Indlæser...

Sigt krukke Kilner® 0,5 liter

Varenummer
688902
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

106,00 kr.

Beskrivelse

Kilner® Sigt Krukke Set - Perfekt til Sigtning og Opbevaring

Med Kilner® Sigt Krukke Set får du et uundværligt redskab til sigtning og opbevaring af mel, kakao og flormelis. Sættet inkluderer en 0,5 liters bredmundet krukke, der gør det nemt at fylde ingredienser i krukken. Derudover får du også et skruelågs-sigtetilbehør og et rustfrit stål låg, der holder indholdet frisk under opbevaring.

Brugen af krukken er enkel - fyld den med den ønskede ingrediens, ryst den og sæt låget på, når du er færdig. Den er ideel til bagning, støvning af overflader og afslutning af retter. Med Kilner® Sigt Krukke Set kan du nemt og effektivt sigte dine ingredienser og opbevare dem på en praktisk og stilfuld måde.

Denne krukke er lavet af glas og rustfrit stål og har en diameter på 9 cm og en højde på 16,5 cm. Den klare og sølvfarvede design tilføjer et elegant touch til dit køkken, og den er nem at rengøre efter brug.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna