Indlæser...

Gin Mare Glas 4 stk.

Varenummer
9531
339,00 kr

Beskrivelse

Gin Mare – udtalt Gin Ma-ray – bliver produceret af det Giró Ribot ejede Destilerias MG i et lille nedlagt kapel i den catalanske fiskerby Vilanova i la Geltrú, kun 50 kilometer syd for Barcelona.

Kapellet stod oprindelig ved stranden og blev anvendt af fiskere til at bede, inden de begav sig ud på de lange fisketure. I det 18. århundrede flyttede munkene kapellet længere ind mod byen til den grund Giró Ribot familien har ejet siden 1950.

Gin Mare er en nyskabelse indenfor gin-kategorien. Med fokus på lokale råvarer har Gin Mare ladet sig inspirere af middelhavskøkkenet og kombineret de seks traditionelle gin-ingredienser: enebær, korianderfrø, kardemomme, citronskal, appelsinskal og mandarinskal med de fire lokale middelhavs-ingredienser rosmarin, basilikum, timian og den lokale oliven sort Arbequina.

Alle ingredienser destilleres i seks forskellige ingrediensgrupper i en 250-liters specialdesignet destillator kaldet Florentine. Citrusskallerne udblødes (maceration) i et år før selve destillationen i 50% vol. neutral alkohol fra byg for til sidst at blive destilleret. Alle destillater blandes til sidst omhyggeligt med neutral alkohol og renset vand (purified water) til den færdige GinMare.

Den aromatiske enebær og rosmarin fanges øjeblikkelig i næsen. Begge er letgenkendelige og meget fremtrædende, Smagen er om mulig endnu kraftigere og aromatisk end duften. Rosmarin og timian dominerer smagsløgene i forsmagen. Enebærene er lidt mere afdæmpede. Herefter kommer varmen fra citrusskallerne og citrusmagen fra korianderfrøene. I den lange eftersmag ligger en behagelig og tydelig timian.

 

Det perfekte Ginglas

Og når du så vil nyde en rigtig lækker Gin Mare & Tonic, så skal du naturligvis bruge det helt rigtige gin glas. Og vi snakker ikke et tilfældigt et af slagsen, for de har nemlig specialudviklet deres eget Gin Mare glas, som er fuldstændig perfekt til formålet.

Her på siden kan du købe et sæt med 4 Gin Mare Gläser, som bærer det samme designmæssige udtryk som ginflasken. Der følger IKKE en flaske Gin Mare med i købet, men hvis du er interesseret i at købe en Gin Mare til en god pris, så kan du finde den lige her. Ofte har vi også gode tilbud på Gin Mare, så du har altid muligheden for en god handel.

Men for at vende tilbage til de smukke ginglas så får du virkelig en rummelighed, der på en og samme tid både indkapsler og slipper din gincocktail fri, med alle de kvaliteter som den har. Ligesom med vin har de fleste gincocktails brug for en stor og bred overflade, hvor der sker en iltning, som er med til at udvikle de mange forskellige dufte og smage.

Hvis du ikke er helt sikker på, at det er Gin Mare glas, som du vil have, så har vi også et stort udvalg af andre glas til gin, som er mindst lige så gode og samtidig en anelse mindre kommercielle. Dog vil du kunne fornemme en rød tråd gennem designet af de fleste ginglas, da de alle sammen er på stilk, og for at sige det lidt lavpraktisk minder en smule om et forvokset vinglas. Derfor bruger flere og flere også termen gin ballonglas, da den store glasskål næsten er blevet pustet op, som du ville gøre det med en ballon.

 

Lækker gin hos BarLife

Selvom æresgæsten på siden her er de smukke Gin Mare Glas og dermed naturligvis også selve ginnen, så vil vi dog alligevel benytte lejligheden til at fremhæve nogle af de andre special gin, som du kan købe hos os.

Gin typer kommer der kun flere af, og det kan efterhånden være vanskeligt at skille skidt fra kanel. Men der er heldigvis mange lækre premium versioner, som du aldrig går galt i byen med, og et godt bud kunne være den franske Citadelle Gin. Den er prisbelønnet og indeholder ingredienser fra hele verden. Desuden kan du også forsøge dig med deres fadlagrede gin, som giver et helt andet udtryk, og som er en smule mere eksperimenterende.

Et andet lækkert valg kunne være Jenens Gin, som vi også har i flere forskellige varianter. Skabt af danskeren Christian Jensen på sit destilleri midt i London.      

Du kan også blot selv udforske vores store ginunivers, hvor du helt sikkert vil kunne finde en masse spændende flasker.

 

Gin Mare Gavesæt

Skal du give en gave i anledning af en fødselsdag eller lignende, og vil du gerne gøre lidt ekstra ud af det luksuriøse, så kunne et Gin Mare Gavesæt sikkert være en god idé. Vi har hos BarLife to forskellige udgaver af Gin Mare sættet, hvor det ene indeholder en flaske gin samt en ginglas. Denne gave er utrolig populær og vi sælger mange af disse, da du får både gin og glas til en god pris.

Den anden Gin Mare Gaveæske skal du købe til personen, som allerede har styr på sine ginglas. Denne specifikke gaveæske indeholder foruden en flaske Gin Mare nemlig også 6 tonicvand til at blande en lækker drink med. Og under alle omstændigheder så kan du jo også nøjes med at købe flasken uden tilbehør, for det er i sig selv en utrolig flot gave at give.

Alt i alt kan vi i hvert fald varmt anbefale den catalanske gin og de dertilhørende ginglas, for Gin Mare er i sandhed en gin i verdensklasse. Vi håber, at du får mange gode stunder i selskab med dine smukke Gin Mare glas.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna