan lave almindeligt vand om til danskvand ved hjælp af kulsyre.

Til drinken skal du også bruge mangosirup, som skaber en dejlig og eksotisk sødme. Du skal også have fat i ½ passionsfrugt, som også er med til at skabe give noget ekstra til denne lækre drink. Dine gæster vil elske at smage denne velkomstdrink. Er der nogen, som ikke drikker alkohol kan du blot servere den samme drink uden gin. 

en gin drink med passionsfrugt

 

En frisk Sea Breeze

Når sommeren er på sit højeste og termostaten viser mere end 25 grader, så kan en kølig brise være nået så tiltrængt. Nogle gange vil moder natur os bare ikke helt det, som vi inderst ønsker, og derfor må vi selv skride til handling.

En god mulighed for at skabe en havinspireret brise kunne være ved at lave denne skønne og forfriskende velkomstdrink ved navn Sea Breeze. Og helt generelt så er drinks med vodka bare altid en succesfuld go-to drink.

Alt hvad du skal bruge for at lave den skønne Sea Breeze drink er:

  • 4 cl vodka
  • 5 cl tranebærjuice
  • 5 cl friskpresset grapejuice
  • Lime og frisk mynte til pynt
  • Isterninger

Som det første finder du dit yndlingsdrinkglas frem og hælder isterninger heri. Du bestemmer selv om du vil shake ingredienserne sammen i en cocktailshaker, eller om du blot vil blande drinken direkte i glasset. Begge dele kan gå helt fint.

Efter du har rystet ingredienserne godt sammen, hælder du shakerens indhold over i glasset. Hvis du vælger at blande direkte i glasset, så begynd med vodkaen og top derefter op med tranebærjuice samt grapejuice.

Pynt glasset med en skive limefrugt og drys et par friske limeblade på toppen af drinken. Sæt et farverigt sugerør i, og server nu den ”friske havbrise” for dig selv og dine gæster.

Rigtig god fornøjelse!Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna