Kaffemaskiner

Kaffe maskiner - Stort udvalg af Kaffemaskiner

 Danskernes forkærlighed for kaffen er veldokumenteret. Og når vi elsker vores kaffe så meget som vi nu gør skal vi også have mulighed for at forberede den perfekte kaffe. Lige præcist sådan som vi ønsker den. Om det er filter kaffe, cappuccino eller espresso er ligegyldigt, for vi skal have den rigtige maskine hvis vi gerne vil opnå den kaffe smag vi er ude efter.Læs mere her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Design Espresso Maskine - Gastroback 42606GB
  Design Espresso Maskine - Gastroback
  1.799,00 kr
 2. Kaffemaskine brew advanced - Gastroback 42706GB
  Kaffemaskine brew advanced - Gastroback
  1.499,00 kr
 3. Knock box til kaffemaskine Gastroback 98000GB
  Knock box til kaffemaskine Gastroback
  499,00 kr
 4. Kaffemaskine Stor - Profi Cook 501169PC
  Kaffemaskine Stor - Profi Cook
  549,00 kr
 5. Kaffemaskine med kværn - Profi Cook 501138PC
  Kaffemaskine med kværn - Profi Cook
  1.499,00 kr
 6. Kaffemaskine med kværn - Profi Cook 501152PC
  Kaffemaskine med kværn - Profi Cook
  999,00 kr
 7. Espresso Maskine - Profi Cook 501109PC1
  Espresso Maskine - Profi Cook
  1.499,00 kr
 8. Espresso Maskine - Profi Cook 501109PC
  Espresso Maskine - Profi Cook
  1.499,00 kr
 9. Kaffemaskine elektronisk - Gastroback 42700GB
  Kaffemaskine elektronisk - Gastroback
  649,00 kr
 10. Design Kaffemaskine Plus - Gastroback 42703GB
  Design Kaffemaskine Plus - Gastroback
  699,00 kr
Faldende orden
Side

Når kaffen skal smage godt

Uanset om du er til filter kaffe eller en espresso, så skal skal din yndlings kaffe smage godt. Derfor kan du vælge en af vores kaffe maskiner med fordel. Vi har flere forskellige espresso maskiner at vælge i mellem alt efter hvilke behov du har. Hvis du er på udkig efter simpel og flot espresso maskine så har vi en lige til dig. Med vores Delonghi espresso maskine kan du hurtigt og enkelt lave en lækker espresso eller en smagfuldt cappuccino. En perfekt maskine til dig som gerne vil nyde en perfekt espresso i ny og næ.
Hvis du til gengæld ønsker en maskine der kan lidt mere så skal du vælge en af vore professionelle espresso maskiner som vil tage din kaffe oplevelse til et nyt niveau. Med en af de flotte maskiner kan su få en ægte espresso i DIT hjem. Uden besvær får du den gode smag gang efter gang.
 
Og for dem som nyder den danske klassiker, nemlig filter kaffen har vi også noget at vælge i mellem. Du kan vælge i mellem den klassiske kaffe maskine og lidt mere moderne maskiner med elektrisk betjening. Du kan endda vælge de meget efterspurgte kaffe maskiner med en kaffekværn hvis du foretrækker selv at kværne din kaffe for den optimale smag.  
 
Det er derfor vi har samlet nogle af markedets bedste kaffe maskiner på vores hjemmeside, så du kan nyde din kaffe lige præcist som du kan lide den. Alle vores kaffe maskiner er valgt med kvalitet for øjet. Brugervenlighed er i top og design er af den velkendte flotte kvalitet, ligesom alle de andre produkter påvirkes hjemmeside. Når du handler med os er en ting sikker. Du får nogle af markedets bedste kaffe maskiner og du får dem til markedets bedste pris. Vi giver nemlig pris garanti på vores produkter så hvis du kan finde en af vores produkter til en billigere pris andetsteds, så matcher vi prisen. Nemt og bekvemt og ingen besvær.
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna