Gin Mare bliver din yndlings sommer gin!

Indlæser...
Gin Mare bliver din yndlings sommer gin!

Sommeren er endelig kommet, og der går ikke længe, før du atter kan begynde at nyde de lune sommeraftener ude på terrassen. Måske er du allerede begyndt med dette foretagende, og derfor kunne vi godt tænke os at give vores besyv med, til hvordan du kan gøre de gode sommerstunder endnu bedre.

Svaret er ganske enkelt, og vi vil beskrive det med disse tre ord: Gin og Tonic. Dog er der ikke noget nyt i sammenhængen mellem sommeraftener og den populære cocktail, så derfor skal dette blogindlæg handle om en ganske særlig gin, nemlig den spanske Gin Mare.

 

Gin Mare Gläser

Inden vi giver dig en mere detaljeret beskrivelse af ginnen, vil vi først lige beskrive det smukke Gin Mare Gläser for lige at vække din appetit. Her hos BarLife kan du købe et sæt, der indeholder 4 glas, og som ved det blotte øjekast giver dig en ustyrlig trang til en lækker gin drink.

Selve glasset har en meget rummelig facon og kan indeholde op med 70 cl. Det er selvfølgelig ikke meningen at alle 70 cl skal hældes op i glasset på en gang, men derimod skal glassets rummelighed give din drink bedre iltningsmuligheder, så du virkelig kan få frembragt alle de gode dufte – og smagsnoter i drinken.

Gin Mare Glasset er et såkaldt ballonglas, hvilket er en meget karakteristisk glasform ved ginglas og også visse former for rødvinsglas.

Udover selve glasformen så er det værd at bemærke den smukke måde, hvorpå glassene er dekoreret på, som giver en klar rød tråd til selve ginflasken og dens design. Vi kan i hvert fald varmt anbefale dig dette ginglas, og især hvis du gerne vil købe selve ginnen, så vil det være den helt ideelle kombination. Faktisk har vi gjort valget nemt for dig og lavet denne Gin Mare Giftpack, hvor du både får en flaske gin og så et glas at nyde den i.

 

 

Gin Mare

Nok om glasset til Gin Mare, nu vil vi hellere fortælle dig om selve ginnen, som virkelig er blevet en af eksperternes favoritter med dens middelhavs stemninger og kraftfulde smag. Den bliver fremstillet af MG destilleriet, som er ejet af Giró Ribot, og som ligger i det nedlagte kapel i fiskerbyen Vilanova i la Geltrú, kun få kilometer fra Barcelona.

Oprindeligt begyndte Giró Robet familien i 1835 med at producerer frugtlikør med lokale aromatiske frugter, og siden hen har de udvidet repertoiret til whisky, brandy og gin. Og ligesom med deres andre spiritustyper så er der også i Gin Mare fokus på lokale råvarer. Du får dermed en gin, som er den perfekte sammensætning af både traditionel gin og traditionelt catalansk. De botaniske elementer som er anvendt til destilleringen er: enebær, kardemomme, korianderfrø, appelsinskal, mandarinskal og citronskal.     

Derudover er der brugt de lokale specialiteter, som dækker over basilikum, timian, rosmarin og en særlig olivensort.

Når du dufter til ginnen, vil de klare noter af enebær og rosmarin træde tydeligt frem. Det er bl.a. også disse to botanicals, som er med til at skabe den meget kraftige aroma, mens nogle af de andre botaniske elementer får lov til at træde frem i en dejlig duftmæssig anden bølge. Det er også de krydrede noter fra timian og rosmarin, som først skinner igennem ved smagen. Langsom vil de citrusprægede noter komme frem, inden timianen afslutter med en lang og behagelig eftersmag. Naturligvis er enebær heller ikke at tage fejl af, men Gin Mare har en skøn balance, hvilket betyder at det ikke er enebærnoterne, som overdominerer ginnen. Der er plads til at lade de forskellige smage træde frem.

 

Den perfekte Gin & Tonic

Nu hvor du både har en god fornemmelse af hvad Gin Mare Glasset kan tilbyde og ikke mindst selve ginnen, så kan vi endelig nå til dette blogindlægs højdepunkt. For som vi skrev i begyndelsen, så er der en ting, der kan gøre din lune sommeraften på terrassen helt perfekt, nemlig en lækker Gin & Tonic.

Måske er vi en smule farvede af vores egne præferencer, men den helt perfekte Gin & Tonic får du altså med en flaske Gin Mare. Og en lækker opskrift kunne se ud således:

  • 4 cl Gin Mare
  • Tonic Vand (Fever Tree, 1724 Tonic Water, Fentimans Tonic Water e.l.)
  • En tynd skive appelsin
  • En kvist frisk rosmarin eller basilikum
  • Masser af is.

Først og fremmest finder du naturligvis dit flotte Gin Mare Glas frem, så du er har sat rammerne til den ultimative smagsoplevelse. Har du ikke et Gin Mare Glas, så kan du også bruge et stort vinglas eller et almindeligt highballglas.

Fyld isterninger i glasset og hæld derefter ginnen i. Top op med den tonicvand som du har valgt til formålet og pynt med en skive appelsin samt rosmarin eller basilikum.

Vi har også en samlet Gin Mare & Tonic pakke, hvor du får en stor magnum ginflaske samt 6 flasker tonicvand. På den måde kan du nemt få alt, hvad du skal bruge til at lave den perfekte Gin & Tonic.

 

Nu er alt, hvad du skal gøre blot at få købt en Gin Mare samt et flot Gin Mare glas, så skal du lave dig en lækker Gin & Tonic, og så skal du sætte dig ud i en liggestol på terrassen og nyde livet.

Rigtig god fornøjelse!Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna