Indlæser...

Gordon's Premium Pink Gin FL 70

Varenummer
10287
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

162,00 kr.

Beskrivelse

Gordon's Premium Pink Gin

Alkohol: 37,5%

Indhold: 70cl

Land: England

Faktisk er denne Gordons Premium Pink Gin inspireret af en original opskrift fra 1880’erne. Denne Gordon gin har en meget fin balance mellem den originale Gordon’s Dry Gin og så de bærinspirerede botanicals, der består af jordbær, hindbær og ribs. Netop disse meget sommerlige smagssammensætninger giver denne pink gin Gordons en utrolig frisk og let smag, der passer fuldstændig perfekt til en sommeraften ude på altanen eller terrassen.

Der er udelukkende anvendt naturlige smagstilsætninger, hvilket du heller ikke er i tvivl om, når du smager på ginnen. Desuden har den en meget blød tekstur, hvilket er enormt lækkert til de bløde og frugtige aromaer.

Alt i alt en super lækker lyserød gin som kan bruges i mange forskellige drinks og cocktails.

 

Spændende tilføjelse til ginskabet

Gordon’s Pink Gin udfordrer den gængse opfattelse af, hvad en gin er, og typisk smager af. Det er en smagfuld gin, der imponerer med en frugtig smag, der har et strejf af sødme samt et hint af den velkendte enebær smag. Bliv klogere på gin og de forskellige typer her.

Den er noget for dig, hvad end du er ginelsker med en stor samling af den skønne alkohol eller du er nybegynder i gin-feltet, og stadig er ved at opbygge din samling. Forkæl en ginelsker med den fine gin eller måske en gaveæske med gin.

 

Lækre Gordons Pink Gin Drinks

Gin er bare suverænt til drinks, og selvfølgelig ligger den klassiske Gin og Tonic opskrift meget højt på favoritlisten. Der findes så mange nemme drinks med gin og velkomstdrinks med gin, at det ikke kræver nogen særlig bartenderuddannelse for at slippe godt fra land.

Og hvad angår denne Gordons Pink Gin opskrift muligheder, så lever den fuldstændig op til ginnens repertoire. Du kan nemlig sagtens bruge Gordons Pink Gin til en cocktail, og der er mange opskrifter efterhånden.

Derfor vil vi gerne give dig nogle inspirerende måder, hvorpå du kan sammensætte en lækker lyserød drink, uden at du skal anskaffe dig en masse ting.

Hvis du ikke har lyst til at lave andet end den klassiske Gin & Tonic, så går den rigtig godt sammen med en helt almindelig Tonic Vand.

 

Gordon’s Pink Gin And Tonic opskrift

Vi vil begynde listen med intet ringere end en Gin & Tonic i lyserød udgave. Blot en af mange gin og tonic opskrifter, men det gør den bestemt ikke mindre god. Helt generelt så vil vi anbefale dig at bruge en jigger eller en anden form for målebæger, for at finde det helt rette gin og tonic blandingsforhold, som naturligvis også er vigtigt for andre drinks.

Ellers er alt hvad du skal bruge:

 • 4 cl Pink Gin
 • 10-12 cl Tonic (Fevertree eller Fentimans)
 • Isterninger
 • Et Gin & Tonic glas
 • Friske jordbær til pynt

Fyld først dit drinkglas med isterninger og tilsæt herefter gin. Top nu op med tonic og pynt med et eller to halve jordbær. Server evt. drinken med et farvestrålende sugerør for at gøre den endnu mere sommerlig.

 

Gordon’s Pink Gin Spritz opskrift

Denne cocktail er en af de gin drinksopskrifter, som egner sig særligt godt til velkomstdrink, da den får tilsat nogle sprudlende bobler fra Prosecco. I forhold til valget af Prosecco så kan du sådan set vælge efter dine egne præferencer. Men er den i den tørre ende af skalaen, gør det bestemt ikke noget. Du kan selvfølgelig også prøve dig med en lyserød Prosecco, for at køre et matchende farvetema i dine drinksingredienser.

Sørg desuden for at vælge en lækker lemonade, som f.eks. Fentimans Rose Lemonade eller lignende.

Ellers er alt hvad du skal bruge:

 • 4 cl pink gin
 • 10 – 12 cl lemonade
 • Prosecco (Blandingsforhold er efter eget ønske)
 • Et stort vinglas eller cocktailglas
 • Jordbær til pynt
 • Isterninger

Ligesom du altid skal gøre, så fyld først is i dit drinkglas. Herefter tilsætter du den lyserøde gin og efterfølgende lemonaden. Nu topper du så forsigtigt op med Prosecco og afventer lige moussesituationen. Giver det mening, kan du jo med fordel hælde en skvis mere i, når boblerne har aftaget.

Pynt nu drinken med et par friske jordbær og et farvestrålende sugerør.

 

Gin Hass Strawberry opskrift

Den sidste lyserøde drink som vi vil forkæle dig med i denne omgang, er en pink version af den ellers meget populære Gin Hass. Under normale omstændigheder vil det være ingredienser som lemon sodavand og mangosirup, der i samspil med en god gin skaber den skønne drink.

Men den variation, som du nu vil blive præsenteret for, er en smule anderledes.

Her er hvad du skal bruge:

 • 4 cl pink gin
 • 2-4 cl jordbærsirup alt efter hvor sød du ønsker drinken.
 • 10-12 cl lemonade
 • Friske jordbær til pynt
 • Isterninger
Efter at du har fyldt isterninger i dit glas, så begynder du med at hælde ginnen udover isterningerne. Herefter topper du op med lemonade for så at slutte af med jordbærsirup. Rør rundt i drinken og pynt med friske jordbær samt et farvestrålende sugerør. Hermed har du en jordbærinspireret Gin Hass.
 

Valentines Cocktail

Den dejlige smagssammensætning af frugt, sødme og friskhed, gør at den er skøn at servere ved festlige lejligheder. Udover den dejlige smag, så er den æstetisk smuk med en fin rosa nuance. Server din gin i det rette ginglas, for at imponere endnu mere på æstetikken. For at få bedre indblik i kunsten om at servere i det rette glas, så læs mere her. Den smukke rosa nuance giver ginnen et smukt udtrykt, der fører tankerne mod kærlighed. Derfor får du her en opskrift på en skøn drink, der kan serveres som lidt ekstra forkælelse til din udkårne til Valentines Day.

 

For at lave en Valentines Cocktail skal du bruge:

 • 4 cl. Gordon’s Premium Pink Gin
 • 10 cl. Mousserende vin
 • Friske Hindbær
 • Muddler
 • Isterninger

Tilfør dine friske hindbær i glasset og pres med din muddler. Fyld derefter isterninger i glasset og afslut med at tilføje din gin og mousserende vin.

 

Her hos BarLife kan du altid forhandle Gordons Pink Gin til en fornuftig pris, og ofte har vi også Gordons Pink Gin på tilbud, så du kan gøre et godt køb. Vi håber, at du har fundet en masse inspiration i denne alternative Gordon’s Gin, og at du kan se alle de mange potentialer, som er forbundet med de sommerlige bær botanicals. Hvis du har brug for flere opskrifter med gin, så kan du her læse om 3 drinks med gin, og dermed få endnu flere gode ginoplevelser.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna