Vand og mixere

Bland de perfekt cocktails 

Når der skal laves cocktails og drinks, er det vigtigt, at man har de rette mixere og sodavand. De er en stor del af de fleste drinks, så det er vigtigt at vælge en høj kvalitet. Hos Barlife har vi gjort det nemt for dig. Vi har samlet alle de bedste tonics, sirupper og mixer i denne kategori. Find netop den smagsvariant du mangler til at twiste din cocktail, så dine gæster bliver overrasket. 

Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. TIMMY'S SWEET'N SOUR 680 GR.
  TIMMY'S SWEET'N SOUR 680 GR.
  99,00 kr
  Quickview
 2. 1883 MARGARITA Sirup
  1883 MARGARITA Sirup
  125,00 kr
  Quickview
 3. 1883 TOASTED MARSHMALLOW Sirup
  1883 TOASTED MARSHMALLOW Sirup
  125,00 kr
  Quickview
 4. 1883 MELON Sirup
  1883 MELON Sirup
  125,00 kr
  Quickview
 5. 1883 PASSIONSFRUGT Sirup
  1883 PASSIONSFRUGT Sirup
  125,00 kr
  Quickview
 6. Finest Call Puree Mango FL 100
  Finest Call Puree Mango FL 100
  99,00 kr
  Quickview
 7. Fever-Tree Indian Tonic Water 20cl
  Fever-Tree Indian Tonic Water 20cl
  19,00 kr
  Quickview
 8. Fever-Tree Mediterranean Tonic 20cl
  Fever-Tree Mediterranean Tonic 20cl
  19,00 kr
  Quickview
 9. Fever-Tree Ginger Ale 20cl
  Fever-Tree Ginger Ale 20cl
  19,00 kr
  Quickview
 10. Thomas Henry Tonic Water 20cl
  Thomas Henry Tonic Water 20cl
  19,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Sirup kan forvandle drinks

Hvis du eksperimenterer i hjemmebaren, og du skal overraske dine gæster med en god cocktail, så er sirup et perfekt redskab. Med sirup er det at lave en cocktail med en helt anden smag, ved blot at tilføre et par dråber til cocktailen. Der findes sirupper i alverdens smage, og vi har samlet over 100 forskellige produkter i denne kategori. Der er mange fordele ved en sirup. Ofte købes de i små flasker, som ikke er så dyre, og så kan de samtidigt holde sig rigtigt længe. Hvis ikke du har prøvet at arbejde og mixe med sirupper før, så er det på tide at prøve det. De kan give nogle helt unikke smagsoplevelser.

Mixere til dine drinks

Mixere fås i mange forskellige udgaver, det er den hurtige vej til gode drinks og cocktails. En mixer kan fås i flydende form eller som pulver. Det er et smagsspørgsmål, som man helst vil bruge det ene eller det andet. En mixer er rigtig god at have, hvor der skal laves mange drinks på en gang, og det skal gå hurtigt. Franco’s mixer er en af de bedste, hvis der skal laves lemon Margarita. Franco’s mixer er nem at blande op og den fås i 170 grams poser. Det passer til cirka en liter blanding. Monin er et af de mest kendte mærker, og de har lavet forskellige mixere. Det er primært Monin Purémixer. De giver et helt særligt udtryk til dine drinks, og så er de meget nemme at arbejde med.

Ginger beer som mixer

Der er ikke så mange der ved det, men ginger beer kan bruges som mixer, til en lang række drinks. Dark ‘n’ Stormy er den mest kendte. Ginger beer bruges også i en Moscow mule, og dens ofte bitre og stærke smag, er med til at give undertoner af friskhed. Ønsker man ikke at bruge ginger beer i en drink, kan den heldigvis også nydes alene. Fentiman er kendt for at lave nogle af verdens bedste tonics, men de producerer også forskellige ginger beers. Et af deres kendetegn er deres høje kvalitet i alt hvad de laver, og det finder du også i Fentimans ginger beer.

Copyright © 2019 Barlife Aps