Moscow mule krus

Moscow mule krus er moderne og har klasse  

Ligesom alt andet i denne verden, så går de forskellige cocktails også af og på mode konstant. Hver sommer er der en ny cocktail, som tager verden med storm, og som alle begynder at drikke. For det meste er det cocktails, som blev opfundet for mange år siden, som blot får en ekstra chance. Den nyeste drink, som alle er begyndt at drikke er moscow mule. Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Moskva krus kobber - 445 ml
  Moskva krus kobber - 445 ml
  175,00 kr
  Quickview
 2. Moskva Mule kobber krus - 420 ml
  Moskva Mule kobber krus - 420 ml
  139,00 kr
  Quickview
 3. Mug med håndtag - 350ml
  Mug med håndtag - 350ml
  35,00 kr
  Quickview
 4. Moscow Mule krus Kobber - Mezclar
  Moscow Mule krus Kobber - Mezclar
  119,00 kr
  Quickview
 5. Julep Cup Rustfrit Stål - Mezclar
  Julep Cup Rustfrit Stål - Mezclar
  119,00 kr
  Quickview
 6. Moskva Mule krus Kobber - Messing Håndtag Mezclar
  Moskva Mule krus Kobber - Messing Håndtag Mezclar
  119,00 kr
  Quickview
 7. Final Touch Kobberbelagt Moskva Mule Krus
  Final Touch Kobberbelagt Moskva Mule Krus
  189,00 kr
  Quickview
 8. Final Touch Moskva Mule Krus
  Final Touch Moskva Mule Krus
  199,00 kr
  Quickview
 9. Ottekantet Julep Cup - Urban bar
  Ottekantet Julep Cup - Urban bar
  199,00 kr
  Quickview
 10. Ottekantet Julep Cup Kobber - Urban bar
  Ottekantet Julep Cup Kobber - Urban bar
  199,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

En frisk og simpel drink i et moscow mule krus

Ofte er det sådan, at de cocktails, som bliver meget moderne har det til fælles, at de er meget enkle. De har for det meste blot få ingredienser og er derfor nemme at lave selvom man ikke har et kæmpestort barskab derhjemme. Det er også tilfældet med en moscow mule. For når du står og laver sådan en cocktail, så er det ikke mange forskellige ting du skal blande i dit moscow mule krus. Du blander blot ginger beer og vodka og så er du godt på vej. Derudover skal du også bruge saften fra en halv lime og det er også vigtigt, at du har godt med is i cocktailen. Ingredienserne hælder du derefter blot ned i dit moscow mule krus og så er du klar til at nyde den lækre moscow mule, som dine venner formentligt også vil elske meget.

 

Her på siden ser vi naturligvis meget på hvad der rører sig i cocktailbranchen, hvilket netop er grunden til, at vi har et meget stort udvalg af forskellige moscow mule krus. Det er derfor muligt at vælge mellem mange forskellige krus her på siden, alle har dog det til fælles, at de har den klassiske form som et moscow mule krus har. De fleste af de moscow mule krus du finder her på siden har den klassiske hank på sig, men der findes dog også undtagelser. På kruset, som har den samme form som en dåse med mad i, er der ingen hank, hvilket skyldes, at det gør, at kruset ligner en dåse mere. Du finder både moscow mule krus i runde former og i mere kantede og firkantede former. Du finder også moscow mule krus i helt forskellige farver. Ofte er farven en lidt metallisk type, som for eksempel er bronze eller sølv. Det er dog ikke kun de metalliske farver du kan finde her da du også kan finde andre typer. Blandt andet kan du finde et sort moscow mule krus, som er væsentligt anderledes end de bronzefarvede da dette krus har et helt andet udtryk. Kobberfarven er generelt meget udbredt i moden for øjeblikket, og på meget interiør vil man lægge mærke til kobberfarven. Det er også tilfældet hvis man kigger på moscow mule krus, som meget ofte har en kobberfarve. Det er derfor meget moderne moscow mule krus du kan finde her på siden og det er noget af det, som er med til at gøre, at så mange vælger at købe deres moscow mule krus netop hos os.

Copyright © 2019 Barlife Aps