Opskrifter på alkoholfri cocktails

Indlæser...
Opskrifter på alkoholfri cocktails

Ofte vil man finde ud af, at man selv har forskellige ingredienser, som kan bruges når man skal lave en cocktail uden alkohol. Også hvis man er ude er det for det meste muligt at finde ingredienser til at lave en alkoholfri drink. Af og til kan det dog være godt med inspiration og heldigvis er der masser af inspiration på nettet. Er man mere til at have en fysisk bog med opskrifter er det også en mulighed. Der findes nemlig en hel opskriftbog, hvor man kan få inspiration til de såkaldte ‘Mocktails’. En mocktail er en alkoholfri cocktail og dem findes der flere af end man lige tror.

Find opskriftbog hos Barlife med alkoholfri drinks -

billeder af appelsiner i glas 

En af de opskrifter man kan kaste sig over er den såkaldte ‘Arizona Sunset’, som er en dejlig læskende og forfriskende drink. Den er især god til de varmere sommeraftener, men også om vinteren kan den få de varmende solstråler til at føles lidt tættere på. Skal du lave en Arizona sunset så skal du blandt andet bruge grenadine, som bør være en fast bestanddel af enhver cocktail entusiasts barskab. Den søde, røde væske er god at have i cocktails og den skaber en dejlig sødme uanset hvordan man bruger den. Udover grenadine skal man også bruge et glas Sprite, som også i sig selv er læskende. Derudover får man brug for samme mængde appelsinjuice. Når disse ting er blandet sammen kan man bruge nogle fine cocktailbær eller appelsinskiver til at pynte med. Server denne drink i et smukt Libbey glas, lavet af krystal.

- Få inspiration til smukke cocktail glas hos Barlife -

Er du ikke til en Arizona sunset kan du også vælge at lave en Millionaire Sour, som er en lækker drink. Det gode ved denne cocktail er, at du både kan lave den alkoholfri og med alkohol. Det gør det nemmere når man skal lave cocktails da man ikke skal lave flere forskellige.

Det som begge cocktails har til fælles er, at de har sitroncirup i. Det giver en på samme tid sød og sur smag, som gør drinken meget frisk og forfriskende. I stedet for whiskeyen kan du i den alkoholfri version hælde ginger ale i, som er et rigtig godt alternativ til alkohol hvis man ikke drikker det. Desuden skal der knust is i drinken, og dernæst hælder man grenadine i, som både giver en dejlig sødme og en skøn farve. En citronskive eller et kirsebær kan pynte godt på cocktailen. Denne cocktail skal shakes, så alle ingredienserne bliver blandet sammen og alt sammen er med til at give den rette smag.

- Få inspiration til mixersæt med shakere her hos Barlife -

Gå på opdagelse i et væld af alkoholfri cocktails

Når først man begynder at undersøge hvor mange alkoholfri cocktails, der findes derude bliver man overrasket. Der findes nemlig rigtig mange, og de er stort set alle sammen meget velsmagende. Drikker man ikke alkohol vil man altså formentligt blive overrasket over, at man sagtens kan få velsmagende og smukke cocktails.

- Se hvordan du kan bruge bar redskaber til at lave smukke cocktails her -


En anden klassiker, du kan overveje at lave er inspireret af Mexico, som er kendt for at lave dejlige og yderst læskende drikke. I hele verden er man inspireret af det mexicanske køkken når det kommer til cocktails og drinks, og her er alkoholfri cocktails ikke en undtagelse.

En af de lækre alkoholfri drinks man kan lave er en Mexican Lemonade. Den er meget nem at lave, og det eneste du skal bruge af redskaber er et smukt cocktailglas.

- Bliv inspireret af de mange smukke cocktailglas hos Barlife her -

Når du har fundet det rette glas frem skal du have saften fra 6-10 lime i glasset. Derudover skal du have cirka tre dl vanc. Udover det skal du have noget sødme, som du kan få fra 4 dl Sprite. Kan du finde noget lemonade mix er det en god ide at blande det i også. Det giver endnu mere smag og du ender ud med en skøn cocktail.

Billede af lemonade og flotte sugerør med lime

Gør noget ud af pynten til de alkoholfri drikke

Nogle vil føle, at det ikke er helt lige så festligt at drikke cocktails, som ikke har alkohol i. Det kan man dog hurtigt gøre det til, og det kræver ikke meget mere end det rette pynt og udstyr. Du kan finde mange forskellige former for cocktailpynt. Du kan både finde de klassiske sugerør med fine røde og hvide striber, samt smukke drinkspinde, du både kan røre med og lade pynte i den alkoholfri cocktail. Skal du både lave drinks med og uden alkohol, kan du sagtens bruge det samme drinkspynt. De to slags drinks vil formentligt ligne hinanden meget, så for at være sikker på, at du kan kende forskel kan du have forskellige drinkspinde i hhv. Cocktails med alkohol og cocktails uden.

smukke lyserøde drinksTrustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna