Drikkeglas

Gode drikkeglas er bare nødvendige at have, så du altid kan servere vand til vinen med stil. I drikkeglas kan du servere kolde, farvede, alkoholrige eller ’virgin’-drinks, eller du kan sågar bare servere et glas iskoldt vand.

Hos BarLife finder du alt fra farvede vandglas til drikkeglas i krystal. Se vores sortiment nedenfor og læs mere om de mange drikke glas lige her. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 29%
  Drikkeglas Hobstar - 35cl - Libbey 20084135 by LIBBEY color Sort
  Drikkeglas Hobstar - 35cl - Libbey
  Tilbudspris 35,00 kr. Normalpris 49,00 kr.
 2. 20%
  Drikkeglas Hobstar - 47cl Libbey 20084047 by LIBBEY color Sort
  Drikkeglas Hobstar - 47cl Libbey
  Tilbudspris 39,00 kr. Normalpris 49,00 kr.
 3. 32%
  Bormioli Line drikkeglas, klar, 29 cl 20404520 by BORMIOLI color Klar
  Bormioli Line drikkeglas, klar, 29 cl
  Tilbudspris 12,95 kr. Normalpris 19,00 kr.
 4. 47%
  Timeless Drinksglas 35 cl 96173301 by Pasabahce color Sort
  Timeless Drinksglas 35 cl
  Tilbudspris 29,00 kr. Normalpris 55,00 kr.
 5. 32%
  Bormioli Line drikkeglas, klar, 39 cl 20404531 by BORMIOLI color Klar
  Bormioli Line drikkeglas, klar, 39 cl
  Tilbudspris 16,95 kr. Normalpris 25,00 kr.
 6. 32%
  Bormioli Line drikkeglas, blå, 29 cl 20404522 by BORMIOLI color Blå
  Bormioli Line drikkeglas, blå, 29 cl
  Tilbudspris 12,95 kr. Normalpris 19,00 kr.
 7. 41%
  Timeless Drinksglas 45 cl 96173401 by Pasabahce color Sort
  Timeless Drinksglas 45 cl
  Tilbudspris 35,00 kr. Normalpris 59,00 kr. Pris ned til 25,00 kr.
 8. 32%
  Bormioli Line drikkeglas, lilla, 29 cl 20404521 by BORMIOLI color Lilla
  Bormioli Line drikkeglas, lilla, 29 cl
  Tilbudspris 12,95 kr. Normalpris 19,00 kr.
 9. Bormioli Rockbar drikkeglas, blå, 27 cl 20733227 by BORMIOLI color Blå
  Bormioli Rockbar drikkeglas, blå, 27 cl
  25,00 kr.
 10. 11%
  Libbey Hobstar drikkeglas, højt, 35,5 cl, H14,3 cm 19154135 by LIBBEY color Sort
  Libbey Hobstar drikkeglas, højt, 35,5 cl, H14,3 cm
  Tilbudspris 49,00 kr. Normalpris 55,00 kr.
 11. Vandglas 38 cl Linka 96183001 by StemZero color Sort
  Vandglas 38 cl Linka
  18,00 kr.
 12. Bormioli Romantic drikkeglas, blå, 47,5 cl 20800813 by BORMIOLI color Sort
  Bormioli Romantic drikkeglas, blå, 47,5 cl
  22,00 kr.
 13. Bormioli Romantic drikkeglas, lyserød, 34 cl 20800811 by BORMIOLI color Sort
  Bormioli Romantic drikkeglas, lyserød, 34 cl
  22,00 kr.
 14. Bormioli Slot drikkeglas, blå, 29 cl 20404529 by BORMIOLI color Blå
  Bormioli Slot drikkeglas, blå, 29 cl
  15,00 kr.
 15. Cocktailglas 22 cl Diony 96173501 by StemZero color Sort
  Cocktailglas 22 cl Diony
  31,00 kr.
 16. Timeless Vand/drinksglas 32 cl 96173901 by Pasabahce color Sort
  Timeless Vand/drinksglas 32 cl
  39,00 kr.
 17. Odin Hiball Tumbler 35.6cl ODN440 by Genware color Sort
  Odin Hiball Tumbler 35.6cl
  29,00 kr.
 18. Bormioli Oriente drikkeglas, grøn, 40 cl 20404541 by BORMIOLI color Grøn
  Bormioli Oriente drikkeglas, grøn, 40 cl
  22,00 kr.
Stigende orden
Side

STØRRELSEN AF DRIKKEGLAS VARIERER MEGET

Inden du beslutter dig for, hvilke drikkeglas du ønsker at anskaffe, bør du overveje selve størrelsen på glasset. Vi tilbyder her på siden drikkeglas i mange forskellige størrelser, og måske vil du gerne have en variation i blandt dine egne glas.

Der er mange som vælger at have drikkeglas i forskellige størrelser, da der jo er forskel på hvor tørstige dine gæster er, og hvor meget du ønsker at servere af drikkevarer for dem.

At købe drikkeglas i forskellige størrelser fra mærket Libbey i stilen Endessa ville være et godt bud, da glassene minder om hinanden samtidig med, at de har forskellige størrelser.

Et andet drikkeglas som du kan finde i forskellige størrelser er Inverness glasset fra samme serie, Libbey. Glasset har et kantet mønster forneden og er desuden karakteriseret ved at have en tyk bund.

Hvis du vælger at købe et mindre glas, vil du opleve, at det er bredere men dog væsentligt lavere. Og her er det større glas, højere men slankere. Så disse drikkeglas er gode til forskellige formål, og uanset hvad du har tænkt dig at bruge dine drikkeglas til, så vil de opfylde formålet.

Mange drikkeglas du finder her på siden, kan også bruges til andet end at drikke af. Mange af dem er dekorative med noget i, eller de kan bruges som en skål til lidt godt til kaffen. Du har altså muligheden for at slippe fantasien løs i forhold til, hvordan du ønsker at bruge dine drikkeglas – mulighederne er i hvert fald mange.

Forskellige anvendelsesmuligheder

Mange drikkeglas du finder her på siden, kan også bruges til andet end at drikke af. Mange af dem er dekorative med noget i, eller de kan bruges som en skål til lidt godt til kaffen eller måske til servering af skyr når du laver brunch. Du har altså muligheden for at slippe fantasien løs i forhold til, hvordan du ønsker at bruge dine drikkeglas – mulighederne er i hvert fald mange. Tanken omkring, at drikkeglas kun bruges til servering af diverse kølige drikkevarer, kan vi derfor hurtigt mane til jorden. Hvis du skal dække et smukt bord, så kan du med fordel bruge dine drikkeglas som fyrfadsstager. I denne sammenhæng er glas med mønster i overfladen eksempelvis krystalglas et oplagt valg, da de skaber et smukt spil i lyset.

Derudover findes der et udvalg af drikkeglas, som både kan bruges til servering af kolde- og varme drikke. Her på siden har vi naturligvis et stort udvalg af krus og kopper, men du finder også udvalgte drikkeglas, som du kan drikke kaffe og te af. I denne sammenhæng, så har Libbey produceret deres Gibraltar glasserie. Libbey Gibraltar glassene er fremstillet i hærdet glas, hvorfor de også er anvendelige til servering af varme drikke. En klassisk og velkendt glasserie, som du formentligt allerede er bekendt med, da denne type glas anvendes på diverse caféer.

Glas til hverdag og festlige anledninger

Her hos BarLife finder du praktiske og holdbare glas, der er egnede til dagligdagen. Når du er på udkig efter drikkeglas til hverdagen, så lyder tippet herfra at vælge et glas, der tåler at komme i opvaskemaskinen. Gør også gerne overvejelser omkring størrelsen på glasset, så det hverken er for stort eller for småt. Hvis opbevaringspladsen i køkkenskabene er lidt træng, er det en god ide at vælge stabelbare glas. Udover at vi har et stort sortiment af glas til hverdagen, så finder du også et bredt udvalg af æstetiske glas, der er oplagte til festlige lejligheder. Til de festlige anledninger, er det ideelt at vælge en glasserie, der udbyder forskellige typer glas. Dermed har du mulighed for at matche dine vinglas og vandglas når du dækker et festligt bord.

ET RIGTIGT KØKKEN FÅR BRUG FOR DRIKKEGLAS

Er du lige flyttet ind et nyt sted, måske endda sammen med en anden person kan du være nødsaget til at skaffe dig af med alt dit gamle køkkengrej, så pladsen kan blive givet til noget nyt. Det kan være alt fra din blender til samtlige af dine skåle. Også andre ting i hjemmet skal måske skiftes ud, og her kunne isærkøkkenudstyr så som drikkeglas være en af dem.

Hvis du skal starte en ny samling af ting til køkkenet, så bør du altid som minimum have glas at drikke af. Og her kan du fra siden vælge alle mulige forskellige former for drikkeglas, så du kan finde lige præcis de drikkeglas, som vil være bedst til din eller jeres stil.

Kan du godt lide det lidt mere pompøse, så er drikkeglas fra Libbey i enten kobber, sort eller sølv et oplagt valg. Deres krystalformede mønster gør, at de skiller sig ud, og de vil se godt ud i ethvert køkken og på ethvert spisebord. I finder også mange andre former for drikkeglas med et lignende mønster, så som Masquerade og Longchamp, som er forskellige i deres mønster, men som har det til fælles, at de har et krystalmønster.

Krystalglas til både vand og whisky

Vi har allerede nævnt glassene fra Libbey i flere sammenhænge. Men de er virkelig langt fremme når det gælder fremstillingen af stilede krystal glas, som kan være enormt dekorative at have som drikkeglas. De smukke krystalmønstre gør det til en helt anden oplevelse at nyde et glas vand.

Og kan du godt lide det majestætiske klassiske krystalglas, så vil et vandglas fra Longchamp som dette, højst sandsynligt falde i god jord hos dig. Foruden drikkeglasset finder du også i denne serie krystal vinglas, krystal champagneglas samt shotglas.

Glassets mønster skifter, som det stiger til vejrs, hvilket er med til at gøre det mere levende. Bunden er karakteriseret ved dets tæthed både i mønster og form, hvilket giver glasset en ganske særlig klasse. Det vil især passe perfekt til nogle særlige begivenheder som et bryllup, en større fødselsdag eller til nytårsaften.

Kan du godt lide krystalglas, men ikke den store tilhænger af det typiske krystalglas look, så vil dette flotte Bacci vandglas fra Urban Bar være lige sagen. Dette smukke vandglas er et cocktail glas værdigt. Fuldstændig klart uden de klassiske krystalmønstre og så er glasset med stilk, hvilket bare sætter den udseendemæssige prik over i’et.

Måske du allerede er godt bekendt med brugen af de flotte krystalglas, når du drikker en god whisky. Mange personer anvender nemlig tumblerglasset også kaldet lowballglasset, når de nyder den højlandske spiritus.

Det fede med krystalglas er at de både fungerer ideelt til servering af whisky, samtidig med at de tjener formålet som det perfekte vandglas. Du kan dermed slå to fluer med et smæk, hvilket i mange tilfælde er rigtig praktisk.

Farvede drikkeglas fra Luigi Bormioli

Vi har allerede fortalt en masse om de forskellige størrelser, som et drikkeglas kan have, og der findes også mange forskellige forme. Men der er faktisk også et andet element, som nogle drikkeglas har fået tilført i deres fremstillingsproces, som gør dem utroligt dekorative at kigge på, og det er farve.

Farvede drikkeglas kan du bruge til at skrue op for niveauet af borddækningen, hvor de mange forskellige farvenuancer vil skabe en helt fantastisk stemning. Du kan selvfølgelig vælge at dække bord med glas i samme farve, men vi vil næsten anbefale dig at sætte mange forskelligt farvede glas på bordet for netop at skabe en helt særlig atmosfære.

Et af de brands som er særligt kendte for at fremstille smukke farvede drikkeglas er Luigi Bormioli, og her hos BarLife kan du finde mange forskellige nuancer af netop det italienske glashus. Bl.a. er deres glasserie Bormioli Line meget populær, hvor også Bormioli Slot byder på smukke farvede drikkeglas.

Hvis du godt kan lide de lidt mere specielle designs, som strider imod det traditionelle, så kan vi varmt anbefale dig at tage et kig på de grønne Bormioli Oriente drikkeglas, som nærmest ligner en glasskulptur.

Når det handler om drikkeglas, er der uendeligt mange muligheder, og hvis du anskaffer dig nogle farvede drikkeglas, kan du i hvert fald skabe en helt særlig bordstemning.

Drikkeglas i fine former

I vores store sortiment af drikkeglas finder du som du måske kan fornemme noget for enhver smag. Der er glas med forskellige mønstre eller glas i smukke farver. Men ikke nok med det, så består udvalget også af glas i forskellige former.

Det klassiske drikkeglas har typisk en mere lige facon eller en let runding. Det er dog kun et udpluk af de mange muligheder, der findes når vi taler om, hvilke designs og former et drikkeglas kan have.

Et par eksempler herpå kan være Libbey Pineapple glas, der som du formentlig har gættet ud fra navnet, er udformet som en ananas.

Bormioli har også lavet en serie af glas med en interessant facon. Deres Oriente serie har et nærmest krystallignende udtryk og glassene findes tilmed i smukke farvestrålende udgaver.

I drikkeglas kategorien finder du også det imponerende runde glas fra Urban Bar. Udover at glassene findes i forskellige udformninger, så har vi også et stort udvalg af glas, hvorpå der fremgår et mønster i glassets overflade.

Et af de mest populære mønstre i denne sammenhæng er krystalglas. Men derudover findes de med linjer, cirkler og meget andet.

Mønsteret på ydersiden skaber et iøjnefaldende spil, der især kommer til syne når du servere smukke drinks, lækker juice eller andet i glassene.

BarLife – en verden af glas

Vi har en stor online glas shop, som indeholder alt fra grønne vinglas til vinglas uden stilk. Og til de farvede glas, finder du naturligvis også matchende grønne glas, som du kan servere vand i. På den måde sikre du, at dit stilvalg kan gennemføres fuldt ud og efterlader intet til tilfældighederne.

Hvad end om du er til små eller store vinglas, vandglas, champagneglas mm. så finder du dem alle her hos os.

Vores priser varierer bredt, så du har både mulighed for at købe billige vinglas, ølglas, champagneglas og glas i det hele taget. Men for at appellere til det brede publikum, har vi sørget for at inkludere mange forskellige brands som også prismæssigt fordeler sig jævnt over hele spektret.

Er du interesseret i at gøre en god handel, så sørg for at holde dig ajour med vores side, hvor der løbende kommer tilbud på både vinglas, ølglas, romglas osv.

Skal du have opgraderet dine drikkeglas hjemme i skabet, så er du altså kommet til det rette sted. Føl dig velkommen til at gå på opdagelse i blandt vores store udvalg, og se om du ikke kan finde lige præcis det drikkeglas, som du går og mangler.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna