Indlæser...

Le Tribute Gin FL 70

Varenummer
10246
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

349,00 kr.

Beskrivelse

Le Tribute Gin

Alkohol: 43%

Indhold: 70cl

Land: Spanien

 

Spansk oprindelse

Le Tribute Gin produceres af det anerkendte spanske destilleri, Destilierias MG beliggende i Vilanova, som er placeret 50 km syd for Barcelona. Et destilleri, der er en garvet familievirksomhed, som blev grundlagt tilbage i år 1835. Destilleriet er gået i arv i familiens generationer, hvor det nu drives af fjerde generation. De mange års erfaring ses i det prisværdige håndværk, der er forfinet gennem årene og generationerne. Samlet står destilleriet bag en række anerkende og velkendte gins udover Le Tribute, heriblandt Gin Mare, Masters Selection Gin og Gin MG. Sidstnævnte er blandt Spaniens bedst sælgende gins, hvilket netop understreger den familieejede virksomheds store succes. Le Tribute Gin er udarbejdet som en hyldest til destilleriets stifter Manuel Giro. Navnet LE Tribute er en betegnelse for Liquid Experience Tribute. Destilierias MG har i mere end 185 år produceret spiritus i høj kvalitet, hvilket klart afspejles i Le Tribute Gin, der både er unik og klassisk i sin smag og æstetik.

 

Anerkendt gin i høj kvalitet

Det garvede familieforetagende beviser virkelig, hvad kvalitet de leverer. Le Tribute Gin har en beundringsværdig smag, hvor den både er frisk, men samtidig har en let tørhed. Ginnen fremstilles ved brug af metoden fraktioneret destillation. Hvilket betyder, at alle ginnens botanicals destilleres separat, hvor de til sidst blandes sammen. Processen er dermed yderst kompleks, men metoden øger ginnens smagsaromaer. Metoden vil typisk resultere i en dyr gin, men Tribute Gin er taget den høje kvalitet i betrækning en gin, til en fordelagtig pris. Le Tribute Gin har opnået stor anerkendelse i både ind- og udland. Den ekstraordinære gin er grundet sin imponerende handcrafted kvalitet blevet hædret med utallige priser. Deriblandt er den hædret med prisen for verdens bedste i år 2015 ved Master Selection. Det er med andre ord en gin, du er nødt til at opleve.

 

En udsøgt smagsoplevelse

Le Tribute Gin har tydelige citrus smagsaromaer, hvortil ginnen blandt de kendte botanicals produceres på lime, kumquat, pink- og grøn grapefrugt, appelsinskal, citronskal, citrongræs, mandarin samt søde og bitre appelsiner. Ginnen fremstår endvidere med en let tørhed, hvilket kan skyldes tilføjelsen af kardemomme og den klassiske gin ingrediens enebær. Tilføjelsen af de mange forskellige smagsnoter resulterer i en frisk, unik og nuanceret gin, som desuden er yderst velsmagende, blød og behagelig på trods af sine 43% alkohol. Smagsoplevelsen og duftnuancerne præsenterer ingredienserne på bedste facon, hvor den klassiske enebær går op i en højere enhed i sammenspil med de citrusinspirerede smage samt smagsnoterne fra kardemomme.

 

Blandt de smukkeste ginflasker

Udover den imponerende smag, så imponerer Let Tribute Gin i den grad også med sit design. Ginnen er påfyldt unikke flasker i stilrent design, der minder om smukke gamle parfumeflakoner. Le Tribute Gin betegnes af mange gin-elskere som en af de smukkeste ginflasker. Den skiller sig ud ved sit eksklusive look, der også går igen ved Le Tribute Tonic. Designet understreger på bedste vis, hvilken smagsoplevelse, der er i vente. Flaskens etikette er blandt andet prydet med udtrykkene fresh og yet dry enough, hvilket også understøtter smagen, der er en fantastisk blandt af frisk- og tørhed.

 

Servering

En god gin skal selvfølgelig serveres i det rette glas, nemlig et ginglas. Derudover er det vigtigt med en tonic til din gin, hvis du ønsker at fremstille en Gin & Tonic. Du kan eksempelvis nyde den skønne Le Tribute Gin i samspil med den tonic, der er specielt produceret til netop denne gin, nemlig Le Tribute Tonic. Ved servering kan du endvidere frembringe smagsnuancerne ved at tilføre lidt garniture i glasset. Det kan være alt fra en frisk skive rød grape til tørret grapefrugt eller tørret lime.

 

Husk, at du her hos BarLife nemt kan få styr på dit næste gin køb. Her finder du et bredt udvalg af gin, om du er til det klassiske, botaniske, friske, innovative eller noget helt femte. Du finder gin i enhver prisklasse og derudover alt, hvad hjertet begærer af tilbehør og udstyr når der skal nydes en gin. Se blandt andet det store udvalg af tonic vand eller glasuniverset, hvor du finder glas til enhver anledning.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna