Moscow mule krus

Her på siden finder du mange forskellige Moscow Mule Mugs, som alle har deres eget unikke præg, og i den grad vil løfte den famøse ginger beer cocktail. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 26%
  Tønde krus MOSCOW MULE- Antik Stål 11193333 by BF20 color Sort
  Tønde krus MOSCOW MULE- Antik Stål
  Tilbudspris 109,00 kr. Normalpris 148,00 kr.
 2. Julep Cup 38.5cl - Jern effekt JUL385RN by Genware color Sort
  Julep Cup 38.5cl - Jern effekt
  129,00 kr.
 3. Mug med håndtag - 350ml 3180 by PRIME BAR color Sort
  Mug med håndtag - 350ml
  43,00 kr.
 4. Moscow Mule Kobber krus 370 ml - Urban bar UB3968 by Urban Bar color Kobber
  Moscow Mule Kobber krus 370 ml - Urban bar
  69,00 kr.
 5. tønde kobber krus -MOSCOW MULE - Hammeret 11193311 by APS color Kobber
  tønde kobber krus -MOSCOW MULE - Hammeret
  139,00 kr.
 6. Ottekantet Julep Cup Kobber - Urban bar UB2971CP by Urban Bar color Kobber
  Ottekantet Julep Cup Kobber - Urban bar
  140,00 kr.
 7. Cup -MOSCOW MULE- Antik Kobber 11193322 by APS color Kobber
  Cup -MOSCOW MULE- Antik Kobber
  148,00 kr.
 8. Kobber Julep krus 410ml - Urban Bar UB65-CP by Urban Bar color Kobber
  Kobber Julep krus 410ml - Urban Bar
  136,00 kr.
 9. Tønde krus -MOSCOW MULE- Kobber 11193332 by APS color Kobber
  Tønde krus -MOSCOW MULE- Kobber
  132,00 kr.
 10. tønde kobber krus -MOSCOW MULE 11193310 by APS color Kobber
  tønde kobber krus -MOSCOW MULE
  109,00 kr.
 11. Kobber ananas kop 44cl - GenWare PNC440 by Genware color Sort
  Kobber ananas kop 44cl - GenWare
  119,00 kr.
 12. Stål Krus - Urban bar UB3923 by Urban Bar color Sort
  Stål Krus - Urban bar
  189,00 kr.
 13. Rustfrit stål ananas kop 44cl - GenWare PNS440 by Genware color Sort
  Rustfrit stål ananas kop 44cl - GenWare
  99,00 kr.
 14. 31%
  Cup-JULEP MUG- Antik kobber 11193327 by BF15 color Kobber
  Cup-JULEP MUG- Antik kobber
  Tilbudspris 99,00 kr. Normalpris 144,00 kr.
 15. Julep Cup 410 Rustfrit Stål - Urban bar UB65 by Urban Bar color Sort
  Julep Cup 410 Rustfrit Stål - Urban bar
  93,00 kr.
 16. Moscow Mule krus farvet kobber CC3000270 by Koop color Sort
  Moscow Mule krus farvet kobber
  89,00 kr.
 17. Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Kobber 11193331 by APS color Kobber
  Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Kobber
  132,00 kr.
 18. 33%
  Tønde krus -PINEAPPLE- Guld 11193335 by BF15 color Guld
  Tønde krus -PINEAPPLE- Guld
  Tilbudspris 179,00 kr. Normalpris 269,00 kr.
 19. Moscow Mule krus Kobber - Mezclar BTBL3329 by Beaumont color Kobber
  Moscow Mule krus Kobber - Mezclar
  139,00 kr.
Stigende orden
Side

Ligesom alt andet i denne verden, så har de forskellige cocktails også en storhedstid, hvorefter de bliver overhalet af nye og spændende tendenser. Hver sommer er der en ny cocktail, som tager verden med storm, og som alle begynder at drikke.

Ofte er det egentlig bare gamle kendinge, som bliver hevet frem fra gemmerne for så atter at blive genopfundet og sommetider endda nytænkt. Et godt eksempel på én blandt mange populære drinks, som i den grad har genvundet sit fodfæste i barerne landet over, er den klassiske Moscow Mule.

Hver drink har sin historie og sine særlige kendetegn, og det der i sandhed kendetegner en vaskeægte Moscow Mule drink, er at den skal serveres i et klassisk Moscow Mule Krus.

EN FRISK OG SIMPEL DRINK I ET MOSCOW MULE KRUS

Ofte er det sådan, at de cocktails som bliver meget moderne, har det til fælles, at de er meget enkle. De er for det meste skabt på meget få ingredienser, hvilket gør dem nemme at lave, selvom du ikke har et kæmpestort barskab derhjemme.

Det er også tilfældet med en Moscow Mule, som heller ikke kræver specielt mange ingredienser, før den kan serveres. I princippet skal du sådan set bare bruge ginger beer, vodka, limesaften fra en halv limefrugt, masser af is og så naturligvis dit Moscow Mule kobber krus.

Superenkel og alligevel er det en drink, som får smilene frem på dine gæsters læber.

Her hos BarLife ser vi naturligvis meget på, hvad der rør sig indenfor cocktailbranchen, hvilket netop er grunden til, at vi ikke blot har et meget stort udvalg af cocktailglas, men også mange forskellige Moscow Mule krus.

Vi vil gerne give dig nogle gode valgmuligheder at vælge imellem, og derfor har vi nøje udvalgt et kvalitetssikret og bredt udvalg af forskellige designs, så du kan finde de perfekte Moscow Mule glas til dig.

Det er derfor muligt at vælge mellem mange forskellige krus, som har det udtryk, som du ønsker. Ens for dem alle er den klassiske Moscow Mule form. Derudover har de fleste kobber kopper også en hank, men der findes også bestemte designs uden.

På kruset, som har den samme form som en dåse med mad i, er der ingen hank, hvilket skyldes, at det gør, at kruset ligner en dåse mere.

Du finder både moscow mule krus i runde former og i mere kantede og firkantede former, ligesom du også finder krusene i lidt forskellige farver. Typisk er det kobberfarven, som er den mest gængse, men den kan også variere til bronze og sølv.

Faktisk kan du også få kruset i sort, hvilket giver et helt andet udtryk, end de andre mere klassiske kobbernuancer.

Kobberfarven er generelt meget udbredt for øjeblikket, og på meget interiør vil du lægge mærke til kobberfarven. Det er også tilfældet, hvis du kigger på Moscow Mule kruset, som meget ofte har en kobberfarve. Det er derfor meget moderne Moscow Mule krus du kan finde her på siden, og det er noget af det, som er med til at gøre, at så mange vælger at købe deres krus her hos os.

Hvad er historien bag Moscow Mule?

Med al den snak om kobberkrus og hvorfor Moscow Mule er så populær som den er, synes vi næsten, det er på sin plads, at vi introducerer dig for, hvordan drinken i sin tid opstod.

Efter sigende skulle drinken have sine rødder helt tilbage til 1940’ernes USA, hvor vodka endnu ikke var anerkendt, som en spiritus der kunne drikkes i landet, da den blev anset som en russisk joke. På trods af den generelle manglende forståelse for vodkaens uudtømmelige muligheder hos den amerikanske befolkning, vovede spiritusforhandleren John G. Martin pelsen, da han valgte at opkøbe et vodkadestilleri.

Men en skønne dag måtte den gode Mr. Martin krybe til den triste erkendelse, at ingen amerikanere gad at drikke vodka, så han kontaktede en bartender i Los Angeles ved navn Jack Morgan, som stod overfor et tilsvarende problem. Han kunne simpelthen ikke sælge en eneste ginger beer, uanset hvor meget han så end forsøgte at overbevise sine kunder.

Tilfældigvis var der på dette tidspunkt en forretningsmand i baren, som havde overhørt de to herres frustrationer over ikke at kunne sælge de to produkter. Han havde selv begået fejltagelsen at indkøbe et stort parti af kobberkrus, som han simpelthen ikke kunne skælde sig af med.

I et desperat forsøg på at redde deres forretning, valgte de tre mænd at gå sammen, hvilket resulterede i at vodka og ginger beer blev blandet sammen og serveret i et kobberkrus. Herfra stammer myten om den ikoniske cocktail.

Selve navnet Moscow Mule har flere forskellige beretninger. Men ofte lyder rygtet, at navnet faktisk er sammensat mere eller mindre tilfældigt. Amerikanernes opfattelse af vodka som værende et russisk produkt, ligger højst sandsynlig til grund for, hvorfor Moscow er kommet i betragtning. Ordet ’mule’ som på dansk kan oversættes til muldyr, skal udtrykke det spark, som ingefærsmagen fra ginger beer tilføjer til drinken.

Men navngivningen er dog stadig en myte, og du vil uden tvivl kunne finde mange forskellige beretninger på, hvorfor denne cocktail har fået det navn, som den har.

Læs mere om den fantastiske drink her.

Sådan laver du den perfekte Moscow Mule

Hvad skal en god opskrift på Moscow Mule indeholde? Vi har allerede kommenteret på hovedingredienserne i et tidligere afsnit, og det er ikke mere kompliceret end det.

Helt kort så er alt du skal bruge, for at lave en fremragende Moscow Mule disse ingredienser:

 • 6 centiliter vodka
 • Limesaften fra ½ til en hel limefrugt
 • 1 limefrugt skåret i skiver
 • 2 deciliter ginger beer
 • Masser af is
 • så kan du pynte med tyndt skårne ingefærstængler

Som det allerførste kommer du isen, limesaften og vodkaen ned i en shaker og får rystet ingredienserne godt sammen.

Herefter fylder du to Moscow Mule krus med is og fylder indholdet fra shakeren i krusene. Top op med ginger beer og pynt med ingefærstænglerne, hvis du vil gå all-in.

Voila – så er der serveret.

SKØN MOSCOW MULE NYFORTOLKNING

Hvis du ligesom os er faldet pladask for de smukke kobberfarvede krus med den bankede overflade, så har vi nedenfor et spændende bud på en Moscow Mule nyfortolkning du blandt andet også kan servere i dine fine Moscow Mule krus.

Jordbær hyldeblomst Moscow Mule

Den klassiske friske Moscow Mule har i denne udgave fået dejligt selskab af en sommerlig smag af jordbær og hyldeblomst. Hvis du er vild med sødmefulde forfriskende drinks, så er den her helt sikkert værd at prøve. Derudover er denne udgave ideel at nyde i sommerperioden, men den er ydermere perfekt at servere resten af året, hvis man savner smagen af sol og sommer.

Følg ovenstående ingrediensliste til den klassiske Moscow Mule, men derudover skal du bruge følgende for at lave en sommerfrisk jordbær hyldeblomst udgave af Moscow Mule:

 • 2 jordbær
 • 1 cl jordbærsirup
 • 1 cl hyldeblomst koncentrat (alternativt kan du anvende hyldeblomstsaft)

Fremgangsmåden lyder:

 1. Fyld din cocktailshaker med isterninger, limesaft, jordbærsirup, hyldeblomst koncentrat og vodka, og ryst den godt
 2. Tilføj jordbærrene i dit Moscow Mule krus og mos dem med en muddler
 3. Hæld dernæst væsken fra shakeren i kruset og top med Ginger Beer
 4. Så er din drink klar til servering


Smagsoplevelse i æstetiske omgivelser

Moscow mule er blevet utrolig populær, hvilket både skyldes den skønne smag, at den er rigtig simpel at lave, så det ikke kræver et utal af ingredienser at mixe samt at den tager sig smukt ud på billeder, da den typisk serveres i de æstetiske kobberfarvede moscow mule krus. Udover at kruset findes i den klassiske kobberfarvede med banket overflade, så er det lavet i utallige afskygninger. Kruset findes både med- og uden- hank, men derudover også i forskellige farver og designs. Hvis ikke du er til det kobberfarverede ydre, så tøv ikke for kruset findes også i gunmetal, antik kobber, stålfarvet og endda regnbuefarvet, så der er noget for enhver smag. Kruset er udover at være smukt også praktisk i forhold til, at det holder drinken kølig. Moscow Mule er en drinks, der går langt tilbage i tiden, men som virkelig har fundet sin vej tilbage på drinkskortene. Den er hyppigt fotograferet og delt på sociale medier, hvilket formentlig har forstærket trenden yderligere.

Kruset er endvidere en oplagt gaveidé, hvis du er på udkig efter en gave til en du har kær, som holder af at have barudstyret i orden. Moscow Mule kruset findes nemlig i en fin gaveæske, der består af fire krus og dertilhørende smukke sugerør, så der er alt til servering af Moscow Mules. Det kunne være, at du var så heldig, at modtageren af gaven bagefter inviterede på en af de velsmagende drinks.

Vi håber du føler dig inspireret af vores udvalg af kopper, og at du har lyst til at kaste dig ud i den skønne drink Moscow Mule.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna