Vakuummaskiner

Vakuummaskine - et must i køkkenet

En vakuummaskine kan bruges til en lang række ting i køkkenet. Hvad enten det er privat eller i et kommercielt køkken. Den er ideelt at bruge, hvis man vil lave sous vide, eller skal fryseren med kød. Vores sortiment indeholder mange forskellige modeller, så du kan med sikkerhed finde en, der passer til dine behov. For at finde den rette, skal du først overveje dine behov. Læs mere om hvad du kan bruge en vakuumpakker til, ved at trykke her

Faldende orden
Side
  1. Vakuumpakker FFS001X
    Vakuumpakker FFS001X
    799,00 kr
    Quickview
  2. Vakuumpakker FFS004X
    Vakuumpakker FFS004X
    1.299,00 kr
    Quickview
  3. Vakuumpakker FFS005X
    Vakuumpakker FFS005X
    1.999,00 kr
    Quickview
  4. Vakuumruller 20cm FSR2002 ( 2 x 6m )
    Vakuumruller 20cm FSR2002 ( 2 x 6m )
    286,25 kr
    Quickview
  5. Vakuumruller 28cm FSR2802 ( 2 x 5,5 m )
    Vakuumruller 28cm FSR2802 ( 2 x 5,5 m )
    286,25 kr
    Quickview
  6. Vakuumposer 3,78l 32stk / 28,4 x 36,0 cm
    Vakuumposer 3,78l 32stk / 28,4 x 36,0 cm
    248,75 kr
    Quickview
  7. Vakuumposer 0,94l 48stk / 20,7 x 29,2 cm
    Vakuumposer 0,94l 48stk / 20,7 x 29,2 cm
    248,75 kr
    Quickview
  8. Vakuumpakker V3840 autodetect
    Vakuumpakker V3840 autodetect
    3.123,75 kr
    Quickview
  9. Vakuumpakker V2860-I
    Vakuumpakker V2860-I
    1.999,00 kr
    Quickview
  10. Kammer Vakuum VacuChef 77 - Caso
    Kammer Vakuum VacuChef 77 - Caso
    8.999,00 kr
    Quickview
Faldende orden
Side

Det kan du bruge en vakuumpakker til

En af de helt store fordele ved en vakuumpakker er, at fødevarer kan holde sig meget længere tid. Finder du eksemplvis et godt tilbud på grønsager eller kød, så kan du, med en vakuummaskine, sørge for at holdbarheden øges. Derved undgår man udnødvendigt madspild. Som privatperson kan man derfor sagtens vælge at købe stort ind, når man ser et godt tilbud på grønsager. Bliver grønsager vakuumpakket, kan de holde sig omkring 5 uger mere, end grønsager der ikke er pakket på den måde. Det skyldes at en vakuumpakker fjerner alt luft, og dermed også ild fra posen. Uden ilt, eller meget lidt ilt, går forrådnelsesprocessen meget langsommere. Det samme gør sig gældende for kød, der er vakuumpakket. Har man købt grønsager, kan det være en idé, at pakke forskellige grønsager sammen i portionspakker, når de er skåret ud. Derved kan man hurtigt finde en pose frem, der passer til sine retter.

Vakuummaskine til sous vide

Har man først prøvet kød, der er tilberedt i en sous vide, er det svært at gå tilbage til en normal tilberedning. Kød der er tilberedt i en sous vide, får lige præcis den ønskede temperatur hele vejen gennem kødet. Når man vil tilberede kød på den måde, er det vigtigt at posen med kødet, er helt tømt for luft og ilt. Det er ikke kun oksekød, som kan tilberedes sådan. Også kyllingekød og fisk kan tilberedes i en sous vide. Når kødet har ligget i en sous vide og opnået den rette temperatur, skal det blot svitses af på en varm pande, så man får en lækker stegeskorpe. Vil man tilføre sit kød smag, kan man gøre det direkte i vakuumposen inden den lægges i sin vakuumpakker.  

Vil du servere perfekt kød, så kan du finde din nye Sous Vide lige her 

Vakuumposer til vakuumpakker

Når man anvender en vakuumpakker, er det vigtigt, at der bruges de rigtige vakuumposer. Man kan i nødstilfælde bruge almindelige poser. Det er dog vigtigt, at man sikrer sig, at posen kan holde til op til 100 grader. Nogle plastikposer afgiver forskellige stoffer, når de bliver varmet op, og derfor skal de ikke anvendes til sous vide. Alle vakuumposer i vores sortiment er beregnet til sous vide. De fås i forskellige størrelser og det er vigtigt, at man finder de størrelser, der passer til ens vakuummaskine. Hvilken størrelse vakuumpose der kan anvendes, står på alle maskinerne. 

Copyright © 2019 Barlife Aps