Saft- og juicepressere

Juicepresser til ethvert behov

Til enhver bar og til ethvert køkken bør man anskaffe sig en frugtpresser. Den kan bruges til mange forskellige drikke, drinks og desserter. Uanset dit behov, så har vi en juicepresser eller saftpresser, som dækker dette. Skal du have det hele ud af dine ingredienser, så forhandler vi også slowjuicer. Driver du en bar, eller skal du bruge meget lime saft i din hjemmebar, så er det smart med en citruspresser. Se vores store udvalg af pressere og læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Citronpresser træ
  Citronpresser træ
  400,00 kr
  Quickview
 2. Citronpresser i rustfri stål.
  Citronpresser i rustfri stål.
  59,00 kr
  Quickview
 3. Westmark citronpresser til både
  Westmark citronpresser til både
  55,00 kr
  Quickview
 4. Citron / Lime Squeezer
  Citron / Lime Squeezer
  129,00 kr
  Quickview
 5. Limona citruspresser
  Limona citruspresser
  299,00 kr
  Quickview
 6. Juicer elektrisk, Hamilton Beach m/3 pressehoveder
  Juicer elektrisk, Hamilton Beach m/3 pressehoveder
  5.999,00 kr
  Quickview
 7. Citronpresser - stål 16 cm
  Citronpresser - stål 16 cm
  69,00 kr
  Quickview
 8. lime Squeezer - Urban bar
  lime Squeezer - Urban bar
  159,00 kr
  Quickview
 9. Frugtpresser Multi Juicer 4I1 - Gastroback
  Frugtpresser Multi Juicer 4I1 - Gastroback
  1.799,00 kr
  Quickview
 10. CAPRI CITRUSPRESSER
  CAPRI CITRUSPRESSER
  99,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Forkæl dig selv med god juice

Når først man er blevet vant til at drikke friskpresset juice, er det svært at gå tilbage til juice, der er købt i supermarkederne. Desværre vælger mange den sidste løsning, fordi det virker besværligt og tidskrævende at lave sin egen juice. Med den rette juicepresser eller frugtpresser er det ikke noget problem. Det handler om at have frugt i hjemmet og køre det igennem en juicepresser. En juicepresser kan klare stort set alle slags frugter, men det er vigtigt, at man fjerner skræl og kerner. Det gælder eksempelvis for appelsiner og æbler. Overordnet kan man sige, at det man selv vil spise på en frugt, er det der må komme i en juicepresser eller frugtpresser, som nogle kalder den. Frisk juice giver en helt anden smagsoplevelse til dine drinks eller cocktails, og når du først har prøvet det, vil du fortryde, at du ikke har brugt en frugtpresser noget før.

 

Slowjuicer, juicepresser eller saftpresser

Det kan være lidt svært af finde rundt i, hvad der gemmer sig bag de forskellige navne. Ovenfor er det beskrevet i dybden, hvad en juicepresser eller frugtpresser er. I en juicepresser må der komme alt det i, som man normalt selv ville spise på en frugt. Med en slowjuice forholder det sig lidt anderledes. Her kan du stort set bruge alt fra dine frugter. Ved citrusfrugter gælder det dog ikke skrællen. Med en slowjuicer får du presset alt ud af både grøntsager og frugter, så dit spild bliver mindre. Ønsker du frisk juice til morgenbordet eller til dine drinks i baren, så er det nok med en juicepresser. Når der skal laves drinks eller cocktails, så skal der ofte bruges store mængder saft fra citrusfrugter. Her er det smart at bruge en saftpresser. Med en saftpresser til citrusfrugter, kan du blot nøjes at halvere dine citrusfrugter og presse dem med en manuel eller elektrisk saftpresser. De elektriske har et lille filter, så kerner ikke kommer med i juicen.

 

Manuel eller elektrisk citruspresser

Skal du lave store mængder saft på en gang, så anbefales det, at du bruger en elektrisk udgave. For at bruge en elektrisk saftpresser, skal du blot halvere dine citrusfrugter, og presse dem ned mod maskinen. Juicen vil blive filtreret for kerner, og du er sikker på at få alt saften ud af dine frugter. Skal bruge lidt saft til et par cocktails, så er der ingen grund til at vælge en elektrisk udgave. Her kan man sagtens nøjes med en manuel citruspresser. Der findes to forskellige modeller. Den ene type citruspresser fungerer ved, at du presser en halv citrusfrugt ned mod en rund top med lameller, og drejer frugten rundt. Verdens mest kendte citruspresser, er sådan en type, og er fra Alessi. Den er et designikon og kan sagtens stå fremme, når den ikke bruges. Den anden type er en håndpresser, der virker på samme måde som presser til hvidløg.

Copyright © 2019 Barlife Aps