Saft- og juicepressere

Juicepresser til ethvert behov

Til enhver bar og til ethvert køkken bør man anskaffe sig en frugtpresser. Den kan bruges til mange forskellige drikke, drinks og desserter. Uanset dit behov, så har vi en juicepresser eller saftpresser, som dækker dette. Skal du have det hele ud af dine ingredienser, så forhandler vi også slowjuicer. Driver du en bar, eller skal du bruge meget lime saft i din hjemmebar, så er det smart med en citruspresser. Se vores store udvalg af pressere og læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. Citron / Lime Squeezer BTBL3649 by 5713 color Sort
  Citron / Lime Squeezer
  99,00 kr.
 2. Squeezer - Rustfrit stål - Urban bar UB611 by 5782 color Sort
  Squeezer - Rustfrit stål - Urban bar
  199,00 kr.
 3. Lemon/Lime presser - Genware MEX1 color Sort
  Lemon/Lime presser - Genware
  79,00 kr.
 4. Mexicansk albue citrus knuser 3650 by 5713 color Sort
  Mexicansk albue citrus knuser
  199,00 kr.
 5. Kobber limepresser LMLT0007-CP by 5713 color Kobber
  Kobber limepresser
  149,00 kr.
 6. Aluminium Lemon/Lime presser - Genware MEX3 color Sort
  Aluminium Lemon/Lime presser - Genware
  89,00 kr.
 7. Citronpresser - stål 16 cm 9007420 by 5769 color Sort
  Citronpresser - stål 16 cm
  69,00 kr.
 8. Limepresser Pro - Urban bar UB3924 by 5782 color Sort
  Limepresser Pro - Urban bar
  179,00 kr.
 9. Lime/citruspresser sort alu 11193214 by 5768 color Sort
  Lime/citruspresser sort alu
  199,00 kr.
 10. 25%
  SALE
  Saftpresser Green Power Bær LU10217 by 6178 color Sort
  Saftpresser Green Power Bær
  Tilbudspris 299,00 kr. Normalpris 399,00 kr.
 11. Citronpresser, 12x17cm 11171431 by 5768 color Sort
  Citronpresser, 12x17cm
  249,00 kr.
 12. Limona citruspresser 55910601 by 5772 color Sort
  Limona citruspresser
  298,00 kr.
 13. CAPRI CITRUSPRESSER ST65262 by 8067 color Sort
  CAPRI CITRUSPRESSER
  99,00 kr.
 14. Citruspresser i rustfrit stål LMLT0003 by 5713 color Sort
  Citruspresser i rustfrit stål
  119,00 kr.
 15. Limepresser sort 11193189 by 5768 color Sort
  Limepresser sort
  199,00 kr.
 16. 33%
  SALE
  Juicepresser - Rustfritstål 36014 by 5745 color Sort
  Juicepresser - Rustfritstål
  Tilbudspris 900,00 kr. Normalpris 1.349,00 kr.
Stigende orden

Forkæl dig selv med god juice

Når først man er blevet vant til at drikke friskpresset juice, er det svært at gå tilbage til juice, der er købt i supermarkederne. Desværre vælger mange den sidste løsning, fordi det virker besværligt og tidskrævende at lave sin egen juice. Med den rette juicepresser eller frugtpresser er det dog ikke noget problem. Det handler om at have frugter og grøntsager i hjemmet, og køre det igennem en juicepresser.

En juicepresser kan klare stort set alle slags frugter, grøntsager og bær, men det er vigtigt, at man klargør råvarerne inden blandt andet ved at fjerne skræl og kerner. Det gælder eksempelvis for appelsiner og æbler. Overordnet kan man sige, at det man selv vil spise på en frugt, er det der må komme i en juicepresser eller frugtpresser, som nogle kalder den. Frisk juice er en fantastisk måde at starte dagen på, men det giver også en helt anden smagsoplevelse til dine drinks eller cocktails. Når først du har prøvet det, vil du fortryde, at du ikke har brugt en frugtpresser noget før.

 

Slowjuicer, juicepresser eller saftpresser

Det kan være lidt svært af finde rundt i, hvad der gemmer sig bag de forskellige navne. Ovenfor er det beskrevet i dybden, hvad en juicepresser eller frugtpresser er. I en juice presser må der komme alt det i, som man normalt selv ville spise på en frugt. Med en slowjuice forholder det sig lidt anderledes. Her kan du stort set bruge alt fra dine frugter. Ved citrusfrugter gælder det dog ikke skrællen. Med en slowjuicer får du presset alt ud af både grøntsager og frugter, så dit spild bliver mindre.

Det overskydende fra juicens ingredienser bliver til den såkaldte pulp. Der findes tilmed forskellige tips og tricks til, hvordan du kan få glæde af dine rester. Pulpen kan eksempelvis tilføres til dejen i bagværk eller til forskellige madretter eksempelvis frikadeller eller sammenkogte retter, men pulp er også ideelt at tilføje til kompostbunken. Udover at dine frugter og grøntsager bliver til forfriskende og velsmagende juices, så udnytter du altså råvarerne mest muligt og bidrager dermed til at minimere madspild.  
Ønsker du frisk juice til morgenbordet eller til dine drinks i baren, så er det nok med en juicepresser. Når der skal laves drinks eller cocktails, så skal der ofte bruges store mængder saft fra citrusfrugter. Her er det smart at bruge en saftpresser. Med en saftpresser til citrusfrugter, kan du blot nøjes med at halvere dine citrusfrugter og presse dem med en manuel saftpresser eller modsætningen i form af en elektrisk saftpresser. De elektriske har et lille filter, så citrusfrugternes kerner ikke kommer med i juicen.

 

Manuel eller elektrisk citruspresser

Skal du lave store mængder saft på en gang, så anbefales det, at du bruger en elektrisk udgave. For at bruge en elektrisk saftpresser, skal du blot halvere dine citrusfrugter, og presse dem ned mod maskinen. Juicen vil blive filtreret for kerner, og du er sikker på at få alt saften ud af dine frugter. Skal du derimod bruge lidt saft til et par cocktails, så er der ingen grund til at vælge en elektrisk udgave. Her kan man sagtens nøjes med en manuel citruspresser. Der findes to forskellige modeller. Den ene type citruspresser fungerer ved, at du presser en halv citrusfrugt ned mod en rund top med lameller, og drejer frugten rundt. Verdens mest kendte citruspresser, er sådan en type, og er fra Alessi. Alessis citruspresser er et designikon og kan sagtens stå fremme, når den ikke bruges. Den anden type er en håndpresser, der virker på samme måde som en presser til hvidløg. Et eksempel herpå er Urban Bars Squeezer i rustfrit stål.
Alt efter, hvilket behov samt hvilke præferencer du har, så er det selvfølgelig en smagssag, hvilken variant, der er den bedste citruspresser for dig. Nu har vi egentlig omtalt det som en citrus presser, men du vælger selvfølgelig helt selv, hvilken citrusfrugt du ønsker at presse, og i realiteten, så kan citruspresseren i lige så høj grad agere limepresser eller appelsinpresser.

 

Hjemmelavet juice

Juice er en helt fantastisk måde at øge sit daglige indtag af frugter og grøntsager, og dermed en nem måde at skabe sundere vaner samt få et ekstra skud vitaminer, mineraler osv. Du kan sammensætte lige netop de råvarer du ønsker, og du kan med fordel kombinere både frugter og grøntsager i dine juices.

Hvis du er særligt vild med en bestemt råvare, så kan du endvidere lave en friskpresset juice eksempelvis udelukkende bestående af æbler, hvor resultatet bliver en skøn hjemmelavet æblemost eller juice. Din juicepresser bliver altså nærmere en æblepresser i førnævnte tilfælde.
Det er kun fantasien, der sætter grænser i forhold til, hvilke ingredienser du vælger, at din juice skal bestå af. Et godt tip er dog at tilføre en smule syre til juicen i form af eksempelvis lime eller citrus, da dette udover at tilføre god smag også bremser oxideringsprocessen. Dermed mindsker du risikoen for, at din juice skifter fra en flot indbydende farve til en mindre appetitlig brunlig nuance.

Når du presser juice, kan du ydermere kigge nærmere på at tilføre de såkaldte superfoods, som er råvarer, der er ekstra rige på blandt andet næringsstoffer, vitaminer, proteiner, mineraler. På listen over superfoods finder du blandt andet forskellige bær. Det samme gør sig gældende for eksempelvis kål, spinat, ingefær, avocado samt forskellige typer nødder, kerner og frøer.
Et andet tip lyder på at vælge råvarer, der er i sæson. Råvarerne har både ekstra meget smag samtidig med, at sæsonaktuelle råvarer typisk er mere budgetvenlige, så du både kan lave velsmagende og billig juice. Få endnu flere tips og tricks til, hvordan du kan lave skønne hjemmelavede juices.

 

Juiceopskrifter

Din juice kan bestå af alverdens forskellige frugter, grøntsager, bær og krydderurter. En række forslag kan derfor være rødbede, ananas, appelsin, æble, selleri, agurk, grønkål eller blåbær. Med andre ord, så er der utallige spændende smagskombinationer du kan fremtrylle med din juicepresser.
Nedenfor har vi samlet tre forskellige bud på, hvilke juices du kan lave, hvortil der er en forfriskende grøn juice, en rød juice bestående af eksempelvis rødbede og ingefær samt en gul juice, der smager af sol og sommer.

 

Grøn juice

For at lave en grøn juice, der er fyldt med masser af smag, skal du bruge følgende:

 • 2 grønne æbler
 • 2 selleri stængler
 • 1 håndfuld spinatblade
 • ½ agurk
 • En sjat limesaft
 • Isterninger til servering

Fremgangsmåden er som følgende:

 1. Klargør dine frugter og grøntsager ved at skylle dem grundigt
 2. Kør dine ingredienser gennem juicepresseren
 3. Hæld juicen i et glas med isterninger og nyd 

Rød juice

Udover at denne juice har den smukkeste rødlige farve, så er den kraftfuld i smagen samt fyldt med skønne vitaminer.

 • 1 rødbede
 • 2 røde æbler
 • 1 gulerod
 • ½ knold ingefær
 • En sjat citronsaft
 • Isterninger til servering

Sådan skal du gøre:

 1. Skræl og skyl dine råvarer
 2. Fyld ingredienserne i din juicepresser
 3. Server juicen i et glas fyldt med isterninger

Gul juice

Den gule juice sender tankerne mod varmere himmelstrøg, da den blandt andet består af eksotiske smage fra ananas og appelsin.

 • 2 appelsiner
 • 1 gulerod
 • ½ ananas
 • Isterninger til servering

Fremgangsmåden lyder:

 1. Fjern skrællen på ingredienser
 2. Fyld ingredienser i juicepresseren
 3. Server din juice i et glas over isterninger
 4. Nyd!

Som du formentlig kan fornemme, så er en juicepresser, slowjuicer eller saftpresser en god køkkenmaskine at tilføje til samlingen, da den giver utallige muligheder for, hvilke skønne juices du nemt kan lave. Hvis ikke du allerede ejer en, så er det vist på tide, så du eksempelvis kan servere forfriskende juices på morgenbordet eller servere frugtige drinks og cocktails, der er fyldt med dejlig smag.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna