Løft dine cocktails til nye højder

Indlæser...
Løft dine cocktails til nye højder

Løft dine cocktails til nye højder

Trænger dine bartender evner til at blive videreudviklet en smule? For der er ikke noget, der sætter gang i en god fest som læskende cocktails, hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Lær at mestre drinks kunsten og fremtrylle overdådige cocktails. Læs mere her og få styr på, hvordan du nemt kan imponere dine gæster og fuldende din fest med velsmagende drikkevarer, hvor du får styr på alt fra servering, drinkspynt, barudstyr og meget mere.

 

Server i det rette glas

Først skal du selvfølgelig have styr på hvilken cocktail, og i forlængelse deraf hvilke ingredienser du behøver til at komponere den, om hvilken spiritus, mixer og mere du skal have indkøbt eller fundet frem fra barskabet. Dernæst skal du finde ud af, hvilket glas dine cocktails skal serveres i. Som du måske havde gættet, så er der utallige valgmuligheder, og der er som hovedregel intet rigtigt eller forkert. En fantastisk cocktail smager dog en anelse bedre i et smukt glas, så alle sanser stimuleres og forkæles. Derudover er der specifikke glas, der er produceret med forskellige typer drinks for øje, hvor de kobberfarvede metalkrus typisk anvendes til Moscow Mules, Martinis ofte serveres i de klassiske højstilkede martiniglas og Margaritas serveres i de elegante højstilkede margaritaglas i den velkendte ikoniske form. Fornøjelsen og nydelsen af cocktails bliver nemlig lidt større når de serveres i de rette glas. Bliv endnu klogere på forskellige typer cocktailglas her.

Fuldend smagsoplevelsen og imponer dine gæster ved at have forskellige typer glas, hvor du med fordel kan matche dine vandglas, vinglas og cocktailglas således, at borddækningen fremstår gennemført når der inviteres gæster hjem på besøg.

 

Kæl lidt ekstra for detaljerne

En vigtig ting er valg af glas, men hvis dine cocktails skal imponere ekstra meget, så skal der kredses om detaljerne. Det kan være alt fra at skifte de mere kedelige isterninger fra frostposer ud med smukke isterninger i finurlige faconer. Der findes forskellige isterningeformer, så du kan lave stilfulde runde isterninger, smukke diamantformede isterninger, elegante store kvadratiske isterninger og meget mere. Alt sammen gode bud, der kan hæve det æstetiske udtryk af dine cocktails. Dine isterninger kan forfines yderligere ved at tilføre farvestof, prøve nye ingredienser end udelukkende vand eksempelvis isterninger lavet med citrussaft og tilføje pynt eksempelvis bær eller spiselige blomster.

 

 

En smuk tilføjelse

En cocktail skal smage godt, men også være smuk at se på. Derfor kan du med fordel overveje, hvilket garniture din cocktail skal pyntes med. Her kan du alt efter præference eksempelvis anvende friske råvarer, hvor du kan tilføre friske bær, skiver af frisk frugt eller toppe din drinks af med friske krydderurter. En anden mulighed er tørret- frugt eller blomster. Ønsker du at kæle ekstra meget for deltaljerne, så er spiseligt glimmerstøv oplagt når nytåret ringes ind eller til en festlig pigemiddag. Skal det være i den søde ende, så kan du toppe din cocktail med din yndlingsslik, hvor en astronaut-drink eksempelvis toppes med vingummibamser. Derudover kan du tilføre sirup i dine cocktails, der udover at bidrage med vidunderlig smag, også findes i smukke farver, der kan give et ekstra pift til din cocktails udseende eller tilføre interessante lag i cocktailen ved servering.

 

Pynt til enhver anledning

Mange cocktails indtages med sugerør, hvor du med fordel kan vælge et smukkere og måske endda mere bæredygtigt valg. Top din cocktail med et smart sugerør, der kan rengøres og anvendes igen eksempelvis stål sugerør, glassugerør eller silikone sugerør. Derudover er der frit spil, hvad det angår at pynte dine cocktails, hvor du udover at producere smukke isterninger kan pynte med en klassiker, nemlig en drinks parasol. Ønsker du at prøve nye alternativer til den velkendte parasol, så findes et bredt udvalg af drinkspynt eksempelvis drinkspinde i alverdens fine udformninger. Pynten af din cocktail kan virkelig være prikken over i’et. Der findes pynt til diverse festlige anledninger, om det er til polterabend, temafest, fødselsdagsfest eller nytårsaften.

 

Hav udstyret i orden

For at lave lækre cocktails og imponere dine gæster, så er det vigtigt at have det helt rette barudstyr. Her er der utallige muligheder, men det mest klassiske barudstyr, der gerne skal være styr på, er en cocktail shaker, strainer og skænk- og måleudstyr. Du kan komme godt på vej med et godt barsæt, så har du styr på det helt basale barudstyr, så du kan imponere dine gæster med smukke velsmagende cocktails. Du kan også gå all-in på barudstyr, hvor det eksempelvis er lidt ekstra blæret, hvis nytårschampagnen åbnes med en champagnesabel eller at flødeskummet på din Irish Coffee laves på sifonflaske.

 

Nu skulle du gerne have de rette forudsætninger for at fremtrylle cocktails til dine gæster, der både imponere på smag og æstetik. Hos BarLife finder du alt hvad du behøver, om det er ingredienser eller udstyr til når du skal invitere vennerne på besøg og overraske med dine evner.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna