Champagnekølere til de varme dage med lækker vin

Skal du nyde et glas mousserende vin, eller byde dine gæster på et glas champagne, er det alfa og omega at den serveres afkølet og forbliver afkølet. Til at tjene dette ædle formål er champagnekøleren blevet opfundet, og med din champagnekøler er du garanteret, at din champagne eller mousserende vin forbliver afkølet.

Er du interesseret i at læse mere om vores forskellige champagnekølere, er du velkommen til at klikke her.

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Champagne-køler/kar - Hammeret look 2017169 by LISS color Sort
  Champagne-køler/kar - Hammeret look
  187,00 kr.
 2. 17%
  SALE
  Køler klar 8 liter VA27-T by Rbdrinks color Sort
  Køler klar 8 liter
  Tilbudspris 149,00 kr. Normalpris 179,00 kr.
 3. Champagnekøler Stander 71 cm Bar0360 by NON BRAND color Sort
  Champagnekøler Stander 71 cm
  307,00 kr.
  Udsolgt
 4. Hamret Kobber Champagne bowl 38 cm - Genware CHBWL1C by Genware color Sort
  Hamret Kobber Champagne bowl 38 cm - Genware
  599,00 kr.
 5. Champagnekøler m. håndtag Bar0320 by NON BRAND color Sort
  Champagnekøler m. håndtag
  199,00 kr.
 6. Vin / champagne køler sort - 8 liter Plast BTBL3493 by Beaumont color Sort
  Vin / champagne køler sort - 8 liter Plast
  299,00 kr.
 7. Drinkskar/champagnekar str. Ø: 39,5 cm. Blank sort 2017159 by LISS color Sort
  Drinkskar/champagnekar str. Ø: 39,5 cm. Blank sort
  249,00 kr.
 8. 26%
  SALE
  Heritage Læder Håndteret Champagne Bad 7412OVL-LH by BARLIFE color Sort
  Heritage Læder Håndteret Champagne Bad
  Tilbudspris 1.116,00 kr. Normalpris 1.512,00 kr.
 9. Vin / Champagne Bowl 3L 11136055 by APS color Sort
  Vin / Champagne Bowl 3L
  365,00 kr.
 10. Champagnekøler sølv VINERS® VR302215 by Kilner color Sølv
  Champagnekøler sølv VINERS®
  144,00 kr.
 11. Vin & Champagne køler sort 5ltr 22669-42899 by BARLIFE color Sort
  Vin & Champagne køler sort 5ltr
  179,00 kr.
 12. Kkobberbelagt vinspand med ringhåndtag - Genware 26203C by Genware color Sort
  Kkobberbelagt vinspand med ringhåndtag - Genware
  299,00 kr.
 13. Vin / ChampagneKøler plast 11136066 by APS color Sort
  Vin / ChampagneKøler plast
  149,00 kr.
 14. Vin / champagne køler klar plast 4L SC23-T by Rbdrinks color Sort
  Vin / champagne køler klar plast 4L
  250,00 kr.
 15. Oval flaske køler 5 liter 391/2 by Rbdrinks color Sort
  Oval flaske køler 5 liter
  349,00 kr.
 16. Vin/Champagnekøler - Bellagio Hammered Finish BTBL9030 by Beaumont color Sort
  Vin/Champagnekøler - Bellagio Hammered Finish
  899,00 kr.
 17. Champagne bowl 38 cm - Genware CHBWL by Genware color Sort
  Champagne bowl 38 cm - Genware
  399,00 kr.
 18. Champagnebowle blank stål - 38 cm 2118002 by Luigi Borm color Sort
  Champagnebowle blank stål - 38 cm
  433,00 kr.
 19. Palace Champagnekøler PAL-6118SMALL by BARLIFE color Sort
  Palace Champagnekøler
  1.499,00 kr.
 20. Champagne køler 38cm - rustfrit stål, sort 5069 by PRIME BAR color Sort
  Champagne køler 38cm - rustfrit stål, sort
  647,00 kr.
Stigende orden
Side

En fransk champagnesabel og en fransk champagnekøler. Med disse to champagnegenstande er du altid klar til at byde dine gæster på et glas champagne, men på en ekstravagant måde der overgår det sædvanlige.

Nedenfor finder du champagnekøler i forskellige design, så du kan med stor sandsynlighed finde lige netop den, der passer til din smag.

Når du skal nyde champagne ude på terrassen i de varmeste måneder, sikrer champagnekøleren nemlig, at temperaturen på flaskens indhold ikke stiger, som nemt er tilfældet med mørkere glasflasker.

Sådan bruger du din champagnekøler rigtigt

Det er ikke fordi, der ligger en avanceret raketvidenskabelig teori bag anvendelsen af en champagnespand, men der er dog visse forholdsregler, som er vigtige at overholde, hvis du gerne vil opnå et fornuftigt resultat ved brugen af din champagne spand.

Når du bruger en champagnebowle, er det vigtigt, at flasken er kold på forhånd. Det vil tage lang tid at nedkøle en flaske champagne i stuetemperatur, hvis tanken er at lade en champagne køler gøre arbejdet. Lad derfor champagnen stå på køl frem til den skal åbnes, så indholdet er perfekt afkølet. Til gengæld er champagnekøleren det perfekte valg, når du ønsker at bevare den kølige temperatur, efter champagneflasken er blevet åbnet.

Der kan være stor forskel på kølere, og det er derfor vigtigt at du tænker over, hvad dit behov er. Skal det være en champagnekøler til flere flasker, eller skal den blot kunne rumme en enkelt flaske. Du gør også klogt i at overveje, om din champagne holder er tiltænkt til at skulle stå på bordet, eller om den skal have en fod/stander, som gør det muligt at stille champagnekøleren ved siden af bordet. Har du i tankerne at anvende din champagne skål udendørs kan det være praktisk, hvis den har fod, så du kan stille den hvor det passer dig.

Vi anbefaler helt klart at vælge en køler med dobbeltvæg, hvis du tiltænker at benytte den udendørs, fordi en sådan type champagnekøler holder bedre på kulden, grundet den termoeffekt som opbygning sikrer. På den måde går der længere tid før isen smelter, og du holder din champagne afkølet hele aftenen.

Champagnebowle til festen

Her hos Barlife har vi et stort udvalg af forskellige champagnekøler bowler, som kan indeholde alt fra 1 flaske champagne op til 10-12 flasker champagne. Skal du holde fest for et større selskab, så vi varmt anbefale dig vores Kobber Champagnekøler, som kan indeholde op til 6 flasker champagne. Den kobberfarvede belægning samt det smukke design giver en udstråling af antik champagnekøler, som gør det ganske eksklusivt at servere champagne. Den er yderst dekorativ grundet kobberfarven, og så er den i den grad praktisk. Medfølgende hører et låg med seks huller, som lige nøjagtig passer til en flaske champagne. Under låget er køleren fyldt med is, således champagnen forbliver kold. Fordelen ved denne køler frem for andre er, at den holder meget bedre på kulden grundet sit låg.

Har du brug for en champagnekøler der kan rumme endnu flere flasker en 6, så har vi og de helt store drenge i klassen. Den største køler vi har er på 24 liter, og den er omtrent dobbelt så stor som den omtalte kobberkøler. For et eksklusivt udtryk kan du vælge en variant i blankt stål med læderhåndtag. Det vil i sandhed imponere dine gæster.

Champagnekøler på fod

Med en champagnekøler på fod, kan du servere afkølet champagne eller mousserende vin ved bordet. Hvis ikke dit spisebord er særlig stort, er det synd at lade en champagnekøler tage det meste af bordpladsen, hvilket kan kompenseres for, med en champagnekøler på stander. Så kan du stille champagnekøleren ved siden af bordet i stedet for, og alle vores modeller har en højde, som passer til et almindeligt spisebord. Stander til champagnekøler fås ikke med låg, men du kan med fordel lægge et hviskestykke hen over køleren, hvis du ønsker at holde på kulden. Samtidig er et hviskestykke dejligt praktisk når du skal tørre flasken for vand, når du skal servere et glas champagne.

I mange situationer vil en champagnekøler på stativ være yderst brugbar, så snyd ikke dig selv, for at kigge nærmere på denne type køler.

Vintage champagnekøler

Er du fan af vintagelooket, så har vi lige champagnekøleren der matcher din smag. Med en vintage inspireret champagnekøler, blander du stilen fra de gamle champagnekølere med et nymoderne touch. Vintagestilen + champagne går hånd i hånd og skaber et utroligt lækkert udtryk til serveringen af champagne.

Kunne du godt tænke dig at din champagnekøler har et touch af retro over sig, finder du hos os champagnekølere i både bronze, sølv og guld. Det klassiske udseende og de karismatiske farver antyder noterne tilbage til en gammel fransk champagnekøler, hvilket fremhæver charme, selvtillid og ekstravagance.

Er du til det klare look, hvor champagnekølerens materiale er transparent, har vi også et udvalg af champagnekølere i plast. Ønsker du at bruge din køler til andet end champagne f.eks. andre typer spiritus til at blande drinks med, er denne type køler klart at foretrække og er særdeles populær rundt omkring på barerne.

Vi forhandler også et udvalg af champagnekøler i stål, som bærer et tidsløst design. Med en champagnekøler i rustfrit stål er du godt garderet og går aldrig fuldstændig galt i byen, hvad angår design og kvalitet.

Hvad er termoeffekt?

Som tidligere nævnt er det muligt at finde champagnekølere med termoeffekt, hvilket betyder at den er dobbeltvægget. Og netop denne konstruktion giver termoeffekten, som i dette tilfælde holder varmen på porten, og bevarer kulden inde i køleren. Termoeffekt fungerer begge veje og det ses ofte i forbindelse med at holde varme drikke varme. Termokander, termokrus og lignende, er skabt efter samme princip, og er kendt for at kunne holde kaffen varm hele dagen.

På en varm sommerdag er termokøleren fuldstændig uundværlig, hvis du gerne vil holde en flaske hvidvin, mousserende vin eller flaske champagne afkølet.

Vinkølere

Foruden vores udvalg af champagnekølere, har vi også et stort sortiment af vinkølere, som på lige fod med champagnekøleren, vil holde din vin afkølet på en varm sommerdag. En vinkøler kan fås både med og uden fod, alt efter hvilket behov du har, og den er superpraktisk. Der findes efterhånden mange typer vin, som bedste nydes lettere afkølede, og i stedet for at rende frem og tilbage til køleskabet, kan du med din vin køler, læne dig tilbage og nyde din vin, uden at skulle få sved på panden. En vinkøler gør sig godt på et bord, hvor den dekorativt løfter udtrykket og fremviser vinen på en flot måde. Du finder vores store udvalg af vinkølere lige her

Hvis du ønsker at forkæle dig selv og dine gæster, så er champagnekøleren ikke et dårligt valg. Den er flot at se på, tilføjer en ekstra dimension af ekstravagance til en ellers i forvejen temmelig ekstravagant drik, og så tjener den det ædle formål at holde din champagne afkølet.

Lad dig endelig inspirere af vores udvalg, for at finde den køler der matcher dine behov.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna