Isterninger

Ingen kedelige isterninger 

En rigtig cocktail skal være kold, og gerne serveres med isterninger. For at holde en drink kold, bruges isterninger, men hvorfor nøjes med de almindelige af slagsen? Specielle isterninger har to vigtige egenskaber, som dine gæster vil elske. Det vigtigste er, at de holder dine drinks kolde. Dernæst er de med til at løfte dem til et nyt niveau. Server et par lækre Gin og Tonics med store og runde isterninger. Måske endda med indfrosset garnish. Læs mere om hvordan du kan bruge specielle isterninger lige her 

Faldende orden
Side
 1. Akryl isterninger ca.220 stk.
  Akryl isterninger ca.220 stk.
  269,00 kr
  Quickview
 2. Akrylisterninger cubes ca.40 stk.
  Akrylisterninger cubes ca.40 stk.
  269,00 kr
  Quickview
 3. Metal-isterninger 4 stk.
  Metal-isterninger 4 stk.
  159,00 kr
  Quickview
 4. Kunstig Akryl Is ca. 60 stk.
  Kunstig Akryl Is ca. 60 stk.
  179,00 kr
  Quickview
 5. Icebreaker Urban Grå
  Icebreaker Urban Grå
  349,00 kr
  Quickview
 6. Icebreaker Urban Gul
  Icebreaker Urban Gul
  349,00 kr
  Quickview
 7. Icebreaker Urban Mørkegrå
  Icebreaker Urban Mørkegrå
  349,00 kr
  Quickview
 8. Silicone Isterning ML shotsglas
  Silicone Isterning ML shotsglas
  99,00 kr
  Quickview
 9. Blå Silicone isterningsform 15 rum
  Blå Silicone isterningsform 15 rum
  99,00 kr
  Quickview
 10. Stål Isterninger 6pk Mixology
  Stål Isterninger 6pk Mixology
  209,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Isterninger der løfter din drink

Om du har gæster på besøg privat, eller du skal servere drinks for gæster i en rigtig bar, så handler det om at give god oplevelse. Drinken skal laves til perfektion, med de rigtige ingredienser, men det også vigtigt, at den ser flot ud. Enten de ægte af slages eller nogle der lavet af eksempelvis granit. For at lave nogle flotte isterninger kan man bruge isterningebakker. Isterningebakker fås i forskellige størrelser, og med forskellige forme til selve isterningen. Med de rette isterningebakker er det muligt at lave runde, eller store firkantede der er op til 4x4 centimeter. Isterningebakker kan fås i mange forskellige størrelser, så det er muligt at fryse mange på en gang. Skal dine drinks serveres i høje cylinderformet glas, så skal du have en isterningebakke, som kan lave cylinderformet isterninger. Det vil løfte drinken til ny højder.  

Runde isterninger

Vi kender alle de almindelige og kedelige slags. Deres eneste funktion er at køle en drink ned. Skal du servere en lækker Gin & Tonic for dine venner til sommer, så er der en ting, som virkelig vil imponere. Store runde isterninger vil helt sikkert løfte din Gin & Tonic eller anden drink. Koala Iceballs er den nemmeste vej til at lave dem. De specielle forme gør det problemfrit at lave perfekt runde kugler. Det er blot at hælde vand i den ene halvdel af formen. Når det er gjort lægger man den anden del oven på. Små huller i den øverste del sørger for, at luften kan presses ud. Skal du virkelig imponere, så kan du hælde forskelligt garnish i formen. Du kan eksempelvis bruge revet citronskal, agurk eller forskellige bær. Det giver en flot effekt, når isterningerne ligger i glasset. Der ud over kan det også afgive lidt smag til drinken.

Whiskey sten

I stort set alle drinks og cocktails er is en nødvendighed, og det gør ikke noget, at isen smelter lidt. For nogle enkelte drikke forholder det sig anderledes. Når der serveres whiskey, er der stor uenighed om, hvordan den rigtigt skal serveres. Ofte handler det mest om, hvordan man selv kan lide sin whiskey bedst. Nogle sværger til, at en whiskey skal serveres i et glas med stor åbning og have stuetemperatur. Andre ønsker den afkølet med eller uden isterninger. Til de der ønsker en afkølet whiskey uden at isterningerne afgiver vand, findes whiskey sten. Whiskey sten er normalt lavet af granit eller marmor, og holder på kulden ligeså godt som isterninger. Dette er den optimale måde at afkøle en whiskey. Whiskey sten skal ligge i fryseren i 2-3 timer, så er de klar til brug. Det kan bruges igen og igen og afgiver ikke smag.

Copyright © 2019 Barlife Aps