Indlæser...

Clipflaske NY Kilner® 300 ml

Varenummer
688880
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

69,00 kr.

Beskrivelse

Kilner® Clipflaske - Perfekt til Opbevaring og Konservering

Denne Kilner® Clipflaske er ideel til opbevaring og konservering af forskellige væsker som olier, eddiker, saft og sirup. Flasken er lavet af glas, silikone og rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid.

Med en kapacitet på 300 ml og målinger i amerikanske fluid ounces (US fl oz) og liter på siderne, kan du nemt og præcist afmåle mængden af væske, du ønsker at opbevare eller konservere. Det glasformede design og den klare farve giver flasken et stilfuldt udseende, og den unikke klemmelåg gør det nemt at åbne og lukke flasken.

Uanset om du bruger flasken til at opbevare dine egne hjemmelavede saucer eller til at holde dine favoritdrikke friske, vil Kilner® Clipflasken være et praktisk og stilfuldt valg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna