Rødvinsglas

Finde de perfekte rødvinsglas

Der kan være stor forskel på rødvinsglas. De findes i store og små udgaver, og i forskellige højder. De fleste vælger deres nye glas ud fra, hvordan de ser ud. Et glas skal selvfølgelig passe ind til resten af borddækningen, og i vores store udvalg, finder du med garanti et glas, som passer netop til din borddækning. Bliv inspireret i vores flotte udvalg læs mere om glassene her

Faldende orden
Side
 1. CABERNET TULIPE 47 CL (6stk)
  CABERNET TULIPE 47 CL (6stk)
  239,00 kr Fra 219,00 kr
  Quickview
 2. CABERNET TULIPE 58 CL (6stk)
  CABERNET TULIPE 58 CL (6stk)
  269,00 kr Fra 249,00 kr
  Quickview
 3. Blindtasting glas - Inao Rona - 210ml
  Blindtasting glas - Inao Rona - 210ml
  349,00 kr
  Quickview
 4. Rødvinsglas 47cl WINE EMOTIONS (6stk)
  Rødvinsglas 47cl WINE EMOTIONS (6stk)
  249,00 kr
  Quickview
 5. -20%
  Incanto rødvinsglas klar 50 cl - Luigi Bormioli
  Incanto rødvinsglas klar 50 cl - Luigi Bormioli
  Tilbudspris 79,00 kr Normalpris 99,00 kr
  Quickview
 6. Vinea rødvinsglas Barolo, 6 stk. klar 80 cl - Luigi Bormioli
  Vinea rødvinsglas Barolo, 6 stk. klar 80 cl - Luigi Bormioli
  599,00 kr
  Quickview
 7. Vinea rødvinsglas Brunello, 6 stk. klar 70 cl - Luigi Bormioli
  Vinea rødvinsglas Brunello, 6 stk. klar 70 cl - Luigi Bormioli
  599,00 kr
  Quickview
 8. Vinea rødvinsglas Cannonau, klar 55 cl - Luigi Bormioli
  Vinea rødvinsglas Cannonau, klar 55 cl - Luigi Bormioli
  89,00 kr
  Quickview
 9. Vinglas glas Tattoo, RCR - 268ml (6stk)
  Vinglas glas Tattoo, RCR - 268ml (6stk)
  399,00 kr
  Quickview
 10. Zalto vinglas (2 stk.), 53 cl
  Zalto vinglas (2 stk.), 53 cl
  649,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Spiegelau rødvinsglas

I vores sortiment af rødvinsglas tilbyder vi mange forskellige mærker. De er valgt med tanke på kvalitet og flotte designs. Glassene varierer fra helt tynde og simple glas, til glas med forskellig udsmykning der har vintage look. RCR er et mindre kendt mærke, men kvaliteten er virkelig i top. Der findes flere forskellige serier, med hver deres unikke design. Ud over kvaliteten, lægger RCR stor vægt på ergonomien i glassene. Spiegelau rødvinsglas er nogle af de mest populære glas. Det skyldes deres brede udvalg af af designs og deres kompromisløse kvalitet. Med spiegelau rødvinsglas er du sikker på at have glas, der holder i mange år. Selvom glassene bruges meget, som på en restaurant, så holder de. Spiegelau rødvinsglas kan sammensættes med andre vinglas i deres klassiske serier, men kan også købes i hele serier af glas. På den måde passer både vand, rødvin og hvidvinsglas sammen.

Store rødvinsglas.

Store rødvinsglas er meget populære, og kan være med til at skabe et eksklusivt udtryk. En af grundene til at vælge store rødvinsglas er, at de adskiller sig meget fra hvidvinsglas. Glassene findes i forskellige designs med enten åbne eller lukkede åbninger. Det er en smagssag, hvilken type man ønsker at drikke af. Det samme gælder for størrelsen på glassene. De store modeller varierer meget fra omkring 50 cl og helt op til 70 centiliter i de største. Det betyder at der næsten kan være en hel vinflaske i et glas. Når man vælger så store glas, er det derfor vigtigt, at man er opmærksom på størrelsen, når man hælder vinen op. Denne størrelse glas bruges ofte til vin fra bordeaux, og er gode til at svinge vinen rundt i. Vælges et glas hvor åbningen går meget ind, vil man opleve at hastigheden stiger på duftene.

Stilkede eller casual vinglas

Vinglas er traditionelt stilkede og høje. Det gælder både for hvidvin -og rødvinsglas. Ønsker man et mere casual udtryk med sin borddækning, findes der en anden type glas. Det er glas uden stilk, men stadig beregnet til rødvin. Final Touch har lavet en serie af disse glas med et flot design. Serien hedder Conundrum har fås også med tilhørende vinkaraffel. Spiegelau har ligeledes lavet en serie af vinglas uden stilk. Begge typer er lavet til vin, men kan også bruges som vandglas til pænere middage.

Drukspil
Sådan bruges en Boston Shaker
Lær mere om shakere
Sådan bruger du en cocktail muddler
Sådan laver du en drinksdispenser ud af en vandmelon
Copyright © 2019 Barlife Aps