Moscow mule krus

Moscow mule krus er moderne og har klasse  

Ligesom alt andet i denne verden, så går de forskellige cocktails også af og på mode konstant. Hver sommer er der en ny cocktail, som tager verden med storm, og som alle begynder at drikke. For det meste er det cocktails, som blev opfundet for mange år siden, som blot får en ekstra chance. Den nyeste drink, som alle er begyndt at drikke er moscow mule. Læs mere her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Julep Cup Rustfrit Stål - Mezclar BTBL3666
  Julep Cup Rustfrit Stål - Mezclar
  119,00 kr
 2. Barrel -COCKTAIL MUG- Stål 11193370
  Barrel -COCKTAIL MUG- Stål
  169,00 kr
 3. Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Antik stål 11193338
  Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Antik stål
  149,00 kr
 4. Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Kobber (4stk) 11193340
  Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Kobber (4stk)
  249,00 kr
 5. Barrel mug-BEER MUG- Antik Stål 11193365
  Barrel mug-BEER MUG- Antik Stål
  149,00 kr
 6. Cocktail krus 500ml - Gun Metal 20910-40039
  Cocktail krus 500ml - Gun Metal
  254,00 kr
 7. Master Class Artesa Kobber krus 70 ml 18506-36449
  Master Class Artesa Kobber krus 70 ml
  105,00 kr
 8. 25%
  SALE
  Moscow Mule krus Kobber - Mezclar BTBL3329
  Moscow Mule krus Kobber - Mezclar
  Tilbudspris 89,00 kr Normalpris 119,00 kr
 9. 25%
  SALE
  Moskva Mule krus Kobber - Messing Håndtag Mezclar BTBL3667
  Moskva Mule krus Kobber - Messing Håndtag Mezclar
  Tilbudspris 89,00 kr Normalpris 119,00 kr Pris ned til 79,00 kr
Faldende orden
Side

En frisk og simpel drink i et moscow mule krus

Ofte er det sådan, at de cocktails, som bliver meget moderne har det til fælles, at de er meget enkle. De har for det meste blot få ingredienser og er derfor nemme at lave selvom man ikke har et kæmpestort barskab derhjemme. Det er også tilfældet med en moscow mule. For når du står og laver sådan en cocktail, så er det ikke mange forskellige ting du skal blande i dit moscow mule krus. Du blander blot ginger beer og vodka og så er du godt på vej. Derudover skal du også bruge saften fra en halv lime og det er også vigtigt, at du har godt med is i cocktailen. Ingredienserne hælder du derefter blot ned i dit moscow mule krus og så er du klar til at nyde den lækre moscow mule, som dine venner formentligt også vil elske meget.

 

Her på siden ser vi naturligvis meget på hvad der rører sig i cocktailbranchen, hvilket netop er grunden til, at vi har et meget stort udvalg af forskellige moscow mule krus. Det er derfor muligt at vælge mellem mange forskellige krus her på siden, alle har dog det til fælles, at de har den klassiske form som et moscow mule krus har. De fleste af de moscow mule krus du finder her på siden har den klassiske hank på sig, men der findes dog også undtagelser. På kruset, som har den samme form som en dåse med mad i, er der ingen hank, hvilket skyldes, at det gør, at kruset ligner en dåse mere. Du finder både moscow mule krus i runde former og i mere kantede og firkantede former. Du finder også moscow mule krus i helt forskellige farver. Ofte er farven en lidt metallisk type, som for eksempel er bronze eller sølv. Det er dog ikke kun de metalliske farver du kan finde her da du også kan finde andre typer. Blandt andet kan du finde et sort moscow mule krus, som er væsentligt anderledes end de bronzefarvede da dette krus har et helt andet udtryk. Kobberfarven er generelt meget udbredt i moden for øjeblikket, og på meget interiør vil man lægge mærke til kobberfarven. Det er også tilfældet hvis man kigger på moscow mule krus, som meget ofte har en kobberfarve. Det er derfor meget moderne moscow mule krus du kan finde her på siden og det er noget af det, som er med til at gøre, at så mange vælger at købe deres moscow mule krus netop hos os.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna