Vakuummaskiner

Vakuummaskine - et must i køkkenet

En vakuummaskine kan bruges til en lang række ting i køkkenet. Hvad enten det er privat eller i et kommercielt køkken. Den er ideel at bruge, hvis man vil lave sous vide, eller skal fryse kød. Vores sortiment indeholder mange forskellige modeller, så du kan med sikkerhed finde en, der passer til dine behov. For at finde den rette, skal du først overveje dine behov. Læs mere om hvad du kan bruge en vakuumpakker til ved at trykke her

Faldende orden
Side
  1. Vakuumpakker FFS004X 204002
    Vakuumpakker FFS004X
    1.299,00 kr
  2. Vakuumpakker FFS005X 204003
    Vakuumpakker FFS005X
    1.899,00 kr
  3. Vakuumposer 3,78l 32stk / 28,4 x 36,0 cm 204103
    Vakuumposer 3,78l 32stk / 28,4 x 36,0 cm
    248,75 kr
  4. Vakuumposer 0,94l 48stk / 20,7 x 29,2 cm 204104
    Vakuumposer 0,94l 48stk / 20,7 x 29,2 cm
    248,75 kr
  5. Vakuumpakker V2860-I 204004
    Vakuumpakker V2860-I
    1.999,00 kr
  6. Kammer Vakuum VacuChef 77 - Caso CS1420
    Kammer Vakuum VacuChef 77 - Caso
    8.999,00 kr
  7. Vakuummaskine Advanced Plus - Gastroback 46008GB
    Vakuummaskine Advanced Plus - Gastroback
    899,00 kr
  8. Pro Vakuummaskine advanced - Gastroback 46012GB
    Pro Vakuummaskine advanced - Gastroback
    1.499,00 kr
  9. Pro Vakuummaskine sealed advanced - Gastroback 46013GB
    Pro Vakuummaskine sealed advanced - Gastroback
    1.399,00 kr
  10. Vakuummaskine sealed advanced Pro - Gastroback 46014GB
    Vakuummaskine sealed advanced Pro - Gastroback
    1.599,00 kr
Faldende orden
Side

Det kan du bruge en vakuumpakker til

En af de helt store fordele ved en vakuumpakker er, at fødevarer kan holde sig friske i meget længere tid. Finder du eksemplvis et godt tilbud på grøntsager eller kød, så kan du, med en vakuummaskine, sørge for at holdbarheden øges. Derved undgår man unødvendigt madspild. Som privatperson kan man derfor sagtens vælge at købe stort ind, når man ser et godt tilbud på grøntsager. Bliver grøntsager vakuumpakket, kan de holde sig omkring 5 uger mere end grøntsager, der ikke er pakket på den måde. Det skyldes, at en vakuumpakker fjerner alt luft og dermed også ild fra posen. Uden ilt, eller meget lidt ilt, går forrådnelsesprocessen meget langsommere. Det samme gør sig gældende for kød, der er vakuumpakket. Har man købt grøntsager, kan det være en idé, at pakke forskellige grøntsager sammen i portionspakker, når de er skåret ud. Derved kan man hurtigt finde en pose frem, der passer til sine retter.

Vakuummaskine til sous vide

Har man først prøvet kød, der er tilberedt i en sous vide, er det svært at gå tilbage til en normal tilberedning. Kød der er tilberedt i en sous vide, får lige præcis den ønskede temperatur hele vejen gennem kødet. Når man vil tilberede kød på den måde, er det vigtigt, at posen med kødet er helt tømt for luft og ilt. Det er ikke kun oksekød, som kan tilberedes sådan, også kyllingekød og fisk kan tilberedes i en sous vide. Når kødet har ligget i en sous vide og opnået den rette temperatur, skal det blot svitses af på en varm pande, så man får en lækker stegeskorpe. Vil man tilføre sit kød smag, kan man gøre det direkte i vakuumposen inden den lægges i sin vakuumpakker.  

Vil du servere perfekt stegt kød, så kan du finde din nye Sous Vide lige her

Vakuumposer til vakuumpakker

Når man anvender en vakuumpakker, er det vigtigt, at der bruges de rigtige vakuumposer. Man kan i nødstilfælde bruge almindelige poser. Det er dog vigtigt, at man sikrer sig, at posen kan holde til op til 100 grader. Nogle plastikposer afgiver forskellige stoffer, når de bliver varmet op, og derfor skal de ikke anvendes til sous vide. Alle vakuumposer i vores sortiment er beregnet til sous vide. De fås i forskellige størrelser og det er vigtigt, at man finder de størrelser, der passer til ens vakuummaskine. Hvilken størrelse vakuumpose, der kan anvendes står på alle maskinerne. 

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna