Indlæser...

Fermentering Sæt Kilner® Ø17x32cm

Varenummer
688932
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 330,00 kr. Normalpris 559,00 kr.
Spar 41% (229 kr)

Beskrivelse

Kilner® Fermenteringssæt - Skab Levende Kulturer af Fermenterede Fødevarer

Med Kilner® Fermenteringssættet kan du nemt lave lækre fermenterede fødevarer fyldt med vitaminer, mineraler og probiotiske kulturer. Dette sæt er perfekt til at skabe levende kulturer af sauerkraut, kimchi, syltede agurker og meget mere.

Sættet består af et glasbeholder med en diameter på 17 cm og en højde på 32 cm. Den er lavet af holdbart glas, der sikrer en sikker og hygiejnisk fermenteringsproces. Sættet inkluderer også silikontop og plastlåg, der sikrer, at dine fermenterede fødevarer forbliver friske og beskyttede under hele processen.

At lave fermenterede fødevarer er enkelt med Kilner® Fermenteringssættet. Du skal blot tilføje dine foretrukne grøntsager, vand og salt. Opskrifter og en vejledning er inkluderet, så du kan komme godt i gang med at skabe dine egne fermenterede lækkerier.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for fermentering, vil Kilner® Fermenteringssættet være et uundværligt redskab i dit køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna