Artland

Artland er et helt unikt brand fra USA, der nytænker hvordan glas traditionelt har set ud, og i stedet arbejder med at bevare funktionaliteten og nytænke designet. De producerer service til køkkenet, hvor især glasartikler er i højsædet.

Her hos BarLife finder du et bredt udvalg af de ikoniske glas fra deres Neon-serie, som vi vil fortælle dig meget mere om længere nede på siden. Du kan Læs mere her .

Indlæser...
Stigende orden
 1. Artland Neon Old Fashioned glas 2stk. 26846DS by BARLIFE color Sort
  Artland Neon Old Fashioned glas 2stk.
  269,00 kr.
 2. Artland Neon Gin Balloon glas 2stk. 26845DS by BARLIFE color Sort
  Artland Neon Gin Balloon glas 2stk.
  349,00 kr.
 3. Artland Neon Vinglas 2stk. 450ml 26843DS by BARLIFE color Sort
  Artland Neon Vinglas 2stk. 450ml
  299,00 kr.
Stigende orden

ARTLAND NEON

En helt unik produktserie vi forhandler her på siden, er Neon. Bare se på glassene og du forstår hurtigt den eksklusivitet der hviler over glassene. Og vi kommer ikke uden om de helt specielle farver, som er malet i bunden af glassene, og som giver indtrykket af, at en regnbue er blevet indfanget heri.

De regnbuemæssige elementer giver et fuldstændig enestående farvespil, som virkelig kommer til udtryk, når du drikker af glassene. Vi vil faktisk gå så langt som til at sige, at du får et mindre kunstværk hjem i stuen, ved at anskaffe dig de farvestrålende glas.

Vi har løbende udskiftninger i sortimentet, som er tilpasset de nye produktioner der udkommer fra Artland, men i øjeblikket kan du finde fire forskellige glas i Neon-kollektion.

 

Artland Neon Old Fashioned

Det første glas, som vi vil fortælle dig lidt omkring, er et klassisk tumblerglas. Eller det vil sige, at du kan slå en fed streg over klassisk og erstatte det med unikt. For Neon Old Fashioned er ikke at sammenligne med nogle andre glas, og derfor kan du næsten høre vitrineskabet skrige desperat efter, at få det ind til samlingen.

Glasset er perfekt egnet til servering af whisky, gin & tonic eller blot ganske almindelig vand og sodavand. Med de karakteristiske regnbuefarver vil du få en oplevelse, når du drikker af glasset, som er ganske speciel.

Af særlige specifikationer kan vi nævne, at materialet glasset er lavet i er mundblæst glas. Hvert glas er dermed ganske unikt. I forhold til rengøring, så kan du sagtens sætte disse i opvaskemaskinen, dog vil vores anbefalinger gå på, at du vasker dem op i hånden. Og som nævnt så er glasset ideelt til drinks eller som vandglas.

Nu vi er ved glas, som kan bruges til whisky, så vil vi da også lige benytte lejligheden til at henvise dig til vores store udvalg af whiskyglas. Her kan du finde mange forskellige designs med alt fra tulipanglas til krystaltumblerglas.

 

Artland Neon Gin Balloon    

Vores næste glas er et ginglas. Men ikke bare et hvilket som helst ginglas, for på samme måde som tumblerglasset, fortsætter Artland deres farvestrålende ideer, hvilket kommer til udtryk her.

Neon Gin Balloon passer fuldstændig som hånd i handske til den stigende popularitet, som gin har gennemgået de seneste år. For i en kultur hvor vi godt kan lide at skille os ud og være unikke, så hylder dette glas netop hele mindsettet, at det er fedt at være unik.

En ting er, hvordan glasset ser ud, en anden er, hvordan det er at drikke af. Og her har Artland igen formået at skabe et glas, som viser de bedste sider frem i din gin & tonic. Med en volumen på 700 ml har du i den grad muligheden for at lave dig selv en ordentlig balje af en drink – selvom vi klart vil fraråde dig at gøre det.

Grunden til at mange ginglas er så store, er netop for at give en større overflade, som kan ilte din drink, og dermed frembringe alle de gode duft- og smagsaromaer.

Hvis du er interesseret i at se flere glas, så har vi samlet vores store udvalg af ginglas lige her.

 

Artland Neon Vinglas

Den perfekte gave til vinelskeren! Både med fokus rettet på designet men også fordi det er et godt vinglas. Det er lige før at Artlandglasset kan betragtes som en dekoration i sig selv, hvilket blot gør den samlede vinoplevelse til noget ganske særligt.

Ligesom med de foregående glas, så har dette Neon Vinglas nogle specifikationer, som vi lige synes er værd at informere dig om.  

Bl.a. kan du sagtens komme glasset i opvaskemaskinen, men vil du gerne være helt sikker på at det bevarer klarheden, så er vores klare anbefaling, at du altid vasker det op i hånden. Materialet er mundblæst glas, hvilket gør hvert glas helt unikt.

Her hos BarLife finder du et stort udvalg af vin. Vi opdaterer hele tiden sortimentet, og du kan også løbende finde fantastiske tilbud på både rødvin og hvidvin.

Det samme gør sig gældende med vinglas. Her har vi også samlet nogle af de bedste brands, som findes på markedet, så vi kan garantere dig en høj kvalitet. Så lad dig endelig inspirere af vores store vinunivers.

 

Artland Neon Champagneglas  

Vi slutter af med et brag og lader champagneboblerne flyde. For som en del af Neon-serien finder du dette vidunderlige champagneglas. Spækket til med en charmerende elegance får du et glas som er helt sit eget. Naturligvis med de karismatiske regnbuefarver, som alle glassene i Neon-serien er dekoreret med og ellers en æstetik som alene ved udseendet, gør dig en lille smule champagnetørstig.

Glasset er højt og smalt hvilket betyder, at champagnen som skænkes her i kan holde sig sprudlende i længere tid. Desuden er stilken utrolig tynd men samtidig behagelig at holde omkring, så du let og ubesværet kan nyde smagsoplevelsen.

Kunne du tænke dig at se et større udvalg af champagneglas, så finder du her hos BarLife et bredt sortiment af både champagneglas og krystal champagneglas.

 

Her på falderebet vil vi da lige gøre dig opmærksom på, at du altid er velkommen til at søge inspiration i vores kæmpe glasunivers. Det er ikke for at prale, men vi tør næsten godt at påstå, at vi har glas til alle lejligheder. Så hvad end du mangler portvinsglas, grappaglas, plastikglas eller farverige cocktailglas, så finder du dem her hos os.

Artland Neon serien er et glimrende eksempel på det meget alsidige udvalg af glas, som du finder her hos os. Vi elsker de brands som tør tænke i andre retninger, og som tør at skille sig ud fra mængden.

Vi er nemlig overbeviste om, at det giver en meget bedre oplevelse. Vi håber, at du har lyst til at opleve de farverige glas.

Rigtig god fornøjelse!   

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna