Hav udstyret i orden – hvad skal der være i hjemmebaren?

Indlæser...
Hav udstyret i orden – hvad skal der være i hjemmebaren?

Udstyret i orden – hvad skal der være i hjemmebaren?

Det kan være en jungle at finde rundt i, hvad der skal være i hjemmebaren. Derfor er denne guide udarbejdet, så du er helt klar over, hvilket udstyr du har brug for. Det er nemlig lidt sjovere at invitere til fest, hvis man har udstyret i orden. Læs med nedenfor og find ud af, hvad du behøver.

 

Ingredienserne

Vigtigst af alt er at beslutte sig for, hvad der skal serveres, dernæst skal du have styr på, hvilken alkohol eller spiritus, der skal købes eller hives frem fra barskabet. Ydermere skal du finde ud af, om der eventuelt skal bruges andre ingredienser til formålet. Det kan være der skal tilføjes lidt nyt spiritus til samlingen, så der er mulighed for i sammenhæng med et udvalg af forskellige mixere og sirup at blande diverse velsmagende cocktails.

 

Glas til servering

Udover at få styr på, hvad der skal serveres, så er det endvidere vigtigt at få styr på, hvordan det skal serveres. Det handler om at have det rette glas til anledningen. Der findes utallige typer glas, der har hver sit formål. Vin performer bare bedst i det rette vinglas. Vinglasset fås i forskellige størrelser og udformning, så de frembringer den bedst mulige smagsoplevelse når der serveres vin. Derudover findes der et utal af mange andre former for glas, der har til formål at fremhæve smagsnoterne samt forstærke det æstetiske udtryk. En glastype, der er utrolig populær, hvilket blandt andet skyldes det æstetisk smukke ydre, er krystalglas. Krystalglasset findes i mange afskygninger, så der er et nydeligt glas til enhver anledning. Hvad end det er for at nyde et glas boblende champagne eller måske et glas til at lave en skøn gin & tonic. Det er nemlig vigtigt ikke at gå på kompromis når der skal vælges glas til hjemmebaren. Mulighederne er mange, så det kan være svært at vælge, men du kan med fordel sigte efter et udvalg bestående af forskellige typer glas, så der er et glas til enhver lejlighed.

 

 

Cocktails

Skal gæsterne bydes på hjemmelavede cocktails, så er det især vigtigt at have udstyret i orden. Hvis ikke du allerede ejer en cocktailshaker, så er det på tide at erhverve dig en. Der findes forskellige cocktail- eller shaker sæt til formålet, hvor du får det klassiske barudstyr eksempelvis bestående af en shaker, cocktail ske, måleudstyr og en strainer. Med førnævnte, så kan du fremtrylle et væld af skønne drinks og cocktails.

 

Underholdning

En anden vigtig ting til hjemmebaren, er selvfølgelig at have styr på underholdningen. En sjov festleg eller drukspil højner humøret, så stemningen bliver ekstra festlig. Du kan komme utrolig langt med et klassisk sæt spillekort, raflebæger med terninger og bordtennisbolde. Sidst nævnte kan umiddelbart lyde en anelse mærkeligt, men hvis der skal spilles beerpong, så er de en nødvendighed. Det er altså med andre ord en god ide at gøre dig nogle overvejelser om, hvilken type underholdning du ønsker.  

 

Kæl for detaljerne

Hvis du ønsker at forkæle dine gæster lidt ekstra, så er det en god ide at kredse lidt ekstra om detaljerne. Det kan være alt fra, at du har sugerør til de mange festlige cocktails, isterningeforme for at afkøle dine drikkevarer eller at der er et udvalg af forskellig pynt og garniture til at sætte prikken over i’et inden servering af dine forfriskninger.

 

Et niveau op

Er du blandt de mennesker, der altid går all-in på udstyr? Så kan du opgradere hjemmebaren med udstyr fra BarLife. Det er lidt ekstra festligt, hvis der bruges en champagne sabel når der skal serveres et glas champagne. Ligeledes er det ekstra gennemført, hvis din champagne præsenteres i en champagnekøler. Det kan også være, at du går målrettet efter at skabe en vaskeægte natklubs stemning derhjemme og går med et ønske om at imponere med blinkede helflasker, så indkøb gerne flaskelys til formålet, så der kommer et ekstra festligt pift.

 

Så skulle du gerne have de helt rette forudsætninger til at udvide hjemmebarens udvalg og selvfølgelig holde en god fest i samvær med gode venner. Du finder alt, hvad du har brug for af udstyr, drikkevarer og meget mere her hos BarLife. I ønskes en rigtig god fest.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna