Tre gins til de mørke vintermåneder

Indlæser...
Tre gins til de mørke vintermåneder

Temperaturerne daler, dagenes lyse timer bliver kortere og vejret indbyder mest af alt til hyggelige stunder indendørs. Her er samlet tre velsmagende bud på gins, der kan nydes i de mørke vintermåneder. Gin kan selvfølgelig drikkes året rundt, men de følgende passer særligt godt til vinterens krydrede og varme smage. Læs med nedenfor og find ud af, hvilken gin, der skal være den næste tilføjelse til samlingen.

 

Le Tribute Gin

Først vil vi introducere dig for Le Tribute Gin, som er en anerkendt spansk gin i en imponerende kvalitet. Den har vundet utallige priser, deriblandt prisen som verdens bedste i år 2015 ved Master Selection. Det er en gin, som udover sit pragtfulde ydre i et stilrent design tilmed også har en beundringsværdig smag. Le Tribute Gin er en frisk gin med en let tørhed. Smagsnoterne er mange, men den er yderst behagelig, nuanceret og velsmagende. Det er en gin, der har tydelige citrusnoter grundet tilføjelsen af lime, appelsinskal, citronskal, kumquat, citrongræs, pink- og grøn- grape, appelsin og mandarin. Derudover er der blandt andet tilsat smagsnoter af kardemomme og enebær. Det er en skøn gin, der er et frisk indspark til de mørke aftener, men passer også utrolig godt grundet smags- og duftnoterne, hvor især mandarinen er gennemgående i udtrykket. Kort sagt, så er det en unik gin, der skal prøves og som vil behage enhver gin-entusiast.

 

Blue Velvet Violet Gin

Næste i rækken er Blue Velvet Gin. Listen er selvfølgelig opsat i vilkårlig rækkefølge, da det er svært og faktisk umuligt at favorisere blandt de skønne gins. Som navnet antyder, så er det en blå gin, men udover den smukke farve, så imponerer den yderligere ved, at den skifter farve til violet når den tilføres tonic vand. Det er udover det betagende ydre tilmed også en gin med en dejlig smag. Ginnen er lavet på violet blomster, kirsebærblomster, liljer og ærteblomster. Ginnen er udover botaniske og florale smagsnoter også tilført noter af enebær, koriander, angelikarod og kardemomme. Blue Velvet Violet Gin er yderst velsmagende og skal prøves, hvor den imponerer på smag, men også er spektakulær grundet dens farve og farveskift, som overrasker dine gæster ved servering. De botaniske smagsnoter er klædelige året rundt, men er også en skøn tilføjelse i vinterens kolde- og dystre- vejr. Det er endvidere ikke udelukkende botaniske smage, hvilket gør den ekstra oplagt til vintermånederne grundet de let krydrede og aromatiske smagsnoter fra koriander og angelikarod.

 

 

Gordon’s Premium Pink Gin

Derudover er en klassiker, der også er passende i vintermånedernes dunkle vejr, Gordon’s Premium Pink Gin. Det er en gin, der er velafbalanceret i mødet mellem det klassiske velkendte fra Gordon’s Dry Gin og det udforskende i kraft af de bærinspirerede smage. Ginnen er produceret på naturlige smagstilsætninger, hvilket har resulteret i en frisk, blød og let smag med noter af jordbær, hindbær og ribs. Derudover har ginnen grundet smagsnoterne fra bær, en nydelig rosa farve, hvilket navnet også indikerer. Smagsnoterne fra bær giver ginnen et let strejf af sødme. Derudover er ginnen tilført den velkendte enebær smag, hvilket har resulteret i en skøn kombination af den klassiske ginsmag, som i dette tilfælde er tilført smagsnoter fra bær. Den bløde og friske smag gør den passende året rundt, hvor den kan tilføres garniture alt efter den givne sæson, så du både kan nyde den på terrassen om sommeren og indendørs i vinteren. Dermed en meget alsidig gin, der er en god tilføjelse til barskabet.  

 

Find et stort udvalg af drikkevarer og barudstyr hos Barlife, så du eksempelvis kan finde tonicvand og garniture til dine gins samt glas til servering af dine Gin & Tonics. Læs spændende facts om tonicvand eller bliv endnu klogere på gin og dens brug, så du kan få endnu bedre indsigt i, hvordan du får dine gins til at fremstå bedst muligt alt efter anledning og sæson.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna