Sirup

Sirup til baren

Uanset om du laver cocktails og drinks i hjemmebaren eller i en professionel bar, så er et stort udvalg af sirup et must. De kan blandt andet bruges til at twiste en cocktail, så den får et nyt udtryk. Der findes både versioner med eller uden farve. På den måde kan man lave drinks med nye farver, eller blot smag. Fordelen ved sirupper er, at de kan holde sig længe og ikke kræver køl. Det er en hurtig måde at justere smag, så dine drinks bliver helt perfekte. Læs mere her

Indlæser...

Hurtig smag med sirup

Ønsker du at tilbyde dine gæster cocktails af høj kvalitet, er sirupper en hurtig metode. Det er muligt at få sirup med stort set alle smage. Når der skal laves drinks, kan det tage lang tid at lave dem, og ofte er det dyrt at købe ind til mange forskellige. Det er også ofte svært at bedømme, hvor mange lime, mango eller appelsiner, der skal købes. Her er det nemmere at bruge sirupper af god kvalitet, så man opnår den rette smag. Skal du holde fest, hvor der skal være mange forskellige cocktails, er det smartere at købe et stort udvalg af sirupper. Til en sommerfest hvor der skal laves sommerlige cocktails, skal der eksempelvis bruges mango. I stedet for at købe en masse dyre mangoer, er et godt alternativ mango sirup. Mango sirup har en lækker smag, og er let at bruge. Vælger man en mango sirup med farve, får dine cocktails også den rigtige smag. 

Stort udvalg af sirup

Med et stort udvalg  i baren er det nemt at tilføje specielle smage. Indkøb af ingredienser til drinks kan være dyrt. Især hvis man ønsker at tilbyde et stort udvalg af drinks. Man kan tilføje den smag, man ønsker, uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen. Man kan eksempelvis købe mango sirup, mandel, lime og sirupper med forskellige bærsmage. På en hurtig og billigere måde kan man eksperimentere med at give drinksene et twist. Prøv eksempelvis at twiste en almindelig Gin & Tonic med en smule mango sirup. Det vil overraske dine gæster, og drinken bliver lige pludselig mere sommerlig. Et andet eksempel er at tilføje en smule mandelsirup til en lækker Irish Coffee. Mandel komplimenterer den lækre kaffesmag rigtig godt, og det er helt sikkert noget dine gæster vil sætte pris på. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og holdbarheden er lang på sirupper - uden at de behøver at være på køl.

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna