Spil

Her finder du de bedste spil

Skal der sættes gang i festen, så er festspil en sikker vinder. Vi har samlet et bredt udvalg af spil, som passer perfekt til fest. Ud over festspil, så finder du ligeledes et stort sortiment af forskellige havespil. Der er en masse klassikere såsom kongespil, stangtennis og krocket. Vi opdaterer løbende med nye spil, så du kan være sikker på, at du altid finder de nyeste spil til festen eller haven, her hos Barlife. Læs om spillene her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Beer pool pong 142
  Beer pool pong
  349,00 kr
 2. Beer Pong luftmadras - Neon BP181
  Beer Pong luftmadras - Neon
  549,00 kr
 3. Øl Pong bordet - Logo Design Tabel - Silverline 101
  Øl Pong bordet - Logo Design Tabel - Silverline
  1.499,00 kr
 4. Beer pong bord - Neon design 169
  Beer pong bord - Neon design
  1.699,00 kr
 5. Skak og Ludo 4080155s
  Skak og Ludo
  99,00 kr
 6. Spil fem-i-en 4080030
  Spil fem-i-en
  149,00 kr
 7. BASEBALL SÆT Á 3 DELE HANDSKE - BAT - BOLD 8002507
  BASEBALL SÆT Á 3 DELE HANDSKE - BAT - BOLD
  209,00 kr
 8. Beer Bong 6
  Beer Bong
  99,00 kr
 9. SPILLEKORT STOREBROR STR. 14 X 8,7 CM 4080190
  SPILLEKORT STOREBROR STR. 14 X 8,7 CM
  69,00 kr
Faldende orden
Side

Sæt gang i sommeren med havespil

Når der er godt vejr, er det med at komme ud og nyde det. Hvis du holder havefest, eller har inviteret vennerne over til havehygge, ryger stemningen altid i top med et havespil. Havespil fås i mange forskellige varianter, så der er helt sikkert et, der passer til dig. Nogle af de mest populære havespil er krocket, kongespil og stigegolf. Krocket har været fremme i mange år, og har været fast inventar til diverse havefester. I de senere år er især kongespil blevet meget populært. Det skyldes, at der kan være mange med på samme tid, og det appellerer til alle aldre. Kongespil handler om at kaste træklodser, og vælte modstandernes klodser, inden en klods i midten af banen skal væltes. En af de nyeste trends er stigegolf. Stigegolf handler om at kaste to sammenhænge bold rundt om tre vandrette stænger. Det lyder nemt, men stigegolf kan være ret udfordrende.

 

Beer pong er kongen af spil til fester

Der findes mange forskellige spil, som fungerer godt til fester. Beer pong må dog siges at være kongen af disse spil. Vil du gerne spille beer pong til din næste fest, så har vi udstyret, du skal bruge. I sortimentet finder du eksempelvis et rigtig beer pong bord, der har de officielle mål. Et beer pong bord kan foldes sammen, når det ikke bruges. Det er smart, da det ikke fylder ret meget. Har du alligevel ikke plads til et beer pong bord, er det muligt at købe en måtte, som du kan lægge på dit spisebord eller køkkenø. De fås i flere forskellige varianter, der er med til at peppe din fest op. Flip the Cup og diverse terningespil er også klassikere til festen. Vi har både plastiskkrus og masser af terninger og rafflebægere, så du kan spille disse spil til din næste fest.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna