Glas i højeste kvalitet – 500 års erfaring som glasproducent

Indlæser...
Glas i højeste kvalitet – 500 års erfaring som glasproducent

Når der skal serveres et godt glas vin, er Spiegelau glas det foretrukne valg blandt mange, og det er med god grund. Hvad end det er vin, cocktails, cognac eller noget helt fjerde, der skal serveres, så har Spiegelau et glas til formålet, som har smagsoplevelsen i fokus.

Spiegelau har netop formået at producere glas i højeste kvalitet, hvor der samtidig er fokus på funktionalitet, kvalitet, design og holdbarhed. Læs med nedenfor og bliv endnu klogere på Spiegelau samt deres fantastiske glas.

 

Spiegelaus imponerende historie

Den sydtyske glasfabrikant har en beundringsværdig historie, der strækker sig helt tilbage til 1521, hvilket udmunder sig i omkring 500 års erfaring på området. Derfor kan Spiegelau tilmed bryste sig med at være den ældste glasproducent i verden.

I 1990 blev Spiegelau opkøbt af den tyske glasproducent Nachtmann. Sidenhen har historien udviklet sig yderligere, da de i 2004 blev opkøbt af den østrigske fabrikant Riedel Glas.

Spiegelaus høje kvalitet har medført stor succes, og de er ydermere blandt verdens førende glas leverandører. Deres glas er at finde i et utal af hjem verdenen over, men har desuden også fundet sin vej ind i restaurationsbranchen, hvorfor du højest sandsynligt allerede har stiftet bekendtskab med deres forskellige glas.

 

Spiegelaus glassortiment

Sortimentet er stort, og byder på et utal af forskellige glas. Deres sortimentet består af adskillige glasserier og derunder endnu flere varianter. Du finder alt fra vinglas, champagneglas, cocktailglas, karafler og meget andet i deres velkendte, klassiske og stilrene design.

Derudover findes der både mund- og maskinblæste glas i deres brede udvalg. Spiegelaus fokus på kvalitet har endvidere resulteret i, at de benytter den nyeste og mest avancerede teknologi til at producere deres maskinblæste glas.

Kvalitet og holdbarhed er i højsædet når der er tale om Spiegelau glas. Derfor tåler omtrent hele deres udvalg opvask i maskinen. Den høje kvalitet medfører også, at glassene er klare samt glansfulde i udtrykket. Eftersom at designet er tidløst og klassisk samt, at holdbarheden i top, har du derfor glæde af glassene i mange år.

De smukke glas er desuden elegante og sofistikerede, hvilket gør, at de vil pynte på ethvert veldækket bord. Ved at vælge glas fra den samme glasserie er du endvidere sikker på, at dine glas matcher, så der opstår en helhed i borddækningen. Det kan dog være svært at vælge sin favorit blandt deres mange flotte serier.

 

Spiegelau vinglas

Som beskrevet er Spiegelaus glas utroligt anerkendte, hvortil deres vinglas bestemt ikke er en undtagelse. Spiegelau står bag en bred pallette af forskellige vinglas og derudover består sortimentet også af vinglas med forskellige æstetiske udtryk i form af de forskellige glasserier eksempelvis Vino Grande, Definition og Soiree.

Der er noget for enhver smag og behov i deres imponerende udvalg af vinglas. Du finder eksempelvis rødvinsglas, der er universelle, og derfor er anvendelige til forskellige typer rødvine, men de har desuden også rødvinsglas, der er udviklet med henblik på at fremhæve en enkelt type vin, så smagsoplevelsen når til nye højder. Eksempler herpå er blandt andet deres Bourgogne- eller Bordeaux glas.

Det gennemtænkte design anerkendes af alt fra vinentusiaster og sommelierer, men derudover har et af de største og mest anerkendte vinmagasiner, La Revue du Vin de France også rettet blikket mod den tyske glasfabrikants vinglas. Udvalgte Spiegelau glas kan prale af at have vundet en test, der er offentliggjort i det anerkendte vinmagasin. Det er altså ikke uden grund, at vi tør knytte højeste kvalitet og Spiegelau glas sammen.

God vin skal nydes i det rette glas, hvoraf Spiegelaus fantastiske vinglas er et oplagt valg til at fuldføre opgaven. Smagsoplevelsen bliver bare bedre, når vinen skænkes i et glas, der omfavner og fremhæver vinens aromaer.

Ikke nok med, at glassene har en lang række egenskaber, der har til formål at give den bedst mulige vinoplevelse, så er designet også visuelt gennemtænkt. Eksempelvis deres Bourgogne glas fra Definition glasserien, hvor den rummelige glasskål nærmest svæver ovenpå den slanke stilk. Udformningen af glasskålen giver endvidere god mulighed for at man kan slynge vinen rundt i glasset, nyde vinens duftaromaer samt opleve vinens nuancer.

Spiegelau smageglas

Spiegelau står endvidere bag en række smageglas, hvor du i disse serier eksempelvis finder ølglas, cognacglas, grappaglas, whiskyglas og cocktailglas. Deres smageglas er udviklet med en bestemt væske for øje. Dermed giver glassene anledning til eksempelvis at nyde et glas whisky eller en skøn cocktail.

Fælles for Spiegelaus vinglas og smageglas er det funktionelle design samt det stilrene udseende, men derudover også den høje kvalitet, der resulterer i, at du kan have glæde af dine glas i mange år. Glassene giver dig den ultimative smagsoplevelse, hvor der er mulighed for fordybelse og nydelse af de mange smagsnuancer og duftaromaer, der eksempelvis er i den cognac du har skænket i dit Spiegelau cognacglas.

 

Spiegelaus glas kan med god grund findes i mange køkken- og vitrineskabe verden over. Hvis du er på udkig efter nye glas, så kan du med fordel se nærmere på Spiegelau. Deres sortiment rummer noget til forskellige præferencer, anledning og behov, så der vil helt sikkert være noget, der falder i din smag.Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna