Indlæser...

Konserveringskrukke Kilner® rund 0,5 liter

Varenummer
688908
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

65,00 kr.

Beskrivelse

Konserveringskrukke Kilner® - Perfekt til Opbevaring af Madvarer

Denne konserveringskrukke fra Kilner® er ideel til opbevaring af madvarer. Den har en kapacitet på 0,5 liter og måler 127 x 83 mm, hvilket gør den perfekt til at opbevare små portioner af f.eks. syltetøj, saucer eller krydderier.

Krukken er lavet af glas og metal og har et klart-guld design, der tilføjer et elegant touch til dit køkken. Den har et let anvendeligt metalskruelåg, der består af to dele - en udskiftelig vakuumsæl og et metalskruelåg til at sikre tætningen. Skruelåget kan genanvendes op til 10 gange, men vakuumsælen skal udskiftes efter hver brug.

Med denne konserveringskrukke kan du nemt og sikkert opbevare dine madvarer og holde dem friske i længere tid. Den traditionelle Kilner®-stil og den praktiske størrelse gør den til et uundværligt redskab i dit køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna