Isterninger

Skal du lave den helt perfekte cocktail, skal den gerne være iskold og serveres med isterninger. Udover at tjene det praktiske formål - at holde din cocktail afkølet – så kan isterninger også være med til at løfte din cocktail æstetisk, hvis disse har nogle flotte former.

Den klassiske terningeform kan også være at foretrække. Nyder du en ”whisky on the rocks” i ny og næ, vil det klassiske isterningelook i højere grad være på sin plads.

Til at forme isterningerne skal du bruge en isterningebakke, som kan fås i mange forskellige materialer, former og designs. Her hos BarLife forhandler vi et bredt udvalg af både helt klassiske isterningebakker, til de mere innovative isterningebakker. Ønsker du at købe isterninger til et dekorativt formål, finder du også et udvalg af falske isterninger, som ikke er beregnet til at komme i drinken, men udelukkende skal bruges til pynt. Lad dig inspirerer af vores udvalg her på siden og find den bedste isterningbakke til lige netop dig. Læs mere her 

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Stigende orden
Side
 1. 22%
  SALE
  Ice balls XXL ø7cm 6620NN01
  Ice balls XXL ø7cm
  Tilbudspris 69,00 kr Normalpris 89,00 kr
 2. 38%
  SALE
  Silicone Iskugle form til 4 iskugler ICMD0008
  Silicone Iskugle form til 4 iskugler
  Tilbudspris 49,00 kr Normalpris 79,00 kr
 3. Isterningbakke til Bold ø6cm 2er sæt LU240730
  Isterningbakke til Bold ø6cm 2er sæt
  89,00 kr
 4. Isterningbakke terninger 5x5cm LU10466
  Isterningbakke terninger 5x5cm
  67,00 kr
 5. 12%
  SALE
  Isterningbakke runde kugler 3cm LU10436
  Isterningbakke runde kugler 3cm
  Tilbudspris 79,00 kr Normalpris 89,95 kr
 6. Isterningbakke terninger 4x4cm LU10465
  Isterningbakke terninger 4x4cm
  71,00 kr
 7. Isterningbakke terninger 2x2cm LU10470
  Isterningbakke terninger 2x2cm
  75,00 kr
 8. ISTERNINGER GENANVENDELIGE PK Á 18 STK. 4 ASS. FARVER 9007107
  ISTERNINGER GENANVENDELIGE PK Á 18 STK. 4 ASS. FARVER
  29,00 kr
 9. Isterningbakke til terninger 4x4 cm LU240710
  Isterningbakke til terninger 4x4 cm
  119,00 kr
 10. Isterningbakke til terninger 2x2 cm LU240700
  Isterningbakke til terninger 2x2 cm
  99,00 kr
 11. 14%
  SALE
  Isterningbakke til terninger 3x3 cm LU240705
  Isterningbakke til terninger 3x3 cm
  Tilbudspris 119,00 kr Normalpris 139,00 kr
 12. Isterningbakke til terninger 5x5 cm LU240715
  Isterningbakke til terninger 5x5 cm
  101,00 kr
 13. Isterningbakke runde kugler 2cm LU10435
  Isterningbakke runde kugler 2cm
  75,00 kr
 14. 30%
  SALE
  Isterningsbakke 5x5x5cm 62-62760000
  Isterningsbakke 5x5x5cm
  Tilbudspris 69,00 kr Normalpris 99,00 kr
 15. Isterningbakke terninger 3x3cm LU10450
  Isterningbakke terninger 3x3cm
  69,00 kr
 16. Lurch Rund isterningform Ø 6,5 cm LU10432
  Lurch Rund isterningform Ø 6,5 cm
  45,00 kr
 17. Blå Silicone isterningsform 15 rum BTBL3349
  Blå Silicone isterningsform 15 rum
  99,00 kr
 18. Kunstig Akryl Is ca. 60 stk. 21105
  Kunstig Akryl Is ca. 60 stk.
  179,00 kr
 19. Falske isterninger 50 stk. 17966
  Falske isterninger 50 stk.
  179,00 kr
 20. Isterningbakke til Kugler Ø2 cm LU240720
  Isterningbakke til Kugler Ø2 cm
  87,00 kr
Stigende orden
Side

Isterningbakke af silikone 

Er du træt af de klassiske engangsisterningeposer, som du fylder op med vand, fryser ned for så derefter at smutte en isterning ud efter den anden, mens fingrene nærmest har fået mindre forfrysninger i kampen mod isterningerne.

Så kan du få nogle super lækre isterningebakker af silikone fra mærket Lurch. I en Lurch isterningebakke får du både hurtig frysning, klarere is og så er isterningerne meget nemme at løsne fra silikonematerialet. En Lurch isterningbakke er blandt de absolut bedste på markedet, og du vil bestemt ikke blive skuffet. 

Du kan få en silikone isterningbakke i forskellige størrelser og forskellig form. Hvis du kunne tænke dig en sjov isterningbakke, som samtidig kan sætte gang i gaden, så bliver du rigtig glad for den isterning bakke som former isterningerne til shots glas.

Vidste du i øvrigt godt, at nogle silikoneisterningebakker også kan bruges som bageplade?

Du har dermed muligheden for både at lave fornøjelige isterningefigurer til børnefødselsdagen, samtidig med at du kan bage matchende kager dertil.

Det er da genialt og en af grundende til, hvorfor du bør overveje at anskaffe dig en silicone isterningebakke. Vær dog opmærksom på, om den isterningebakke af silikone som du ønsker, er godkendt til ovnen, inden du sætter den ind i 200 grader.             

 

Isterninger løfter din cocktail

Om du skal servere cocktails til dine venner i privaten, eller om du skal servere cocktails for nogle gæster i din bar, så er omdrejningspunktet altid at give en god oplevelse.

Drinken skal laves til perfektion, med de helt rigtige mål og ingredienser. Samtidig skal den have et æstetisk ydre som sparker 2, og gæsterne skal virkelig kunne lide at drikke cocktailen med øjnene.

Som et dekorativt element kan en isterning af den rette støbning virkelig sætte prikken over i’et på en i forvejen lækker cocktail. I nogle drinks vil store isterninger virkelig fremme den æstetiske oplevelse, som dine gæster får når de drikker den. I andre vil kugleformede isterninger gøre underværker, mens terningeformen i nogle tredje, vil være den helt rette form at benytte.

Uanset hvad du har behov for, finder du hos BarLife isterningebakker til store isterninger til muligheden for køb af isterninger, der er lavet af metal.        

For at lave nogle flotte isterninger kan man bruge isterningebakker, som fås i forskellige størrelser. Isterningebakker fås i forskellige størrelser, og med forskellige forme til selve isterningen.

Skal dine drinks serveres i høje cylinderformet glas, så skal du have en isterningebakke, som kan lave cylinderformet isterninger. Det vil løfte drinken til ny højder.  

 

Falske isterninger

Hvis du ønsker at fremvise specifikke produkter på en lidt mere eksklusiv måde, såsom isspande, vinkølere eller is knusere, så er isterninger af is ikke altid den mest praktiske løsning – de har desværre tendens til at smelte. Men til gængæld kan du få disse såkaldte falske isterninger som bl.a. produceres i materialet akryl.

De falske isterninger er utroligt autentiske og ligner ægte is på en prik. Akrylisterninger i Cubes har en bred vifte af anvendelsesmuligheder til at fra visning af produkter eller fødevarer, til anvendelse som rekvisit i film. 

De har udseendet som ægte is og du kan få dem i forskellige størrelser.

Disse falske isterninger er ideelle til udstillinger i barer, klubber, butikker og på messer. 

Du kan også bruge dem ved catering-arrangementer, til at vise fødevarer og drikkevarer, uden hele tiden at skulle udskifte isen. 

De kan nedsænkes i væske, før de vaskes og genbruges. Akrylisterningerne tilbyder et praktisk og billigt alternativ til ægte is.

 

Isterningbakke med låg

Kunne du godt tænke dig at spare besværet med at tørre spildt vand op fra gulvet, som kommer hver gang, du skal gå fra vasken over til fryseren for at fylde en ny omgang isterninger op, så kan vi på det varmeste anbefale dig isterningebakker med låg.

Her hos BarLife finder du forskellige varianter af både store og små isterningebakker, som du kan tildække med et låg, så du undgår for meget vandplaskeri i køkkenet.

Du kan både få isterningeforme der former isterninger til kugler, cylindere og klassiske terninger. En silikone isterningebakke med låg er et super godt og praktisk valg, og er med til at sikre dig muligheden for altid at have isterninger i fryseren.

      

WHISKEY STEN

I stort set alle drinks og cocktails, er is blot med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Smelter isen og fortynder drinken en smule, gør det ikke alverden. For andre drikke forholder det sig en smule anderledes, vil nogen personer i hvert fald hævde.

Når der som eksempel skal serveres whisky, er der mange forskellige filosofier angående, hvordan den serveres mest rigtigt. Uenigheden udspringer naturligvis fra vores forskellige præferencer til, hvad der passer bedst til vores temperament.

Nogle er dedikerede til, at en whisky skal serveres i et glas med stor åbning og have stuetemperatur. Andre ønsker deres whisky serveret ”on the rocks”, mens andre igen gerne vil have deres whisky serveret afkølet med eller uden isterninger.

Hører du til den gruppe, som egentlig godt kan lide tanken om en afkølet whisky, men som synes det er ærgerligt, at den bliver fortyndet af smeltevandet fra isterningerne, så vil whiskysten være lige noget for dig. Hos BarLife forhandler vi nogle superfede chillrocks, som er skræddersyede til at holde din whisky afkølet. Samtidig undgår du den fortyndende virkning fra de regulære isterninger.

Whiskysten skal ligge i fryseren i 2-3 timer, før de er klar til brug. De er genanvendelig og smagsneutrale og helt perfekte til dig, der gerne nyder en velafkølet whisky.

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna