Indlæser...

Flaske med klips Kilner® 550 ml

Varenummer
688917
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

79,00 kr.

Beskrivelse

Kilner® 550 ml Flaske med Klips - Bevar Olier og Saft i Stil

Denne Kilner® flaske med klips er det perfekte redskab til at bevare dine olier og saft. Flasken er lavet af holdbart glas og rustfrit stål, hvilket sikrer, at dine væsker forbliver friske og velsmagende. Med en kapacitet på 550 ml og målene 274 x 67 mm er flasken rummelig nok til at opbevare en god mængde væske.

Flasken har et traditionelt svingtop-låsesystem og er udstyret med Kilner®-logoet, der er et symbol på kvalitet og pålidelighed. Den medfølgende silikoneforsegling og clip top-låg sikrer en lufttæt tætning, der holder dine olier og saft friske i længere tid.

Uanset om du bruger den til at opbevare hjemmelavet olivenolie, friskpresset juice eller andre væsker, vil denne Kilner® flaske med klips tilføje stil og funktionalitet til dit køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna