Sirup

Sirup er en mere og mere uundværlig ingrediens i køkkenet og faktisk også i baren.

Der er efterhånden mange cocktails, der er bygget op omkring den smagsstærke koncentrerede ingrediens. Derfor er du også kommet til den helt rette side.

Du må ikke lade dig forvirre, hvis du i netforretninger eller fysiske butikker støder på ordet ”syrup”, da dette blot er det engelske ord for sirup.

Vi forhandler nemlig et stort udvalg af forskellige sirupper lige fra mango sirup til kaffe sirup, så uanset hvilken smagsvariant du leder efter, kan du finde den hos os. Læs mere her.

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Monin Syrup Caramel / Karamel, Sukkerfri FL 70 61177 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Caramel / Karamel, Sukkerfri FL 70
  89,00 kr.
 2. Monin Syrup Cocktail Mini Set 61081 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Cocktail Mini Set
  109,00 kr.
 3. Monin Syrup Vanilla / Vanille, Sukkerfri ( PET ) 100 61336 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Vanilla / Vanille, Sukkerfri ( PET ) 100
  129,00 kr.
 4. 74%
  Macarn Økologisk Jordbær Sirup FL 25 BF. 5/9 200356 by Macarn color Sort
  Macarn Økologisk Jordbær Sirup FL 25 BF. 5/9
  Tilbudspris 9,00 kr. Normalpris 35,00 kr.
 5. Modo Mango Syrup, PET FL 75 M25 by MODO color Sort
  Modo Mango Syrup, PET FL 75
  79,00 kr.
 6. Monin Syrup Gingerbread / Honningkage FL 70 61171 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Gingerbread / Honningkage FL 70
  89,00 kr.
 7. Monin Syrup Mango FL 70 61039 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Mango FL 70
  79,00 kr.
 8. 1883 Syrup Pumpe 100 cl 99532 by 1883 color Sort
  1883 Syrup Pumpe 100 cl
  50,00 kr.
 9. Monin Syrup Coconut / Kokos FL 70 61037 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Coconut / Kokos FL 70
  99,00 kr.
 10. Monin Syrup French Vanilla / Fransk Vanille FL 70 61022 by MONIN color Sort
  Monin Syrup French Vanilla / Fransk Vanille FL 70
  89,00 kr.
 11. Shake-It Sugar Cane Cordial Mixer (+pant) FL 50 8005203 by Shake-It color Sort
  Shake-It Sugar Cane Cordial Mixer (+pant) FL 50
  52,00 kr.
 12. Monin Syrup White Chocolate / Hvid Chokolade FL 70 61052 by MONIN color Hvid
  Monin Syrup White Chocolate / Hvid Chokolade FL 70
  89,00 kr.
 13. Modo Rabarber Syrup, PET FL 75 M26 by MODO color Sort
  Modo Rabarber Syrup, PET FL 75
  79,00 kr.
 14. Monin Syrup Grenadine Red FL 70 61025 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Grenadine Red FL 70
  89,00 kr.
 15. Monin Syrup Cherry / Kirsebær FL 70 61128 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Cherry / Kirsebær FL 70
  89,00 kr.
 16. Monin Syrup Strawberry / Jordbær FL 70 61033 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Strawberry / Jordbær FL 70
  99,00 kr.
 17. Monin Syrup Raspberry / Hindbær FL 70 61030 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Raspberry / Hindbær FL 70
  99,00 kr.
 18. Monin Syrup Chai Tea FL 70 61011 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Chai Tea FL 70
  89,00 kr.
 19. Monin Syrup Cinnamon / Kanel FL 70 61148 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Cinnamon / Kanel FL 70
  89,00 kr.
 20. Monin Syrup Chocolate / Chokolade FL 70 61018 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Chocolate / Chokolade FL 70
  89,00 kr.
Stigende orden
Side

SIRUP TIL BAREN

Uanset om du laver cocktails og drinks i hjemmebaren eller i en professionel bar, så er et stort udvalg af sirup et must. De kan blandt andet bruges til at twiste en cocktail, så den får et nyt udtryk. Der findes både lys sirup og mørk sirup, alt efter hvilke farvestoffer der er dominerende.

Det betyder også, at når du bruger sirup til drinks, så giver den ikke blot smag men også farve til din drink.

God kvalitetssirup fra brands som Monin eller Modo anvender kun naturlige smags- og farvestoffer. Farven på siruppen kommer altså naturligt fra de råvarer siruppen er blevet lavet på.

På den måde kan du lave drinks med nye farver eller blot smag.

Monin sirup er efterhånden at finde i de fleste barskabe uanset størrelsen, da de virkelig har formået at vinde store markedsandele med deres markedsføring og kvalitet.

Fordelen ved sirup er, at det kan holde sig længe og behøver ikke at stå på køl. Det er en hurtig måde at justere smag, så dine drinks bliver helt perfekte. Desuden er sukkersirup til drinks blevet brugt i mange år, så sirup har længe været en del af barsortimentet.

Hvad er sirup?

De fleste kender til sukkersirup, karamel sirup og naturligvis Monin Mango Sirup, som er en essentiel grundingrediens i den klassiske Gin Haas. Men har du nogensinde tænkt over, hvad sirup egentlig er for en størrelse?

Faktisk består ganske almindeligt sukker sirup ikke af andet end sukker og vand. Med andre ord kan det også kaldes for glukose sirup, da du nemt kan anvende forskellige sukkerarter. Mere avanceret er det i princippet ikke, og herefter kan du så selv påvirke smagen, ved at tilsætte smagsgivende ingredienser.

Med en god sirup opskrift kan du uden problemer lave en lækker hjemmelavet sirup. Du kan enten vælge at holde dig til en traditionel mango sirup opskrift. Men det er virkelig også en mulighed til at afprøve smagsvarianter som agave sirup, havtorn sirup eller hyldeblomst sirup.

Men det er denne smagsforstærkende ingrediens, som kan gøre underværker indenfor forskellige typer af drinks og desserter. F.eks. er der mange, der hælder ahornsirup på deres pandekager, så det kan virkelig bruges i mange sammenhænge.

De frugtige sirupper

Det er ikke kun sukker sirup der bruges til drinks. Flere og flere bartendere begynder at udvide repertoiret med nogle mere frugtige sirupper. Her kan vi bl.a. nævne passionsfrugt sirup, rabarber sirup, æble sirup, jordbær sirup, hindbær sirup og ja sågar blåbær sirup.

Mange af disse frugter har en lækker smagsforstærkende kvalitet, og de passer derfor helt naturligt i både cocktails, desserter og madretter.

Hvis vi skal pege på en utrolig spændende variant, som sjældent bliver hevet frem, men som virkelig tilfører drinks noget ganske lækkert, er denne granatæble sirup. Granatæblekerner har i lang tid været velset i det gastronomiske univers, så derfor giver den mere koncentrerede sirup version også enormt god mening at lave.

Spændende smagsvarianter

Udover de mere klassiske smagsvarianter som karamel og et utal af forskellige frugt- og bærvarianter, så findes der et hav af forskellige spændende smage.

Vi har eksempelvis sirup med smag af bubblegum, som er en nostalgisk smag, der bringer barndommens minder frem. Den er skøn at tilføre i friske sommerlige cocktails.

Hvis du modsat er på udkig efter en sirup, der passer til vinterens mørke aftner, så kan især ginger bread, chokolade cookie eller tiramisu sirup fremhæves, da de er et skønt pift at tilføre i din kaffe eller chai tea.

I relation til sidstnævnte, nemlig Chai Tea, så findes der selvfølgelig også sirup med samme navn, og som du måske kan gætte, så er den krydret og sød i smagen.

En spændende og iøjnefaldende variant er Monins popcorn sirup. Den lyder både skør og lækker, så den er du næsten nødt til at give dig i kast med for at skabe spændende smagskombinationer i eksempelvis cocktails eller snacks.

Gode Sirup Mærker

Vi har nævnt både Modo og Monin som nogle yderst anerkendte sirupmærker. Men her i vores sortiment har vi faktisk også andre yderst kompetente producenter.

Først og fremmest kan vi nævne 1883 sirup. Sammen med Teisseire sirup placerer de sig helt oppe i toppen over luksus sirup.

Sirup til kaffen

Nu handler det altid meget om drinks, når vi skriver om sirup her hos BarLife. Derfor vil vi gerne lige bruge lidt tid på at fortælle dig om de vidunderlige muligheder, der gemmer sig i sirup til kaffe. Både de varme kaffedrikke men også når det kommer sig til iskaffe med sirup.

I og med at kaffe har de her mørkere og dybere smagsnoter, så skal du være varsom med at anvende de frugtige sirupper.

Prøv i stedet med lakrids sirup eller vanille sirup, som smagsmæssigt læner sig rigtig godt op ad kaffesmagen.

Iskaffe kan godt være en smule anderledes, og hvad angår sirup til iskaffe, så kan du naturligvis altid bruge de traditionelle sirupper. Men du kan også eksperimentere en smule mere med nogle frugtige varianter.

Sukkerfri sirup

Hvis du ønsker at undlade for meget sukker, så finder der også sukkerfrie varianter. De sukkerfrie varianter er ideelle til dig, der ønsker et lavere kalorieindhold, men uden at gå på kompromis med smagen.

Monin har tilmed lavet varianter, der både er sukker- og kaloriefri, og du har mulighed for at vælge to lækre smage, nemlig vanilje eller karamel.

Derudover har 1883 lavet et udvalg af sukkerfrie sirupper. Ligesom de øvrige typer sirup, så kan de sukkerfrie anvendes i eksempelvis kaffedrikke, smoothies, cocktails, desserter, bagværk og milkshakes.

HURTIG SMAG MED SIRUP

Ønsker du at tilbyde dine gæster cocktails af høj kvalitet, er sirupper en hurtig metode. Det er muligt at få sirup med stort set alle smage. Når der skal laves drinks, kan det tage lang tid at lave dem, og ofte er det dyrt at købe ind til mange forskellige. Det er også ofte svært at bedømme, hvor mange lime, mango eller appelsiner, der skal købes.

Her er det nemmere at bruge sirupper af god kvalitet, så man opnår den rette smag. Skal du holde fest, hvor der skal være mange forskellige cocktails, er det smartere at købe et stort udvalg af sirupper.

Til en sommerfest hvor der skal laves sommerlige cocktails, skal der eksempelvis bruges mango. I stedet for at købe en masse dyre mangoer, er et godt alternativ mango sirup. Mango sirup har en lækker smag, og er let at bruge. Vælger man en mango sirup med farve, får dine cocktails også den rigtige smag.

Det kan også være du ønsker at peppe din gindrink op, hvor du eventuelt kunne prøve at tilsætte en smule tonic sirup.

STORT UDVALG AF SIRUP

Med et stort udvalg i baren er det nemt at tilføje specielle smage. Indkøb af ingredienser til drinks kan være dyrt. Især hvis du ønsker at tilbyde et stort udvalg af drinks. Du kan tilføje den smag, du ønsker, uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen. Du kan eksempelvis købe mango sirup, mandel, lime og sirupper med forskellige bærsmage.

På en hurtig og billiger måde kan du eksperimentere med at give drinksene et twist. Prøv eksempelvis at twiste en almindelig Gin & Tonic med en smule Modo Mango Sirup. Det vil overraske dine gæster, og drinken bliver lige pludselig mere sommerlig. Et andet eksempel er at tilføje en smule mandelsirup til en lækker Irish Coffee.

Mandel komplimenterer den lækre kaffesmag rigtig godt, og det er helt sikkert noget dine gæster vil sætte pris på.

Generelt er nødder i sirup blevet utroligt populært, så det er blot at eksperimentere i den retning, hvis du gerne vil tilføre dine drinks et nyt smagsmæssigt præg.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, og holdbarheden er lang på sirupper - uden at de behøver at være på køl.

Hvad end om det er en god drink med mango sirup, som du ønsker at lave dig, om du er ude i brombær eller kirsebær sirup, eller om du ønsker at bruge sirup i forbindelse med madlavning, så har vi helt sikkert lige det du skal bruge i vores udvalg.

Du er altid mere end velkommen til at gå på opdagelse i vores store sirupunivers.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna