Server alkoholfri drinks til dine gæster

Indlæser...
Server alkoholfri drinks til dine gæster

Skal du have gæster bør du sørge for, at de får det allerbedste du har at tilbyde. Desuden bør du sørge for, at der er noget til enhver smag således, at alle føler sig velkomne. Det gælder også, at du er nødt til at sørge for, at der er noget til dem, der ikke drikker alkohol. Det kan der være mange grunde til, og uanset hvad grunden er så bør man ikke blive snydt for en drink blot fordi man ikke drikker alkohol. Du kan eventuelt vælge at servere de alkoholfri drinks i nogle andre glas, så som moscow mule glas så det er tydeligt, hvilke drinks der ikke har alkohol i.

- Se hvilke moscow mule glas Barlife har at tilbyde her -
Du kan også købe forskellige moscow mule glas, således, at det er typen af det pågældende moscowmule krus, der gør forskellen. Du kan også bruge helt almindelige glas til at servere velkomstdrinks hvis du ønsker det.

moscow mule cocktail krus

 Alkoholfri velkomstdrink er det sunde alternativ

Dine gæster kan have vidt forskellige grunde til ikke at drikke alkohol, nogle fysiske andre psykiske grunde.  Er det tilfældet kan du give dem et helt igennem sundt alternativt og måske endda gøre brug af en blender når du skal lave de lækre drinks.

- Se de mange lækre blendere fra Barlife -

Det er især hvis man ønsker at lave smoothies at man kan vælge at bruge en blender til at lave velkomstdrinks. Man kan dog også lave en anden sund og meget populær drik til dem, som ikke drikker alkohol. Man kan nemlig lave mange forskellige former for saft. Det kan man gøre med en god saftpresser, som du også kan finde hos Barlife.

lækker rød rødbedesmoothie med citron

Du kan blandt andet lave en lækker rødbedesaft. Udover rødbedesaft skal du have citronsaft og agavesirup, som er med til at skabe en god sød og sur smag. De tre smage komplimenterer hinanden godt og skaber en dejlig smag. For maksimum effekt kan man komme sin saft i et flot highball glas. 

- Se for eksempel et smukt highball glas her, som vil pynte enhver drink -

Server festlige alkoholfri cocktails til velkomstdrink

Ingen siger, at drinks, som ikke har alkohol behøver at være kedelige. De kan nemlig se lige så spændende og festlige ud, som dem, der har alkohol i. Et sikkert hit er at købe noget mousserende vin uden alkohol. Det smager skønt og så kan du samtidig servere mousserende vin med alkohol til dem, som ikke er på vandvognen.

- Find inspiration til lækre mousserende vine med og uden alkohol her -

Vælger du at servere mousserende vin skal du selvfølgelig gøre det i champagneglas. Det er ikke sådan, at du slet ikke kan servere disse drinks i almindelige drikkeglas, men ønsker du at gøre lidt særligt ud af denne velkomstdrink skal du sørge for at servere i champagneglas. Derudover kan du hælde lidt appelsinjuice i den mousserende vin, hvilket vil være med til at skabe lidt sødme. Ønsker du at gøre drinken mere eksotisk kan du servere den med passionsfrugtsirup. Det skaber også en sødme og en helt karakteristisk smag.

 to champagneglas med indhold

Mindre udstyr til alkoholfri velkomstdrinks

Generelt kan man sige, at du ikke skal bruge helt lige så meget udstyr til at lave alkoholfri velkomstdrinks, som du skal til drinks med alkohol. Når du laver en almindelig drink er det for eksempel vigtigt, at du har et mål. Det kan blandt andet være et målebæger, et vippemål, eller et doseringsmål. Det, som man typisk bruger disse mål til er at afmåle alkohol. Netop derfor har man ikke brug for disse værktøjer når der ikke skal alkohol i drinken. Noget, som man dog kan få brug for uanset om der er alkohol i velkomstdrink eller ej, det er en shaker. Med en shaker kan man nemlig ryste alle ingredienserne godt og grundigt sammen således, at smagen bliver større og mere intens.

- Bliv inspireret af de mange shakere du kan finde hos Barlife og find din egen favorit!! -Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna